Stomilionovy jackpot - co s nim?
no ale keby mali 80melonov a postavili by si taky velky dom, tak by mali aj na elektrinu, plyn, vodu... a aj na auto, benzin/naftu, poistku, servis, pokutyp4ra napísal:Je az zarazajuce, ako kazdeho trapi len velky dom a rychle auto. Jednu vec si ale neuvedomuje ani jeden z vas, resp. velmi malo z vas a tou je, ze ten velky dom zerie elektrinu, plyn, vodu atd., ze to rychle a velke auto zerie benzin/naftu, ma drahu poistku, treba ho servisovat atd..
a ja by som si postavil dom, kupil BMW M5, Hondu CBR125 a nejake "drobnosti"
Pezzo:Jasne ostane, ale ide o to tie peniaze investovať, pretože ten barak, auto blondinky
ti tie prachy nerozmnožia, ale max. budu žrať. Hlavne o to šlo. Získať trvalý príjem a z neho následne čerpať. Inak ti tie prachy za pár rokov pretečú pomedzi prsty a zistíš, že nestačíš platiť barák, živiť auto, milenky, platiť si luxus.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kúpil by som si BMX, poriadny DH bike, fototechniku (Canon EOS 5D, 1Ds MkII a MkIIN + L-kove sklá = zasvätení rozumejú) a nejaké drobné rozflákal za drobnosti (niečo k PC a tak), zvyšok, čo je stále velmi velká suma, tak tú by som dal na účty s úrokmi, aby sme to používali ja a rodina ked treba.
Ale pekný sen teda.
Ale pekný sen teda.
... a už nikto z vás si neuvedomuje, že ak vyhráte 80 melónov, tak vám ich budú vyplácať ako rentu napríklad počas 10-tich rokov...
Pretože ak by vám tie peniaze dali naraz, tak by vás s veľkou pravdepodobnosťou prišiel navštíviť ujo s tmavými okuliarmi a 9 mm hračkou v ruke a máte po peniazoch... Čo tým chcem povedať? Že to s plánmi na nákupy nepreháňajte 
Čo sa mňa týka, určite sa oplatí investovať do nehnuteľností - či už pozemky, alebo hotové stavby sú dosť lukratívny biznis...
Čo sa mňa týka, určite sa oplatí investovať do nehnuteľností - či už pozemky, alebo hotové stavby sú dosť lukratívny biznis...
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
naco ty bude nadupany NET ? ved si vsetko kupis ORGInal nemusis nic tahat z warezovfruxo napísal:
kupil by som si nadupadny internet, nadupany pc... a 10 bitov do prenajmua ostatne by som uz mal len tak...
btw: do nicoho by som nevlozil ved naco ! za 60 rokov by som ich pomaly minal
10 000 sk denne
Prečo práve renta počas 10 rokov? Možno kôli iným dôvodom to vyplatia s odstupom času a na viac krát, ale "koli man in black" čo ta chce ošedit..whisper napísal:... a už nikto z vás si neuvedomuje, že ak vyhráte 80 melónov, tak vám ich budú vyplácať ako rentu napríklad počas 10-tich rokov...Pretože ak by vám tie peniaze dali naraz, tak by vás s veľkou pravdepodobnosťou prišiel navštíviť ujo s tmavými okuliarmi a 9 mm hračkou v ruke a máte po peniazoch... Čo tým chcem povedať? Že to s plánmi na nákupy nepreháňajte
-Na druhej strane to máš 8 milionov ročne a cez 650 000 mesačne. keď si zoberieš, že na slovensku máš priemerný ročný plat okolo 300 000 tak je to slušne.
Hovoríme o 100 melónoch, nie jednom... Veľké sumy sa zvyknú vyplácať vo forme renty, nevravím že je to pravidlo... Ale chcel by som vidieť týpka, čo ti dá 100.000.000 na ruku... Neriešme to, závisí to od organizátora a hento bol len môj názor...p4ra napísal:whisper, to nie je pravda. Moja teta vyhrala este za cias v Nike, v STV 1 000 000 SK a dostala to, ako cash na ruku. Takisto je to aj pri inych vyhrach. Preto sa ludia pri velkej vyhre maju moznost prihlasit o 2 mesiace najneskor, kym cele to sialenstvo skonci. A anonymne.
Frikso - mi nehovor, že 100 miliónov nie je pre mafiu dostatočný dôvod na to, aby ťa prišli navštíviť... A ak ti ešte nepriložili pištol k hlave, tak nevieš, o čom hovorím, toto nie je ako keď sa 15 roční hip-hoperi hrajú v Petržke na bossov...
Ja ťa chápem. Ale tá renta bude v prvom rade závisieť od teba. To som chcel povedať. Na ruku ti nikto nič nedá, všetko ide bezhotovostne. Keď si povieš, že to chceš na 10 účtov v ČSOB, tak ti to tam prevedú.whisper napísal:Frikso - mi nehovor, že 100 miliónov nie je pre mafiu dostatočný dôvod na to, aby ťa prišli navštíviť... A ak ti ešte nepriložili pištol k hlave, tak nevieš, o čom hovorím, toto nie je ako keď sa 15 roční hip-hoperi hrajú v Petržke na bossov...
-A čo sa týka raperov z petržky, dobre viem, o čom vravíš, ale prosím ťa, v spojitosti so mnou ich nespomínaj, lebo to je jedno, čo z duše neznášam. Ok?
//edit: Zabudol si tých 100 melonov zdaniť
Frikso - to nebolo v žiadom prípade myslené tak, že si jedným z nich... Ak som ťa urazil alebo niečo, tak sorry... Ja k nim (ako metlák) tiež nemám zrovna pozitívny vzťah... Nie však preto, že počúvajú hip-hop, ale preto, ako sa správajú...
Shark - ja viem, že sa to robí anonymne, to je pri takých sumách snáď samozrejmosť...
Nechcem to tu meniť na chat medzi troma luďmi, tak už sa k tomu ďalej nejdem vyjadrovať
Shark - ja viem, že sa to robí anonymne, to je pri takých sumách snáď samozrejmosť...
Nechcem to tu meniť na chat medzi troma luďmi, tak už sa k tomu ďalej nejdem vyjadrovať
Re: Stomilionovy jackpot - co s nim?
zil by som z urokov a samozrejme by som aj nejako (snad) potesil svoje okolie (rodina, priatelia), prispel na nejaku charitu, onkologicke oddelenie a podobne...heker napísal:Co by ste spravili s tymi peniazmi?
teda pokial by ma pri oznameni vyhry nekleplo
ak ano, tak na doktorov pre sebasmejo napísal:zil by som z urokov a samozrejme by som aj nejako (snad) potesil svoje okolie (rodina, priatelia), prispel na nejaku charitu, onkologicke oddelenie a podobne...
teda pokial by ma pri oznameni vyhry nekleplo
az taky egoista nie somPezzo napísal:ak ano, tak na doktorov pre seba
tak to by som chcel vidietViRuS napísal:no takych 50 melonov by som dal na podporu deti v afrike a za zvysok zriadil nejake podnikanie...