Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ja viem som somar , som to mal nechat tak ale ked to tak nepresvedcivo povedala :( , ale snad to neni az tak , uz som s nou aj telefonoval odvtedy a celkom v poho. Len do piatku ju neuvidim :?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

BabySHAQ napísal:Ja viem som somar , som to mal nechat tak ale ked to tak nepresvedcivo povedala :( , ale snad to neni az tak , uz som s nou aj telefonoval odvtedy a celkom v poho. Len do piatku ju neuvidim :?
nechapem ani kus s toho co tu pises..ani medu,,skus to vysvetlit
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Hlavne sa uz k tomu nevracaj(nespominaj jej frajera atd.) nechaj tomu volny priebeh.

EDIT: Moj 400 post :D
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

midnight_man napísal:nechapem ani kus s toho co tu pises..ani medu,,skus to vysvetlit
Ide o to ze ja som sa jej povedal ze : viem ze mas mas frajera ( na ktoreho sa mi ponosovala a nadavala nanho ) ale mam ta hrozne rad , neskusime nieco viac jak kamaratsvo ? ona bola ticho , tak som jej dal pusu a povedal ze : hmmm ? a ona ze : ano , dobre ( ale hrozne nepresvedcivo ) tak som sa chcel po chvilke uistit a spytal som sa jej : tak sme teda oficialne spolu a ona ze : noo
rozumies ?
ja som to povedal kvoli tomu kedze odchadzam teraz na tyzden tak aby nevychladol krb . ( Btw : odchadzam iba 30 km prec , a budu tam bycikle cize by som to mozno aj zvladol )
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

BabySHAQ napísal:Ide o to ze ja som sa jej povedal ze : viem ze mas mas frajera ( na ktoreho sa mi ponosovala a nadavala nanho ) ale mam ta hrozne rad , neskusime nieco viac jak kamaratsvo ? ona bola ticho , tak som jej dal pusu a povedal ze : hmmm ? a ona ze : ano , dobre ( ale hrozne nepresvedcivo ) tak som sa chcel po chvilke uistit a spytal som sa jej : tak sme teda oficialne spolu a ona ze : noo
rozumies ?
ja som to povedal kvoli tomu kedze odchadzam teraz na tyzden tak aby nevychladol krb . ( Btw : odchadzam iba 30 km prec , a budu tam bycikle cize by som to mozno aj zvladol )
sorac toto co je? ona ma frajera? pritom sa tu oblizuje s tebou...same nooo..mozno...neviem....koncim s prispievanim do tejto temy..zacinaju sa tu objavovat priznaky ktore uplne suhlasia s vekom tej danej osoby....baby tebe radim ruky prec lebo sa poriadne opalis a budes stredne prepeceny aku tuto kolega..tebe nedochadza ze co robi jemu bude s kludom robit aj tebe...jej to je u asi jedno...nema ponatia co su to city..lol---sa tomu hovori "cista mechanika" chce sa pochvalit kamaratkam..loool....tak vela stastia kolega a ver mi ze ho budes potrebovat
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

midnight_man napísal:sorac toto co je? ona ma frajera? pritom sa tu oblizuje s tebou...same nooo..mozno...neviem....koncim s prispievanim do tejto temy..zacinaju sa tu objavovat priznaky ktore uplne suhlasia s vekom tej danej osoby....baby tebe radim ruky prec lebo sa poriadne opalis a budes stredne prepeceny aku tuto kolega..tebe nedochadza ze co robi jemu bude s kludom robit aj tebe...jej to je u asi jedno...nema ponatia co su to city..lol---sa tomu hovori "cista mechanika" chce sa pochvalit kamaratkam..loool....tak vela stastia kolega a ver mi ze ho budes potrebovat
eee neni to tak ako vravis . Ona mi vravela ze proste ona ani s nim nechcela zacat ze to ju proste dali dokopy a ze on nanu cely cas kasle len po svojom si robi , vobec ju to nebavi tak ze nech si robi co chce . A ak si mysli ze este spoli chodia tak nech si to mysli :!:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Len nieže sa vy dvaja teraz kvôli nej pobijete :)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

zahod to za hlavu ;) :P povedala, ze ste spolu, tak ste spolu ;) ides dalej a snaz sa veci zjednodusit ;) z chyb sa predsa ucime...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ: Začínam mať presne ten istý pocit, ako midnight.. Nereaguje adekvátne situácii a na druhej strane ty ešte robíš isté chyby. Stále neviem, čo si mám o tomto "vzťahu" myslieť. Je tam síce na váš /jej?/ vek relatívne silná fyzická báza, no z jej strany tam stále postrádam tú emocionálnu. Uvidíš po tom čase odlúčenia. Nech to dopadne ako chce, ty si nič nevyčítaj, tým, že si jej povedal, že Ti bude chýbať si nijako nemôžeš nič zaručiť. Veď uvidíš...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

