Ahaa! Teraz zistujem ze sa nemusim hrat na blbeho.smejo napísal:nebolo to niekedy v poslednej dobe, ale uz davnejsie... pol roka, rok dozadu
// edit - joj, nehraj sa na blbeho a porozmyslaj nad tym, k comu som toto asi pisal... hovorim o tom, co som videl ja, nie co si videl ty
Poweriser - to je vec
-
El Bastardo
Light Star
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
No keby mam zbytočných 14 litrov tak do toho idem hned....El Bastardo napísal:ja by som to v momente kupil ale sam na tom skakat nestem..........potreboval by som nejakeho sparingpartnera s kerym by sme sa ucili volake te triki a haluzili sa natom.......timto opat apelujem na Digitala![]()
//mou 27 akurat tak chlpov na palci
-
El Bastardo
Light Star
-
El Bastardo
Light Star
No este za mas zmysel pre humor a ja som cakal ze mas nejaky normalny zdroj. Dufam este ze tam pocitas aj dopravu a take vecicky. Hned by sa to z tych 8 zmenilo na 13. Ja som to uz tiez hladal na nete, ale ked mi pisali ze kolko za dopravu tak diki.7iro napísal:na webe ti linky nedam, ale z nemecka z velkoskladu
-
7iro
Zablokovaný
8l + 500sk pre mna a to je komplet vsetko.MSPD napísal:No este za mas zmysel pre humor a ja som cakal ze mas nejaky normalny zdroj. Dufam este ze tam pocitas aj dopravu a take vecicky. Hned by sa to z tych 8 zmenilo na 13. Ja som to uz tiez hladal na nete, ale ked mi pisali ze kolko za dopravu tak diki.
myslim ze na to aby si utekal 40kmh- musis byt riadne natrenovany...chcel by som to asi kupit, ale na slovensku predavaju dve podobne "topanky" a ja neviem ktore su lepsie, resp. ktore su originaly a ktore nie-=wolf=- napísal:akoze to moze byt vazna kaluz....by som s tym chodil do skoly ked to ide 40 km/h by som si preskakoval male kriky a tak...ale v tej vyske by som fakt nechcel stratir rovnovahu a pekne si rozdrbat hubu na tvrdom asfalte....
-
dada_x
Novice
Ten poweriser je uplne super.. mam ho od minuleho leta... a postupne sa an tom ucim viac a viac... a nezatazuje chrbticu, praveze naopak posilnuje to svalstvo.. a cely clovek sa hybe....a pri behu to nenici klby...
Mno a keby ste sa ma nieco viac chceli spytat o poweroch, alebo ak poweriser mas, tak mi napis e-mail.... [email protected], bo tu na fore som len tak zabludila...
Oplati sa to, ale nie kazdemu to sadne. 5kamosom som to dala vyskusat a len jeden je z toho nadupany a ide si to kupit, konecne budem mat s kym chodit skakat
)
Mno a keby ste sa ma nieco viac chceli spytat o poweroch, alebo ak poweriser mas, tak mi napis e-mail.... [email protected], bo tu na fore som len tak zabludila...
Oplati sa to, ale nie kazdemu to sadne. 5kamosom som to dala vyskusat a len jeden je z toho nadupany a ide si to kupit, konecne budem mat s kym chodit skakat
no tak tym padom mu ide o iny druh skakania...dada_x napísal:Ten poweriser je uplne super.. mam ho od minuleho leta... a postupne sa an tom ucim viac a viac... a nezatazuje chrbticu, praveze naopak posilnuje to svalstvo.. a cely clovek sa hybe....a pri behu to nenici klby...
)
Ja by som na to dal nahovorit hned
Ak zozeniem brigadu, tak viem, na co zarobene peniaze miniem
A vadi nejako, ked kupim pre vacsiu hmotnost ? Nebudem potom len nizsie skakat alebo kratsie skoky robit ked nebudem moc mojou vahou ohnut tu ,,tycku,, ?!?
Za 10 990 :
http://www.powerizer.sk/ukaz_tovar.php?id=5
A vadi nejako, ked kupim pre vacsiu hmotnost ? Nebudem potom len nizsie skakat alebo kratsie skoky robit ked nebudem moc mojou vahou ohnut tu ,,tycku,, ?!?
Za 10 990 :
http://www.powerizer.sk/ukaz_tovar.php?id=5