Rádio Lumen

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
violator
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Rádio Lumen

Príspevok od používateľa violator »

Poznate Radio Lumen?Pocuvate ho alebo co si o nom myslite? :D Lebo je to jedine slovenske radio s evanielizacnym charakterom, takze sa od sotatnych radii na Slovensku dost odlisuje :) .Diky za vsetky nazory
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

No počul som celých 15 minút vysielania a do hlavy sa mi dostalo toľko plodných, cenných a nenahraditeľných informácií, že sa divím že to môže niekto vysielať (a pri všetkej úcte k ostatným, aj počúvať). Nič v zlom, ale ja osobne nepoznám lepší druh zábavy ako počúvanie exkluzívnych interview s exorcistami, mníchmi, mníškami, farárov z Hornej Dolnej, s našimi slovenskými kardinálmi, ktorí sa povaľujú po zoznamoch ŠTB a inými individuami :D

Jedným slovom: radšej mali založiť pekáreň, domov dôchodcov, detský domov, škôlku, proste hocičo iné len nie toto, pretože poznám pár ľudí, ktorí majú doma 6 rádií a na všetkých šiestich majú naladený Lumen a potom to aj tak vyzerá (čiže s nimi nie je racionálna, normálna reč o niečom normálnom)

//edit: ono podobne je to aj so spravodajstvom v niektorých rádiách, koho zaujíma že George Bush spadol z bicykla alebo či Kája Goťák mal 6452 alebo 6453 žien...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Raz sme s kamaratmi pocuvali na garazi radio Lumen a boli sme totalne sfajčení... Vtedy nam to pripadalo ako super... Inak to radio stoji za škrkátko zo slipov. :wink:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Samozrejme pocuvam Svetielko lebo to moderuje kamos :)
Celkovo si myslim ze je to v pohode zaciatok pre zacinajuceho moderatora a da sa tam ziskat celkom fajn prax ale na dlhodobejsie posobenie neviem neviem... A na margo tej evanjelizacie.. Podla mna hlasaju nazory a ucenie cirkvi ktora by nutne potrebovala zreformovat
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

alfonz napísal:...Nič v zlom, ale ja osobne nepoznám lepší druh zábavy ako počúvanie exkluzívnych interview s exorcistami, mníchmi, mníškami, farárov z Hornej Dolnej, s našimi slovenskými kardinálmi, ktorí sa povaľujú po zoznamoch ŠTB a inými individuami :D
Chapes, nikto ta to ani nenuti pocuvat. Ale vidim ze mas prehlad, tak ked tam bude najblizsie interview s exorcistami tak daj pls vediet. :P

Ked narazas na tie zaznamy: Ak tvoji stary rodia neboli len tuctovymi obcani, pls cekni si, ci nahodu tiez nefiguruju v tych zaznamoch. Bol by si prekvapeny kolko ludie je tam aj bez ich vedomia. :wink:
alfonz napísal:Jedným slovom: radšej mali založiť pekáreň, domov dôchodcov, detský domov, škôlku, proste hocičo iné len nie toto, pretože poznám pár ľudí, ktorí majú doma 6 rádií a na všetkých šiestich majú naladený Lumen a potom to aj tak vyzerá (čiže s nimi nie je racionálna, normálna reč o niečom normálnom)
Aha. Cite len preto ze ty poznas jednu rodinku, ktora je slusne povedane "cudna", by sa malo zrusit cele toto radio a nahradit ho pekarnou? Zabudas na tisicky starych imobilnych ludi, ktori nemaju sancu ist kazdy den do kostola, tak ako na to boli zvyknuti za mlada. (vid. moja babka, ktora je uz + )
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

A mne sa minule zdalo, ked som pocuvala radio, ze ta obedna omsa trva nejako dlho :D...tak to bolo radio Lumen. Neodsudzujem, pretoze su urcite ludia, ktori to pocuvaju a kedze dnes uz je tolko nezmyselnych projektov, relacii a programov, tak nech si existuje aj toto radio.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

pHysIQ napísal:Aha. Cite len preto ze ty poznas jednu rodinku, ktora je slusne povedane "cudna", by sa malo zrusit cele toto radio a nahradit ho pekarnou? Zabudas na tisicky starych imobilnych ludi, ktori nemaju sancu ist kazdy den do kostola, tak ako na to boli zvyknuti za mlada. (vid. moja babka, ktora je uz + )
No, ja nepoznám len jednu čudnú rodinku ktorá počúva toto "rádio" a majú vymyté hlavy, ale možno že mám na také typy šťastie...
Ďalej o tých eštebákoch - nehovorím, bývalí eštebáci si už vyžierajú "slávu" od ostatných ľudí a už to (myslím) oľutovali, ale ja som tým myslel to, že keď niekto bol roky eštebákom a teraz je z neho farár, kardinál, atď, niečo nie je v poriadku (btw moji starí rodičia eštebáci nie sú)
Inak o tých imobilných ľuďoch máš pravdu. Ale to je asi jediné zmysluplné využitie tohto "rádia". Tak potom to má aký-taký zmysel. Ale aj tak niektoré akože relácie si môžu odpustiť.
A na interview s exorcistom ťa neupozorním, lebo to by som to rádio musel počúvať a to už nechcem nikdy... :D Prepáč :oops:
//edit: Ja som nepovedal aby Lumen nahradili pekárňou, ale myslel som tým to, že vtedy keď Lumen zakladali, mali radšej založiť pekáreň, škôlku atď. Ľudia by sa bez toho rádia žili ďalej, keby ho vtedy nezaložili.
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Mne v Lumene robi sesternica(10) a vysiela kazdu 2. nedelu. volake detske vysielanie. Ale pocul som to iba 1 lebo je to o deviatej rano. Neviem ci ste to poculi ale inak to radio nemusim.
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Moja babka pocuva na Lumene skoro kazdy den svatu omsu. Vzdy ked sme u nej je*e to na plne pecky (ona slabsie pocuje) :lol:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Martin44 napísal:Raz sme s kamaratmi pocuvali na garazi radio Lumen a boli sme totalne sfajčení... Vtedy nam to pripadalo ako super... Inak to radio stoji za škrkátko zo slipov. :wink:
mam podobny nazor , ale stari ludia ho maju radi
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