BabySHAQ - myslím, že je jej veľmi príjemné, čo sa medzi vami teraz deje. Preto by som sa neobávala, že to za tých pár dní len tak vyprchá. Sú v tom angažované city a preto to len tak nejde zrazu zabudnúť alebo úplne stratiť záujem. Takže sa neboj a keď sa v piatok uvidíte, tak bude všetko v najlepšom poriadku. Aspoň sa budete na seba viac tešiť a o to krajšie to stretnutie bude.

Čo sa týka toho vášho rozhovoru pred tým, ako ste odišli, tak si myslím, že ty si len potreboval nejaké uistenie, že teraz patrí len tebe... Nebolo to síce najvhodnejšie žiadať od nej nejaké oficiálne potvrdenie vzťahu, ale čo už. Už sa k tomu radšej nevracaj, aby sa toho nezľakla. Proste buďte spolu, lebo vám je tak dobre a kašlať na to, či je to oficiálne alebo polooficiálne... Dôležité je to, či ste spolu a máte sa radi.
Jej frajera už nevyťahuj, je to na nej, aby si ujasnila, koho chce a ako to s ním porieši. Myslím, že ty si s ňou na najlepšej ceste a keďže sa ničomu nebráni, tak aj z jej strany je to jasné.
A rada na záver - hlavne sa príliš nezamýšľaj čo, kedy a ako urobiť... Najkrajšie to je vtedy, ak to príde samo a neplánovane. Tak pozor, aby si veci príliš nepreplánoval.

Inak vám držím palce, ste zlatý párik :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Baby .... V mojich ociach si to pokazil proste na silu sa jej vnucujes ju nutis do vstahu(neviem ci sa to da takto klasifikovat ) ale proste aj tymi reakciami na tvoje navrhy ti sama dala najavo ze ona nevie čo chce a ty stale na nu tlačis ...to rovno mozes ist na stavbu a tam hlavou mury preražat....Popalis sa ...znovu to ti vravim teraz .. ale ty si zas urobis po svojom .... takto to vzdy dopadne ked vsetko snazis nasilu robit .... ten vstah čo tak ty suriš musi prist sam a nie takto z donutenia ...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Suhlasim z Enduro-m a poviem ti jednu bombovu vec z Eurotrip ... You Are So Predictible ... kazde slovicko kazdy pohyb ...aj vlasom na hlave si dopredu planujes ...
To potom nieje laska ... ale snaha maximalne zaposobit na dotycnu ... Laska je spontanna tam sa neda nic predvidat ani planovat ... tam kym niesi sam sebou tak to je prd platne
A tym uistenim ... ked ta ma rada tak "nevychladne" za tych par dni ... cize tie otazky boli uplne bezpredmetne a iba ju mohli odradit
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Shark NX napísal:Suhlasim z Enduro-m a poviem ti jednu bombovu vec z Eurotrip ... You Are So Predictible ... kazde slovicko kazdy pohyb ...aj vlasom na hlave si dopredu planujes ...
Ty zas moc cumis na telku :P
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Tak sa vam znova hlasim . Vratil som sa z pustej divociny zivy a dufam ze aj zdravi :) Poviem vam ze splachovaci zachod , teplu vodu , elektriku , plyn a postel si zacnete vazit az ked to nemate :shock: . No ale dost idem k veci .
Utorok doobeda som dostal 4 hodiny ,, volna ,, tak premna prisiel kamarat isiel som domov a potom zanou . Stretli sme sa , porozpravala mi ze jej foter prisiel nato co sme robili natom stadione a ze je dost nastvany , no a potom sme sa prestali rozpravat a zacali bozkavat . po 20tich minutach musela ist prec .
Teraz sedim doma , akurat som s nou dotelefonoval . Takze dievca z kostola uz o vsetkom vie ( ze sa strasne smeje :D ) No a uz to vedia skoro vsetci :( . Neva , o piatej idem zanou . Drzte palce nech mi nepovie ze so mnou neste mat nic docinenia . :roll:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

