este ked tak posielat cez kurieske sluzby alebo ao hovoris doporucene bo inak ta posta rychlo oblbnehojko napísal:Prihodila sa mi nemila skusenost. Nieco som z netu objednaval, zaplatil okolo 1800 korun vopred, balik bol poslany prvou triedou, zial nie doporucene. Ten vsak nedosiel na dalsi den, ani o dva, ani o tri a tak som kontaktoval odosielatela. Uz je to tyzden a balicek nikde, takze som si zistil popis a siel na postu, pekne na balikove, na dorucene zasielky a za veducim smeny na reklamacie. Nikde sa nic nenaslo, proste sa balik s hodnotnou vecou stratil. Ani by som sa necudoval, keby to niekto otvoril a vzal si to, pretoze je to vec, ktora sa moze hodit kazdemu. Druha strana zistovala to iste dnes, ani tam na poste nic nevedia. Aspon ze predavajuca strana je fer a slubila, ze dnes peniaze posle spat a ak sa nahodou, ale fakt iba nahodou balik vrati, tak mi da vediet. Preto ak idete nieco posielat, tak rozhodne doporucete, pretoze mate doklad o odoslani a je to monitorovane systemom SP.
Kradeze a podvody na Slovenskej poste
ja mam s postou blbe skusenosti.. napr. mi chodi casopis PC REVUE, kt mam predplateny. teda chodi.. v priemere raz za tri mesiace mi nedojde... zakazdym vyvolavacka do redakcie, kde je podla nich vsetko OK, casopis poslany.
nastastie su taky solidni a vzdy mi ho poslu este raz, co si velmi vazim, no ale uz ma to pekne se*e
a samozrejme na poste o nicom nevedia 
nastastie su taky solidni a vzdy mi ho poslu este raz, co si velmi vazim, no ale uz ma to pekne se*e
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ja mam tiez velmi milu skesenost. jediny raz v zivote som si dal poslat platobnu kartu postou domov (bol som vtedy v zahranici, takze doma by ju nasi vybrali a cakala by ma) a myslite si ze dorazila? ani prd. takze zablokovat "novu" kartu a ziadat novu, lenze za to sa uz plati, ale nastastie som babenku v banke ukecal, pochopila ze som kartu nestratil ja, ale posta, tak to uhrala tak, ze som necaloval ani korunu, lebo by som inak isiel na postu a tych par korun za vydanie novej by som tam niekomu kompetentnemu obuchal o hlavu 
-
Kibo
Hardcore addict
mudro, raz sa to tu uz rozoberalo, ked poistujes zasielku, radsej ju sakra ndahodnotit, lebo sice na poistnom zaplatis dakych 20 sk, ale ked ti ju stratia, tak ti musia vyplatit poistnu sumuJosifek napísal:Akurat som posielal peniaze do ceska, tak dufam ze dojdu. Dal som ich do obalky na ceniny. A aj keby nedosli, tak som poistil na 1000sk, aj ked vo vnutri je 520kc
-
Kibo
Hardcore addict
ale beznu zasielku ti nedovolia poistit, musi byt v specialnej obalke a doporucena do vlastnych ruk, ved inac by na poste zarabal kazdymi-chau napísal:A ako im dokazes ze ti stratili zasielku? Budu ti tvrdit ze nic nedostali, pokial nejdes doporucene.
ty ju odosles, mas sprievodny listok, adresat dostane dorucenku a dojde na postu, kde by si mal vyzdvihnut zasielku, ael ta tam nebude, co chces dokazovat? mas dve potvrdenia a ziadnu zasielku
-
Kibo
Hardcore addict
tak ako vravis, podpis a cislo OP, lebo podpis sfalsujes, ale to by musela byt nahoda ze by vedeli zrovna jeho cisloJosifek napísal:No ja mam jeden listocek - podaci listok
Cize ak jemu nedojde nic ani na postu, pojdem s tim na postu, a nech mi dokazu ze to dorucili: to by museli mat podpis toho cloveka ze to obdrzal
-
El Bastardo
Light Star
-
DeFeAt
Medium Professional
som objednaval mikinu z USA
balik nedochadzal, nedochadzal..
tak som prevolal peknych par minut a zistil som, ze mikca dosla na colnu spravu (kosice) a bol som tam OSOBNE, prebral som zasielku a vsetko podpisal
zvlastne, ze za posledne 3 mesiace som v kosiciach ani nebol..(som z presova, do kosic nechodim nikdy az vtedy raz..)
/prvy krat som tam bol, nechal tam podpis (ja debil)
odvtedy asi pol roka co objednavam veci, poslem im screenshot a vyhlasenie cez email
tak mam pocit, ze nejakemu vyje*** colnikovy sa pacila mikina, tak sa podpisal a nehal si ju
balik nedochadzal, nedochadzal..
tak som prevolal peknych par minut a zistil som, ze mikca dosla na colnu spravu (kosice) a bol som tam OSOBNE, prebral som zasielku a vsetko podpisal
zvlastne, ze za posledne 3 mesiace som v kosiciach ani nebol..(som z presova, do kosic nechodim nikdy az vtedy raz..)
/prvy krat som tam bol, nechal tam podpis (ja debil)
odvtedy asi pol roka co objednavam veci, poslem im screenshot a vyhlasenie cez email
tak mam pocit, ze nejakemu vyje*** colnikovy sa pacila mikina, tak sa podpisal a nehal si ju
-
DeFeAt
Medium Professional
Treba ale ako som uz hovoril, raz som tam bol a formulare vyplnoval..asi si to nasiel, udaje opisal a podpis nie je problem spravit (hlavne mojhojko napísal:DeFeAt: Ako to dopadlo??? Pri preberani netreba nejaku identifikaciu obcianskym preukazom, pripadne napisat cislo obcianskeho a podobne???
ked je colnik, sam si to schvali.. no problem