Predstavte si, ze vyhrate skoro 100 milionov korun. Z toho treba samozrejme odratat dan a tak, cize ostane "len okolo 80" milionov. Co by ste spravili s tymi peniazmi? Ako by ste si ich uzivali alebo investovali? Planujete si podat na nedelne zrebovanie?
nooooo ked si predstavim ze sa o mna stale starali ked bolo potreba tak ... si myslim ze si zasluzia a neviem co by som robil s takymi peniazmi... urcite by som ich minul nejake sproste... tak ich radsej dam niekomu komu sa zidu a sebe necham len to co fakt potrebujem
fruxo napísal:kupil by som si nadupadny internet, nadupany pc... a 10 bitov do prenajmu a ostatne by som uz mal len tak...
tak to ja by som kupil aspon nejake gigabity
A aby som nebol OT...
Tak by som si kupil motorku, auto tiez by som urcite investoval. Nieco by som dal na charitu a tak (deti v afrike) a rodina, ta by mala to co by si zapriala
Uričite by som váčšinu investoval do nejakých nehnuteľností, časť vložil na terminovaný účet a zvyšok daroval na vybudovanie zooterapeutickeho centra na slovensku pre postihnute deti.
zriadil by som si kancelariu,vsetko by som dal do investicnych fondov (rozlicnych keby nahodou jeden krachol) a jedina moja praca by to bolo raz za den checknut a vypracovat nejaku prognozu.peniazky by plynuli a ja by som si niekde uzival
postavil by som si peknu velku vilu, kupil rychle auto, nieco by som investoval, potom by som kupil nejaky byt a dal do prenjmu. a tak sny su take krasne...bodaj by sa to stalo skutocnostou
Je az zarazajuce, ako kazdeho trapi len velky dom a rychle auto. Jednu vec si ale neuvedomuje ani jeden z vas, resp. velmi malo z vas a tou je, ze ten velky dom zerie elektrinu, plyn, vodu atd., ze to rychle a velke auto zerie benzin/naftu, ma drahu poistku, treba ho servisovat atd..
p4ra napísal:Je az zarazajuce, ako kazdeho trapi len velky dom a rychle auto. Jednu vec si ale neuvedomuje ani jeden z vas, resp. velmi malo z vas a tou je, ze ten velky dom zerie elektrinu, plyn, vodu atd., ze to rychle a velke auto zerie benzin/naftu, ma drahu poistku, treba ho servisovat atd..