omg ludia a neni to jedno co riesite
s kamosmi na priehrade je sranda...to hej...ale pri mori vacsia...totiz mas kam ist aj ked sa vecer zotmie a uz ste speceni...nikto ta nenuti ist na plaz plnu ludi...kludne si chyt flek na dakej zasitej plazi...aj v chorvatsku je takych kopu....
po dalsie to ze je s rodicmi pri mori nuda?...hej je...ale na priehrade vacsia...ver tomu ...
tak tu nerieste kraviny...more je ovela zdravsie v tom ma p4ra pravdu...a s kamosmi je vsade dobre vsak pinacolada...
navyse nemozte porovnavat den pri mori a den na priehrade...su to uplne inak stravene dni...
Aiden napísal:omg ludia a neni to jedno co riesite
s kamosmi na priehrade je sranda...to hej...ale pri mori vacsia...totiz mas kam ist aj ked sa vecer zotmie a uz ste speceni...nikto ta nenuti ist na plaz plnu ludi...kludne si chyt flek na dakej zasitej plazi...aj v chorvatsku je takych kopu....
po dalsie to ze je s rodicmi pri mori nuda?...hej je...ale na priehrade vacsia...ver tomu ...
tak tu nerieste kraviny...more je ovela zdravsie v tom ma p4ra pravdu...a s kamosmi je vsade dobre vsak pinacolada...
navyse nemozte porovnavat den pri mori a den na priehrade...su to uplne inak stravene dni...
Más pravdu...
Ale ide o to že téma je Slovenské naj... a porovnávalo sa More s Nádržou...(More je Krajsie , cistejsie , bohatsie na podvodny zivot a vacsie vyuzitie)
Je jasne ze s kamaratmi je dobre hocikde , to nikomu neberem
more ze je ciste? od dedinskej stoky je urcite cistejsie, keby sme na slovensku nemali kktov co ked nevedia co maju robit so sporakom tak hodia do ruzina tak garantujem ze v cistote by slovenske prirodne vody polozili more do smutku...ja si myslim ze tato rozoberacka nie je offtopic...a pina: keby som ti nedal vcera ci predvcerom k- tak teraz ti dam k+ ...
v mojej podhajskej sa rovnako opalim ako pri mori a nemusim si davat pozor zeby som nebol na obed na slnku bo by som zhorel, zdravie sa mi zlepsi min. tak ako pri mori (voda v podhajskej je takmer identicka ako voda v Mrtvom mori a neuveris ale tiez sa vyprauje a meni trochu vzduch), pivo dostanem lepsie, a zaplatim za to vsetko niekolkokrat menej...a neriskujem ze ma vyrusi pri kupani nejaky ten podmorsky zivot a ze si budem z plaviek vytahovat riasy a pod.
Uf az mi zle prislo ked som uvidel ten obrazok
K teme : No Slovenky patria k najkrajsim zenam Europy , vela vzdelanych a nadpriemerne inteligentnych ludi mame (ktori bohuzial odchadzaju) a velmo dobre pivko
Napr. vynikáme najmä našou neopakovateľnou a "super" vládou, ktorej podobná tu asi ešte nebola. Viď zákon o cyklistike a turistických chodníkoch napríklad. Ďalej dôchodcami, ktorí sa zvyknú len na všetko sťažovať a myslia len na seba. No a nakoniec alkoholikmi, nacistami, bitkármi s boxermi vo vačkoch, čo sa hrajú na amerických gangstas s reťazami na krku a podobnými, skrz ktorých sa musím báť vyjsť von na ulicu.
p4ra napísal:Ale mi povedz, ze ci si normalny? Ci jeden normalny clovek so vsetkym v hlave pokope moze tvrdit, ze priehrady a umele bazeny s termalnou vodou mozu byt lepsie, ako prirodne more? Kde je tu logika? Ved kazdy rozumny clovek, lekar ti potvrdi, ze nic z toho s morom porovnavat nejde. Tu nejde o to, ze nedokazem akceptovat nazor ineho, ale odmietam prijat a akceptovat takuto sprostost, aku si ty zahlasil.
lekar ti potvrdi ze more je pre teba lespsie ale to je na ludoch niekto nema proste rad more aj moj znamy chodi na dovoleky do exotickych krajin a tam sa kupu v hotelovom bazene ja radsej v mori ale len chcem povedat ze niekto sa proste nerad kupe v mori p4ra-a nic proti tebe ale tam oni nepisali ze domasa ... je lespia ako more ale oni sa tam proste lepsie citia aspon ja to tak vidim respect
more ze je ciste? od dedinskej stoky je urcite cistejsie, keby sme na slovensku nemali kktov co ked nevedia co maju robit so sporakom tak hodia do ruzina tak garantujem ze v cistote by slovenske prirodne vody polozili more do smutku...
Toto nemoze nikto s dvoma zdravymi v hlave mysliet vazne.
Niekedy počas týždna išla reportáž o tom, že slovenský vedci za spolupráce s americkými kolegami objavili nejaký liek proti obezite a údajne by za tento objav mali dostať aj Nobelovú cenu Tento objav zachrani miliony ľudských životov
Asi tento objav je teraz slovenské naj...
btw. len škoda že na Slovensku je tendencia dávať na vedu a výskum stále menej a menej peňazí.
ZmrD napísal:preco som dement? ved to je pravda...
nebolo to myslene uplne vazne, ale ak sa niekto pyta na slovenske NAJ a niekto nato odpovie najvacsia nenavist k niecomu (napr. madarom) tak je to fakt na zamyslenie btw ani rumuni nemaju s nimi velmi dobre vztahy a mnoho ludi na sk (nemadarov) maju madarov radi
jimino napísal:nebolo to myslene uplne vazne, ale ak sa niekto pyta na slovenske NAJ a niekto nato odpovie najvacsia nenavist k niecomu (napr. madarom) tak je to fakt na zamyslenie btw ani rumuni nemaju s nimi velmi dobre vztahy a mnoho ludi na sk (nemadarov) maju madarov radi
to ti verim, ze ani Rumuni nemaju radi Madarov, ale nasi to dost aj do medii, este k tomu "politici" ako Janko Slota
Určite sú to hory a príroda, SLovensko patrí medzi najlesnatejšie krajiny v Európe. Rozmanitosť prírody je obrovská. AKo napísal jeden autor cestopisnej knižky - To za čím musia Američania cestovať tisíce kilometrov, máme na slovensku všetko pokope, aj ked v menšom.
Potom krásne ženy a dobré pivo - pekná kombinácia.
Bohužial aj vela závistlivých ludi, asi najviac ciganov na meter stvorcovy, hlavne na východe a juhu...
mame tusim najnizsie velhory na svete (ano karpaty su uz velhory). neviem ci hory alebo velhory alebo ako sa to nazyva. kazdopadne toto je urcite jedno z naj dalej mame najkrajsie baby a este najbryndzovejsie halusky