Mne sa celkom pacil skoro stale bola akcia a este ktomu aj Jessica Alba
Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer
No co hovorite na tento film???
http://www.csfd.cz/film/221684-fantasti ... er-surfer/
Ako milovnikovi komixov fajny film a pacil sa mi - potesila ma mensia rola Stana Leeho vo filme (scena ako sa pokusa dostat na svadbu) Efekty podarene - csfd 49% ? Strasní kreteni - na imdb je tak akurat myslim ze nieco cez 6...mno len by som rad videl sfilmovanych F4 a Spideyho naraz v jednom movie - to by bola basta - Johny a Spider stary kamarati 
-
El Bastardo
Light Star
-
Old Dirty Bastard
Guru
veľmi dobry film.. inak chcem odkazať aby ste sa na hodnotenia tych namyslenych "filmovych kritikov" CSFD nespoliehali, myslia si že pojedli neviem čo a že su the best kritici na svete asi.. inak dufam že sfilmuju ešte nejake časti, zloduchov maju ešte dosť, aj ked tych naznamejšich vyčerpali(Doctor Doom, Silver Surfer), no velmi ma prekvapilo stvarnenie Galactusa vo filme, čakal som ho podobne ako v komikse, normalna postava a nie kudol dymu 
-
El Bastardo
Light Star
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
Old Dirty Bastard
Guru
a prečo by ako nemalo??? až taka diera nie sme.. tu nie je žiadna cenzura.. ani naboženska, ani etnicka, ...(naražam na zakazanie vysielania simpsonovcov v egypte, iraku, ...)sirmisoturbo napísal:ked sa mi dotaha gta: cops and gangsters, toto je v poradiani som nepocul, ze to na slovensku chodi v kine..