klima mozno..staci mat stastie chytit meduzu/morskeho jezka/inu haved a mas po dovolenkep4ra napísal:Kokoz, vy aj rozmyslate? Snad mi nechcete povedat, ze Podhajska je na tej istej urovni, ako Jadranske more? Ved ta klima sa neda porovnat, ked uz len o zdravi chcete hovorit.
Slovenske naj...
-
mirak2
Hardcore addict
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
a ty aj rozmyslas ze nie kazdemu sa musi pacit to co tebe?ja mozem nejaku primorsku klimu okakat-rodina ide na dovolenku do bulharska,ja som ostal radsej tu.mna more nelaka.radsej medzi svojimi na domasi,ruzine,....p4ra napísal:Kokoz, vy aj rozmyslate? Snad mi nechcete povedat, ze Podhajska je na tej istej urovni, ako Jadranske more? Ved ta klima sa neda porovnat, ked uz len o zdravi chcete hovorit.
-
Digital
Guru
Tak si asi chytil zlú lokalitu... ja som presiel celé Slovensko ale ešte som nenasiel nic tak krásne u vodných nádrží a jazier ako je napr. more a podmorský život...mirak2 napísal:samozrejme, preco si vsetci myslite ze komentujem nieco o com nemam sajnu? po parovi aj digi...
bol som v taliansku, bulharsku...nic uzasne
Chodím do Chorvátska kde je najčistejsia voda a vracám sa tam velmi rád niekedy aj 2 krát za rok a ked sa vracám vzdy mám nervy prvý týžden na vsetko co je na slovensku
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
pri nadrzach som s kamosmi a tak.pri ohni a gitarke,do lesa na nejaku turu do okolia,ked je teplo do vody,vecer pri hudbe a vinku az do svitania.super atmosfera.ked som s rodicmi pri mori tak ma to moc nechyta.nieze by more a utesy neboli pekne ale vzdy sa celkom nudim.cely den na plazi valat gule,vecer je stale po COCOT ludi,za posratu colu 40sk a za sex on the beach 140sk.nasrat imDigital napísal:A co ti robí Slovenské nádrže krajšími než je samotné more ?
-
Digital
Guru
No lenže téma je Slovenské Naj.. , ja nehovorim o atmosfére ale o krásepinacolada napísal:pri nadrzach som s kamosmi a tak.pri ohni a gitarke,do lesa na nejaku turu do okolia,ked je teplo do vody,vecer pri hudbe a vinku az do svitania.super atmosfera.ked som s rodicmi pri mori tak ma to moc nechyta.nieze by more a utesy neboli pekne ale vzdy sa celkom nudim.cely den na plazi valat gule,vecer je stale po COCOT ludi,za posratu colu 40sk a za sex on the beach 140sk.nasrat im
holt nechapem, ale nevadipinacolada napísal:sheep:od cloveka ktory najviac lamentuje nad ubohostou IT na slovensku mi takato poznamka pride trapna
nezoszava mi nic ine ako suhlasit, poslal by som aj K+ ale nejak to nejdep4ra napísal:Akoze tu sa nemam o com rozpravat s ludmi, kt. mi idu tvrdit, ze Domasa, Podhajska alebo Oravska priehrada budu to iste, ako more.
-
pinacolada
Guru wannabe
tu nejde o to akceptovať názor iného ale o to že píšeš blbosti... porovnávaš atmosféru toho keď si s kamošmi pri vode a keď si s rodinou pri mori a na základe toho hovoríš že slovenské vodné nádrže sú lepšie ako morepinacolada napísal:ja sa zase nemam o com bavit s ludmi ktori nedokazu akceptovat nazot ineho.si mi uprimne ukradnuty a svojich smajlikov si strc laskavo do penisu.
-
p4ra
Redeemer
Ale mi povedz, ze ci si normalny? Ci jeden normalny clovek so vsetkym v hlave pokope moze tvrdit, ze priehrady a umele bazeny s termalnou vodou mozu byt lepsie, ako prirodne more? Kde je tu logika? Ved kazdy rozumny clovek, lekar ti potvrdi, ze nic z toho s morom porovnavat nejde. Tu nejde o to, ze nedokazem akceptovat nazor ineho, ale odmietam prijat a akceptovat takuto sprostost, aku si ty zahlasil.pinacolada napísal:ja sa zase nemam o com bavit s ludmi ktori nedokazu akceptovat nazot ineho.si mi uprimne ukradnuty a svojich smajlikov si strc laskavo do penisu.
-
pinacolada
Guru wannabe
3/4 postov co pises ty povazujem za sprostosti a so zvyskom nesuhlasim.p4ra napísal:Ale mi povedz, ze ci si normalny? Ci jeden normalny clovek so vsetkym v hlave pokope moze tvrdit, ze priehrady a umele bazeny s termalnou vodou mozu byt lepsie, ako prirodne more? Kde je tu logika? Ved kazdy rozumny clovek, lekar ti potvrdi, ze nic z toho s morom porovnavat nejde. Tu nejde o to, ze nedokazem akceptovat nazor ineho, ale odmietam prijat a akceptovat takuto sprostost, aku si ty zahlasil.
asi sa nezhodneme a ja nepotrebujem nikomu vnucovat svoj nazor takym sposobom akym to robis ty.
-
Digital
Guru
Este raz si precítaj stejuho postpinacolada napísal:3/4 postov co pises ty povazujem za sprostosti a so zvyskom nesuhlasim.
asi sa nezhodneme a ja nepotrebujem nikomu vnucovat svoj nazor takym sposobom akym to robis ty.
http://www.hojko.com/post651406.html?highlight=#651406
a mozno pochopis co sa ti tu snažíme povedat
-
pinacolada
Guru wannabe
porovnal som ako sa kde zabavim.uznavam ze more je pekne ale mna odjakziva lakaly stale viac priroda,lesy,hory a nadrze(hlavne slovenska) ako preplnene zahranicne letoviska a este ked som tam s rodicmi ,efekt sa stupnuje.uz sa chapeme ?? ci este daco?digi zvladol si to?Steju napísal:tu nejde o to akceptovať názor iného ale o to že píšeš blbosti... porovnávaš atmosféru toho keď si s kamošmi pri vode a keď si s rodinou pri mori a na základe toho hovoríš že slovenské vodné nádrže sú lepšie ako more
-
Digital
Guru
v pohode , pohode stačípinacolada napísal:porovnal som ako sa kde zabavim.uznavam ze more je pekne ale mna odjakziva lakaly stale viac priroda,lesy,hory a nadrze(hlavne slovenska) ako preplnene zahranicne letoviska a este ked som tam s rodicmi ,efekt sa stupnuje.uz sa chapeme ?? ci este daco?digi zvladol si to?