jj, vies ako sa na to musia balit kocky niekde v meste? vcera v brne boli akurat dvaja typci na tom (od nich mam ten link vyssie, prezentovali olomoucky kraj) a sli okolo nejakej kocky co rozdavala letaky, pred nimi sa jej pytali nejaki chalani na cislo a ona ze nie a ked presli ti dvaja okolo, tak na nich len tak cumela a uz islo icq
Ked som kukal videa na youtube tak som videl ze sa da na tom skakta do vysky 2 m a dialky 5 m , len by ma zaujimalo ci sa da na tom bezat rychlostou 40 km/h?
jackb napísal:vyzera to srandovne,ale mne by stacili tenisky s kolieskom... vydel som to v UK,ale neviem ci sa toda aj tu kupit...
nevie niekto ci hej?
Minule som si prezeral toto forum a tak sa mi zapacila ta vec ze som si ju hned chcel kupit, tak som hladal ci sa to nepredava aj niekde na slovensku.
Dnes som si to objednal, vraj to pride do 2 dni. Som zvedavy.
ach jaj.. sice mam len 23 rokov ale nieco mi hovori ze na toto som uz stary .. ale sranda len pozerat videa jak si skackaju. Len by to trvalo nejaku dobu zvyknut si na co mam a na co uz nie - asi by bolo lepsie trenovat v blizkosti chirurgie Ale urcite by som to aspon vyskusal nech viem o co prichadzam. Mam rad nove netradicne veci
Nechcem ti brat nadeje, ale to sa uz nejaky ten rok vo svete predava a stale si to drzi vysoku cenu, to je tak ako s PSP, proste ziadne extra zlacnenie po 3 rokoch predaja tam nie je.
Mne došiel taký spam, dokonca v slovenčine písaný, že Poweriser - ešte lepší, ako skateboard a niečo v tom zmysle a pod tým buy now a nejaké kontakty čisto náhodoui mi to došlo na mail mojej skateboardingovej stránky normalne lutujem, že mám skate a nie poweriser
neviem, ci to nebolo aj na nejakom slovenskom provrame, ba dokonca vo vilomeninach, co mal na tom nejaky tipek na mieste za urcity casovy interbal spravit isty pocet salt... podarilo sa mu to
smejo napísal:neviem, ci to nebolo aj na nejakom slovenskom provrame, ba dokonca vo vilomeninach, co mal na tom nejaky tipek na mieste za urcity casovy interbal spravit isty pocet salt... podarilo sa mu to
To som nevidel, ale nedavno bolo na markize ako sa nejaki Cesi s tym trepali na nejaky vrch vo Vy.Tatrach. Dost huste