BabySHAQ napísal:Tak sa vam znova hlasim . Vratil som sa z pustej divociny zivy a dufam ze aj zdravi :) Poviem vam ze splachovaci zachod , teplu vodu , elektriku , plyn a postel si zacnete vazit az ked to nemate :shock: . No ale dost idem k veci .
Utorok doobeda som dostal 4 hodiny ,, volna ,, tak premna prisiel kamarat isiel som domov a potom zanou . Stretli sme sa , porozpravala mi ze jej foter prisiel nato co sme robili natom stadione a ze je dost nastvany , no a potom sme sa prestali rozpravat a zacali bozkavat . po 20tich minutach musela ist prec .
Teraz sedim doma , akurat som s nou dotelefonoval . Takze dievca z kostola uz o vsetkom vie ( ze sa strasne smeje :D ) No a uz to vedia skoro vsetci :( . Neva , o piatej idem zanou . Drzte palce nech mi nepovie ze so mnou neste mat nic docinenia . :roll:
chlape na jej fotra kasli ... co on s nou chodi ? a co hrozne sa dozvedel myslim ze nic .. jasne je to jej otec a asi ju chce este chranit , ale ked sa ho nebojis tak aky problem :D .....to ze to vedia vsetci to by som mal tiez na haku ak budes vidiet zakerne pohlady na svoju adresu tak ti i tak vsetci len zavidia neboj :wink: ....... no a neboj myslim ze ti nema preco povedat ze uz s tebou nechce nic mat ... i ked clovek nikdy nevie v jej veku :D , ale drzim palce :)

666 :twisted:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Počuj baby a čo vy ešte tak inak zvyknete spolu robiť? Lebo zatiaľ to vyzerá iba tak, že by ste si v pohode obaja mohli založiť laryngologickú prax, alebo to iba stále tak opisuješ?
Na fotra kašli, je prirodzené, že sa chová tak, ako sachová, je to predsa jeho dcéra, tak ho zarazilo, keď sa to dozvedel.
Dievča z kostola? WTF :D ? Čo má pre boha ono s tým? Tou by som sa trápil fakt najmenej. Fakt ich maj všetkých na háku a drž sa dnes. Skús prehodiť viac nezáväznej konverzácie a nesnaž sa byť hlboky(rečami). Skús to celé odľahčiť, lebo sa mi zdá, že je to celé trocha strohé :wink:

//Edit: slavo120 :arrow: http://www.hojko.com/skratky-a-vyrazy-t ... ht=skratky :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

BabyShaq dievcatu z kostola sa povyhrazaj ze panboh jej za to necha zrast pohlavny organ :lol:
Fotra mozes okaslat ... akurat mozes za nim zabehnut a inteligentne a na urovni porozpravat ...
A drzim palce nech vam to vyjde ... a ked bude mat niekto blbe reci tak ho nezabudni prefackat :wink: :D
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

jin napísal:Dievča z kostola? WTF :D ? Čo má pre boha ono s tým? Tou by som sa trápil fakt najmenej.
cudne ze ju stale spomina :D...a veru vyzera to ze jej pery a usta uz poznas dokonale ale dajak nic ine ..ci vy bez slov nie 8)sak slova su obcas na obtiaz co :wink:..... a inac trochu od temy WTF je skratka do coho ? What the fuck ? to len aby som bol zas o nieco mudrejsi :D
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

hah no v umornych krcoch od smiechu som docital celu tuto temu a schutou som sa zasmial... sry za OT.... ale ves co ti len poviem nechaj to tak proste nesnaz sa snou o nejaky vztah neries to ..... uzivaj si kim si mlady.... ok bozkavaj sa snou to sa da sice ma 12 ehm neviem co ta k nej pritahuje ale ok tvoja vec... :oops: .... ale inak nic viac nevidim nesnaz sa o ziaden vztah... je to zbytocne a aj keby bol tak len max na tizden....a nic by si u toho nemal .... proste zi zivot a prazdniny na plno :salala: :smt006
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

BabySHAQInač čo ty hces riešit nejaky vstah ked aj tak ani nie za mesiacides na strednu a daleko preč ? nechapem... :slap: myslis ze ked ty budes cez tyzden preč a prides domov iba na weekend tak ze ona od teba neodyde ? si piš ....
Zamknuté