problem s HDD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

problem s HDD

Príspevok od používateľa vendo »

no tak dnes rano po tom co mi zmrzol comp pri tej modrej obrazovke ked bootuje win (checking file system on disc D) presne ako to vyzera vam nepoviem :( no zmrzlo to na 70% a ked som ho restartol nenasiel mi disk :(
disk bezi toci skusal som vsemozne restarty pridavat/odoberat ale co ma serie ze on ho aj vidi niekedy (raz ano raz nie :roll: ) no neda sa otvorit v total cmd iba vypise ze disk tam neni v tento pocitac ho aj sa zda ze otvori ale potom zrazu sa ma opyta ze disk nieje naformatovany ci ho chcem formatovat, ked dam nie nic sa nedeje :( a format nemozem, to rovno ho prehodim von z okna
btw v biose ten disk ma aj v spravci zariadeni ho ma len ma presne take iste meno ako moj systemovy co tiez neviem preco :?
a inac neexistuje nejaka metoda ako z toho disku dostat aspon dokumenty?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Kabel si neskusal vymenit? Ked ho raz vidi a raz nie, tak mozno kontakty su uz na figu.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

pato83 napísal:Kabel si neskusal vymenit? Ked ho raz vidi a raz nie, tak mozno kontakty su uz na figu.
kable som skusal, skusal som ho aj v inom PC :(
//edit: este som si vsimol inu zaujimavu vec ked otvorim tento pocitac tak zase ma take stavy cely PC ako by ho aj chcel tam ukazat ale nejde proste cele biele nic sa nehybe a ten disk vydava zaujimave zvuky v pravidelnych intervaloch ako keby sa snazil cosi spravit ale nejde mu to .......... ked zavrem tento pocitac zase prestane s tymi zvukmi :cry: :cry:
Napísať odpoveď