Stomilionovy jackpot - co s nim?
no isel by som s velkym autom do afriky pomahat a zobral by som so sebou neakych schopnych ludi co vedia pomahat.. to teraz myslim vazneFortune napísal:dom, auto, nejake peniaze pre rodinu a snazil by som sa pomoct ludom ktory to fakt potrebuju ale nie cez charitu ani ziadne nadacie ale priamo tym ludom
no tak to si sa aj zapotil pri tom dosahovaniades napísal:ale miniem vsetko (alebo drvivu vacsinu) pred mojou smrtou, pretoze si myslim, ze ked som nieco dosiahol, preco by toho mali tazit pra pra pra vnuci napriklad.
tak to by si si velmi neuzil, hiv pozitiv po 5 dnochMurphY napísal:investoval hlavne do auta , motorka, do velkeho domu a zil by som s kurwami na krku pekne predstava
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no takze 81 melonov
Kupil by som si jeden hot dog za 18 Sk, potom by som sa tal ostrihat za cca 100 Sk, kupil by som si nejaky ten oblek made in cina co vyzera nobl ako znackovy:) nejaku tu kravatu z bazaru za 100 Sk, nejake kvazi znackove gate do 1000 Sk co vyzeraju draho. Potom by som isiel do tesca na nakup kde by som kupil 20 croassantov 7days za nejakych cca 200 Sk
takze to dokopy by sme mali cca 1418 Sk.
Potom by som si objednal za cca 30 000 Sk cestu Transibirskou magistralou smer na Kamčatku. Odtial by som sa zviezol vlakom cez Tibet do Pekingu a odtial by som si kupil Letenku do Prahy a spat by som isiel vlakom do Trencina
co s dalsimi peniazmi by sa uvidelo
Kupil by som si jeden hot dog za 18 Sk, potom by som sa tal ostrihat za cca 100 Sk, kupil by som si nejaky ten oblek made in cina co vyzera nobl ako znackovy:) nejaku tu kravatu z bazaru za 100 Sk, nejake kvazi znackove gate do 1000 Sk co vyzeraju draho. Potom by som isiel do tesca na nakup kde by som kupil 20 croassantov 7days za nejakych cca 200 Sk
takze to dokopy by sme mali cca 1418 Sk.
Potom by som si objednal za cca 30 000 Sk cestu Transibirskou magistralou smer na Kamčatku. Odtial by som sa zviezol vlakom cez Tibet do Pekingu a odtial by som si kupil Letenku do Prahy a spat by som isiel vlakom do Trencina
co s dalsimi peniazmi by sa uvidelo