niektore pesnicky su tam uzasne :-P

napr takym rockovym nadychom text

Boh stvoril človeka
a ten,
ZHREŠIL!

:)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

podla mna je dobre ze nieco take je ..mozno ani mne tam 75% nesedi ale viem si predstavit ze si tam vyberiem daco ...

sumar: toto radio nepocuvam, nepocuvam ziadne radio sam od seba jedine v autobuse na kupalisku teda pasivne ...keby som si mal vybrat tak si ho nezapnem napr v aute, asi by to bolo funradio lebo tam je humor podla mojho gusta a keby som nahodou narazil na nieco co by ma zaujalo na lumene pri ladeni stanic tak by som to neprepol len preto ze je to lumen :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Radia nepocuvam a ak by som byval na Slovensku tak toto by bolo jednoznacne to posledne, ktore by mi doma vyhravalo...mam dost propagacie cirkvi ked citam spravy, nie len u nas ale napriklad aj v polsku a toto by som uz asi nevykryl...ale na druhej strane nikomu to neberem.
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

no ja to tiez nepocuvam aj ked som veriaci.Ale nemyslim si,ze je na tom nieco zle vsak ked chces zapnes a ked nie tak si das Fun-ko cize ta ku nicomu nenutia a dost ludi pocuva len toto.je spravne,ze si moze clovek vybrat aj ine radio ako su slov.komercne radia kde nepocujes nic ine iba trapny bulvar...ale aj tak ked musim pocuvat radio tak jedine Fun-ko
(ale radio nepocuvam kedze rap tam nehraju) 8)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

[quote="SRneC"keby som si mal vybrat tak si ho nezapnem napr v aute, asi by to bolo funradio lebo tam je humor podla mojho gusta a keby som nahodou narazil na nieco co by ma zaujalo na lumene pri ladeni stanic tak by som to neprepol len preto ze je to lumen :)[/quote]sice budem OT ale.. Asi si FUNko uz davno nepocul. kde su tie doby ranneho kokorika. momentalne to je radio bez tvare. pusta ten najtvrdsi pop, vyhodilo moderatorov atd atd. zacina sa strukturou podobat na jemne melodie akurat hraju iny styl hudby. ale tiez len asi 10 pesniciek dookola.
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

Radia z vlastne vole v vacsinov nepocuvam, ale ako tu uz bolo povedane keby som nahodov ladil a zachitil napr. Metallicu :) tak by som uricte nekontrovloval frekvenciu ci to nahodov nieje lumen. Inak pevne dufam ze to nieje financovane z mojich dani, staci aby som zivil jedno neprosperujuce nemozne radia a (uz znova aj) televiziu. Alebo to financuje cirkev na kotru sa skladame bezrozdielu vsedci?
Cosa tyka omsi tak ich asi vysialaju aj na verejnopravnom radiu takze oddovodnenie ze taketo radio je potrebne pre imobilnych ludi mi nepride postacujuce... pokial ma vsak taku pocuvanost ze sa uzivy tak nemame do toho absolutne co hovorit.
Vesper napísal:hlasaju nazory a ucenie cirkvi ktora by nutne potrebovala zreformovat
...alebo pozvolne zaniknut... ako monarchie
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

OT:zelovoc ...je to mozne kedze radio nepocuvam ale pred nejakym tym rokom dvoma to bolo fajn:)
blaydy-036
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa blaydy-036 »

Velmi pekne Vas prosim, prestudujte si program Radia Lumen, alebo ho pocuvajte aspon dlhsie, a nevyjadrujte sa po 10 minutovom pocuvani.
:o
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

z lumenom som sa stretol iba pri starsich ludoch na navsteve(babka a tak) a ja to nepocuvam...proste ma to nezaujima..ktory farar,kde,s kym a pod. :lol:

k tomu fan-ku...je to pravda dost zmenili strukturu vysielania...ved chodia aj reklamy v tv ze viac hudby,viac fun :roll: preto som presiem k OKEY radiu :wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Na Lumene som sem tam zachytil reláciu o starších hitoch, keď som ladil a zaujala ma jedna stará známa pieseň. Neviem či sa to nevolalo "Oldies ale Goldies". Inak Lumen nepočúvam.
Napísať odpoveď