vekovy ideal roznych situacii

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Eritrea
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ja mam 19 a tiez nemam nic za sebou..:D a co cakam na toho praveho , neponahlam sa nikam a ani sa za to nehambim.:P ale predsa len nieked su osamele noci kedy si poviem uz treba dakoho... :lol: co uz
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Pockaj teraz ti dojde 80 SS sprav ... ze odkial si ci nechces vybehnut atd ... si sa nemala ozyvat teraz sa tu na teba vrhnu :P
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Eritrea napísal:ja mam 19 a tiez nemam nic za sebou..:D a co cakam na toho praveho , neponahlam sa nikam a ani sa za to nehambim.:P ale predsa len nieked su osamele noci kedy si poviem uz treba dakoho... :lol: co uz
ja ti nenapisem SS :D a niesi zo SNV ?? :D , ale nie si robim haluz hehe ..no tak ja mam este len 17 a tiez mam obcas take veceri ze ma i trapi ta osamelost a tak a normalne ma z toho chyti depka takze to dobre poznam :wink: ... ale vidim ze ked ty to zvladas hravo a mas uz 19 tak co tam po mojich 17 ono to raz vsetko pride
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

no este mi nikto nenapisal.:D heh ono depka ma chyti tiez..ale potom zase je dlhsie obdobie ked je v poho ale ked vidim pariky tak mi je z toho nagrc..niezeby som im to nepriala..ale.:P
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Eritrea napísal:no este mi nikto nenapisal.:D heh ono depka ma chyti tiez..ale potom zase je dlhsie obdobie ked je v poho ale ked vidim pariky tak mi je z toho nagrc..niezeby som im to nepriala..ale.:P
Tak ja som to už napravil kedze ja milou nezadanou ženou nepohrdnem .... :wink: Ved aka škoda ženou pohrdat nie ? :oops:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Enduro ... co ti poviem ... ty keby si nemal moznost ulovit nejaku zenu tak to by si nebol ty ... ;)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Eritrea napísal:ale ked vidim pariky tak mi je z toho nagrc..niezeby som im to nepriala..ale.:P
haha to poznam ... ale ja by som nepovedal ze je mi na grc ved preco sak mi im to doprajeme hehe.. skor by som poveda ze proste tak ticho zavidime a rozmyslame kedy to stretne i nas ... nevie niekto ? :D
Napísať odpoveď