Vyzna sa niekto do gitár?
BC rich nie
za tie peniaze uz vobec, su to predrazene gitary
esp ltd m-50 je podla mna vyborna gitara, ale treba si skusit konkretny kusok, nech nema ziaden zly prazec..
ma vyborne snimace za tu cenu, skreslenie jak svina
ak ale chces dobry cisty zvuk, tak nechcem radit (a uprimne sa mi len nechce teraz hladat, ja mam na cisty zvuk proste 34 rocnu lubovku, v metalovejsich gitarach mam viac prehlad, kedze som kupoval)
za tie peniaze uz vobec, su to predrazene gitary
esp ltd m-50 je podla mna vyborna gitara, ale treba si skusit konkretny kusok, nech nema ziaden zly prazec..
ma vyborne snimace za tu cenu, skreslenie jak svina
ak ale chces dobry cisty zvuk, tak nechcem radit (a uprimne sa mi len nechce teraz hladat, ja mam na cisty zvuk proste 34 rocnu lubovku, v metalovejsich gitarach mam viac prehlad, kedze som kupoval)
fender stratocaster do 9ksmejo napísal:ak chces, tak mi napis SS a ti dam ICQ na kamarata-gitaristu, ten sa v gitarach dost vyzna, urcite ti poradi a elektriku za takych 7-8 ti asi odporuci fender stratocaster (nejak tak sa to pise)
tak to uz je o niecom inom, on ten stratocaster je velmi univerzalna gitara, vhodna takmer na vsetky styly, ma velmi typycky zvuk, no aj napriek univerzalnosti, sa koli single snimacom uplatni hlavne v bluese, jazze a funku, no ked sa zobere riadna aparatura tak zvlada aj metal, no ked chce niekto hrat, len metal, urcite najde gitaru omnoho vhodnejsiu, alebo sa daju vymenit snimace za mini humbuckery, resp rail humbuckery ale to bude zasa iny zvuk ako normalny humbucker resp aktivny humbucker, zalezi co kto chcesmejo napísal://EDIT
dobre, uz som zistil ako sa veci maju
takze on ma Fender CD140SCE a stratocaster by len chcel
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
a fenderky s kobylkovym humbuckrom??teraz ich maju na muzikeri,ale cena je okolo 56 tisicFall napísal:tak to uz je o niecom inom, on ten stratocaster je velmi univerzalna gitara, vhodna takmer na vsetky styly, ma velmi typycky zvuk, no aj napriek univerzalnosti, sa koli single snimacom uplatni hlavne v bluese, jazze a funku, no ked sa zobere riadna aparatura tak zvlada aj metal, no ked chce niekto hrat, len metal, urcite najde gitaru omnoho vhodnejsiu, alebo sa daju vymenit snimace za mini humbuckery, resp rail humbuckery ale to bude zasa iny zvuk ako normalny humbucker resp aktivny humbucker, zalezi co kto chce
-
pinacolada
Guru wannabe
ja som reagoval na falla.stale trvam na tom ze v tejto cenovej kategorii je najlepsi vintage strat,epiphone sg abo lp alebo nejaky ibanez ked chces modernejsi zvuk.cortky ako tu niekto spominal tiez ujdu.esp ltd nekupuj-v cene okolo 9 tisic sa nevyrovna cortkam,bc rich ani nahodou v tejto cene,to je snad najhorsie co mozes spravitBlaDey napísal:OMG FENDER??nesom milionar
-
BlaDey
Spammer
nesou nahodou corty napodobeniny fenderiek??pinacolada napísal:ja som reagoval na falla.stale trvam na tom ze v tejto cenovej kategorii je najlepsi vintage strat,epiphone sg abo lp alebo nejaky ibanez ked chces modernejsi zvuk.cortky ako tu niekto spominal tiez ujdu.esp ltd nekupuj-v cene okolo 9 tisic sa nevyrovna cortkam,bc rich ani nahodou v tejto cene,to je snad najhorsie co mozes spravit
-
pinacolada
Guru wannabe
tak strat s kobylkovym humbuckerom som nebral moc so uvahy, kedze ich je relativne malo a ked sa povie stratocaster kazdemu sa vybavia tri single, to uz sa mozme bavit aj o telecasteroch s dvoma humbuckermy kedze je taky jeden model, ale proste klasicky tele, aj co sa zvuku a konstrukcie tyka su dva single, to potom si kazdy s frezou a trochou sikovnosti moze urobit co chcepinacolada napísal:a fenderky s kobylkovym humbuckrom??teraz ich maju na muzikeri,ale cena je okolo 56 tisic
-
dexter7007
Zablokovaný
-
RomanB
Medium Professional
Nehoworim , ze lacna gitara , alebo gitara od menej znamej znacky je horsia. Mam skusenost aj s Cort x6 kou ktora je tak draha ako ibanez grg170 a ma este k tomu aj napodobeninu floyda ktora drzi ladenie celkom slusne.
Bolo by dobre keby sa tipek odhodlal a isiel do nejakeho obchodu a poprosil trebarz predavaca aby mu pomol poukazoval zahral nanich a podobne (ved nas zakaznik nas pan) a tak sa rozhodnut
Bolo by dobre keby sa tipek odhodlal a isiel do nejakeho obchodu a poprosil trebarz predavaca aby mu pomol poukazoval zahral nanich a podobne (ved nas zakaznik nas pan) a tak sa rozhodnut
-
pinacolada
Guru wannabe