Program na animaciu..
Program na animaciu..
S flashom robit neviem...ale rad sa priucim v nejakom inom programe...
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ale to neznamena ze ma buducnost. Ja by som pozrel adobe image ready, gify vzdy boli a budu aktualne, aj ked su velke. Neskor by som si pozrel nieco, co dokaze vypluvat pohyblive svg cka [scalable vector graphics, "nastupca" flashu]. Flash mi zacina pripadat pomaly uz ako prezitok, su v nom krasne stranky, ale bez dobrej podpory html kodu sa v nom google nevyzna ani ked mu zaplatite [aj ked udajne moze byt flash SEO friendly]. Samozrejme ak chces robit cisto len filmiky, alebo hry, tak sup sa do adobe flashu, nic lepsie nie je skombinovane s interaktivnym programatorskym prostredim a moznostami v oblasti grafiky [teraz v CS3 po pridani layer blending modes sa moze pomaly priblizovat photoshopu v pohybe, co je dost sleha.] Moj komentar v negativnom slova zmysle plati len ak chces pouzivat flash na tvorbu webovych stranok, ako celkov.8andrej8 napísal:flash je z tych najlepsich a najpouzivanejsich takze sa ho uc neni to az take tazke ked ho pochopis
-
The Calvin
Star
-
The Calvin
Star
-
uplink
VIP
to je asi taky argument ze: "V praci sice dobre platia, ale nechce sa mi robitCalvin SFX napísal:nemam nic proti image ready ale to sa tam tie gifka robia stransne dlho
S takym pristupom na grafiku zabudni, lebo nikdy nebudes viac ako podpriemerny. Ak daco grafika vyzaduje okrem talentu a napadov, tak je to obrovske mnozstvo casu [minimalne z pociatku]. Tvrdou pracou dokonca mozes dosiahnut lepsi vysledok ako talentovany lenivec