Ma vplyv?
Re: Ma vplyv?
mas 16 , fajcis a pijes kavu ?Dante3000 napísal:Ma vplyv na rast 16 rocneho chlapca kofein alebo cigarety?
podla mna urcite ma... ved si citaj tie napisi na skatulkach cigariet
-
El Bastardo
Light Star
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Priaznivy vplyv urcite mat nebudu
, ale co a tyka rastu, nie som si taka ista. Ked som bola mladsia (tak 14 - 15), som mala obdobie, ze cigaretka, kavicka a narastla som az nadpriemerne vela. Na rast ma vplyv strasne vela faktorov a opkial nefajcis 60 denne od 13, tak by to nemalo mat nejake hrozne nasledky, ale radsej nefajcit a nepit kavu vobec. Da sa bez toho zit 
-
Soviet
Darca
Toto spravili aj unás minulí rok lenže prestali predáva celkovo kofeinové nápoje ale energy drinky zatiaľ predávajú stále..Aj Nealkoholické pivo prestali predávať..Frikso napísal:Vplyv má určite. A nie nadarmo je tabak 18+. U nás v škole dokonca nepredávali ani kofeinove napoje (kofola, cola, enyrgy drink) pod 18. Takže to asi bude mať nepriaznivý vplyv
To ze dane latky brania v raste, je dost diskutabilne. Ano, informacie o tom najdete na kazdom kroku ale ked sa pozeram na mojich kamosov (a aj brata) co fajcia od 14 a teraz maju 18-19 a vysku rovnaku ako ja co nefajcim (ba aj väcsiu), tak...devo159 napísal:No podla mna cigarety urcite ano... kefein tiez asi nie je to najlepsie... ale cigarety urcite skodia lebo brania v raste a poskodzuju vnutorne organy nie len pluca
Vsetko s mierou, aj co sa tyka kofeinu. Jedna ta kava za den ked sa ucis alebo chces byt dlho hore, by nemala mat negativny vplyv na tvoj organizmus. Ved obsahuje tiez antioxidanty ktore maju pozitivny ucinok.
-
Vesper
Professional
Keby sme sa mali pozerať na všetko čo je škodlivé tak by sme nemohli jesť skoro vôbec nič. Tým nechcem povedať že také fajčenie je dobré. Sám nefajčím lebo je to podľa mňa sprostosť ale zase nepiť kofolu alebo coca colu kvôli tej troške kofeínu mi píde zbytočné. A ani káva určite raz za čac nezaškodí. Samozrejme všetko s mierou
...
urcite !!! kofein jednoznacne dokaze rozhadzat denny algoritmus (vecer spat - rano vstat ) , a cigarety - nedorasties sa do urcitej velkosti - rakovina pluc - skodis ludom okolo seba !!!