Stomilionovy jackpot - co s nim?
to je lahke
...postavil by som trezor ako ma McDuck
no a realne investoval do nehnutelnosti...maloco sa v tejto dobe vyplati viac...navyse je to aj celkom ludske - ludia maju kde byvat a ja sa nabalim
ale ako sa poznam tak taky milion by padol hned prvy den na poriadny nakup...a par dalsich na cestu okolo sveta
no a realne investoval do nehnutelnosti...maloco sa v tejto dobe vyplati viac...navyse je to aj celkom ludske - ludia maju kde byvat a ja sa nabalim
ale ako sa poznam tak taky milion by padol hned prvy den na poriadny nakup...a par dalsich na cestu okolo sveta
a tie melka by dostal nejaky skorumpovany politik v africeViRuS napísal:no takych 50 melonov by som dal na podporu deti v afrike a za zvysok zriadil nejake podnikanie...
no otvoril by som si sexshop - so skvelym personalom (nekukajte na mna ako na blbca, naozaj to je velmi podla mna zaujimavy napad
-
El Bastardo
Light Star
nebudem tu pisat ze by som dal lova na charitu ked viem ze by som asi nedal
:D.............s tolkymi penazma by som si zacal uzivat zivota.....cestovanie, velke party, je*acky, drahe auta, atd...........zalozil by som nahravacie studio a este volaku tu firmicku a zacal podnikat a pekne pomalicky minat lova
:D ....................skoda ze len sen
edit: na charitu by som nedal lova preto bo nikty nevite de te penaze skutocne skoncia.........kupil by som volake te pristroje na detsku onkologiu alebo take volaco............PEACE
edit: na charitu by som nedal lova preto bo nikty nevite de te penaze skutocne skoncia.........kupil by som volake te pristroje na detsku onkologiu alebo take volaco............PEACE
mne osobne by taky jackpot nestacil. ked uz jackpot, tak uz nieco poriadne, nech to ma grady
kupil by som si v galante neogoticky kastiel za 200 mil. za niekolko mil. by som ho zrekonstruoval a byval by som v nom. zvysok do banky a nech z toho idu uroky. ale miniem vsetko (alebo drvivu vacsinu) pred mojou smrtou, pretoze si myslim, ze ked som nieco dosiahol, preco by toho mali tazit pra pra pra vnuci napriklad. jasne, deti a zenu by som zahrnul vsetkym co by som im na ociach videl (to sa btw pokusim aj bez toho), ale dalej nie
este mozno vnuci nech nepistia... potom by som sprivatizoval nemocnicu, lebo je tu bordel v nej ze az. a zaplatil by som detom studium, ake by chceli. na taky jackpot si ale budem musiet skocit do USA asi...
ale hlavne by som robil ako kazdy iny clovek, pretoze si chcem udrzat okolo seba normalnu atmosferu a nie napatie z toho, ze nic nerobim, len si uzivam
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Na to si ale priprav tucnu buksu penazi na kvalitnych pravnikov, potom sa do toho pustat mozes. Nie je to take jednoduche, ako vo filmoch.smejo napísal:v amerike zazalujes nejaky fastfood, ze ti sposobil psychicku ujmu ked si sa odzabal kecupom z hamburgera na bielej koseli a zijes si cely zvysok zivota bez co i len mihnutia prstov
azda su z filmu pripady, ako napriklad ten, ked si niekto kupil v mekaci horucu kavu a v aute sa nou olial a potom vysudil majland?
ps: tych pravnikov nepopieram
//edit - sheep - tam ide o take totalne somariny, napriklad, ze na poharik nenapisu nejake varovanie a pod... ale to je OT
2 Josifek - to sa da len tak kupit? (tak to blbo znie, ale neviem ako sa mam opytat
)... lebo nove myslim, ze mohol kupit iba ten, kto mal aj nejaky starsi model od ferrari
ps: tych pravnikov nepopieram
//edit - sheep - tam ide o take totalne somariny, napriklad, ze na poharik nenapisu nejake varovanie a pod... ale to je OT
2 Josifek - to sa da len tak kupit? (tak to blbo znie, ale neviem ako sa mam opytat
hmm nemate pravdu az tak doslova sa to nemysli...
to ci sa olejete horucou kavou v aute zavisi od mnohych faktorov, hlavne od vas pretoze ten podnik s tym uz nic nema spolocne a preco je kava horuca? lebo ste si ju taku kupili, bohuzial vasa smola

to akoze to auto stoji 75 milionov sk???Josifek napísal:http://ferrari-enzo.autobazar.eu/card.php?id=266102
A mame o vsetko postarane v jednej veci
-
Digital
Guru
Nejako predražené je tam nemyslíš ? Ved nové enzo od výroby stojí milion eur... co nieje viac než 40 milionov ...Josifek napísal:http://ferrari-enzo.autobazar.eu/card.php?id=266102
-
Josifek
Zablokovaný
Ved predsa limitovana edicia limitovaneho auta, nie 
http://www.tuning.sk/dokument_ferrari_f ... ce&lang=sk
-
Digital
Guru
Aha FFX ... Sorry nevsimol som si ... neska robim same preklepyJosifek napísal:Ved predsa limitovana edicia limitovaneho auta, nie
-
bolek
Guru
Ja by som sa snazila tych penazi co najrychlejsie zbavit, pretoze akokolvek su peniaze potrebne a nevyhnutne, taky obnos uz neprinasa so sebou nic dobre
. Asi by som si najala nejaku managerku alebo ekonomku a povedala jej, co si asi predstavujem s nimi spravit a nech sa o to postara. Asi by som tiez kupila nejake byty, jeden sebe, zobrala celu rodinu na dovolebku bud okolo sveta alebo na Maledivy. Dala na charitu, utulky, Greepeace, deticky v rozvojovych krajinach, cast nechala v banke a postarala by som sa aj o buducnost mojich moznych ratolesti 
-
El Bastardo
Light Star
keby som mal ja nevim jake penaze tak v zivote nikdy si nekupim auto za 80 mil.Josifek napísal:http://ferrari-enzo.autobazar.eu/card.php?id=266102