Zdravim mam malu otazocku,
Mam doma Tv server ktory posuva TV programy po lanke ale ja by som chcel aby sa tie programy dali pozriet i na klasickych TV povedzme u koncovych zakaznikov
[Masinu mam vsetkou v pohode fici na kompoch [cez wi-fi 108mbit/s] pls poradte ako by sa to dalo urobit pripadne kablami]...
Za odpovede dakujem
TV
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: TV
staci nech si to kazdy prepoji z televizorom ak ovsem maju na grafickych kartach s-video vystup ... zapojenie je bude cez cince alebo cez scart koncovku ... signal chytas na av 1 alebo av 2 uz som to dlho nerobil ale nejak tak to je ...rudiger napísal:Zdravim mam malu otazocku,
Mam doma Tv server ktory posuva TV programy po lanke ale ja by som chcel aby sa tie programy dali pozriet i na klasickych TV povedzme u koncovych zakaznikov
[Masinu mam vsetkou v pohode fici na kompoch [cez wi-fi 108mbit/s] pls poradte ako by sa to dalo urobit pripadne kablami]...
Za odpovede dakujem
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: TV
Ale nezávisle TV od PC.gego napísal:staci nech si to kazdy prepoji z televizorom ak ovsem maju na grafickych kartach s-video vystup ... zapojenie je bude cez cince alebo cez scart koncovku ... signal chytas na av 1 alebo av 2 uz som to dlho nerobil ale nejak tak to je ...
-
Piti
Expert
- Kontaktovať používateľa:
s DIG. Tv som trosku pracoval.... (MMDS a tak)
teoreticky....(este som to v praxi nevidel) mozete pouzit SEToBOX.... ide len o to ze ci ten tvoj comp vysiela v nejakom tom QAM sifrovani...a ci pouzivas nejaky QAM modulator....pretoze setobox je dost citliva hracka...
treba si tieto veci zistit a pozriet sa na nejake tie masiny co to dokazu prijmat
teoreticky....(este som to v praxi nevidel) mozete pouzit SEToBOX.... ide len o to ze ci ten tvoj comp vysiela v nejakom tom QAM sifrovani...a ci pouzivas nejaky QAM modulator....pretoze setobox je dost citliva hracka...
treba si tieto veci zistit a pozriet sa na nejake tie masiny co to dokazu prijmat