Ahojte vsetci, mam taky maly problem s ICQ v mojom PDA. Pda bezi na windows mobile 5 .Instalacka dodavana standardne zo stranky icq pre PDA nefunguje. stale pise ze program nie je platnou aplikaciou windowsu alebo cosi v tom zmysle. Neviete mi niekto poradit program ktory by sa mi podarilo rozbehat? Prip., ked moze byt chyba.diky mockrat.
diky za radu, je tu vsak este jeden zadrhel. stiahol som qip z tej linky ale nejako to neviem nainstalovat,nemam to instal subor, je tam iba kopa suborov z neznamimi koncovkami, ako to mam rozbehat?
vojtk napísal:diky za radu, je tu vsak este jeden zadrhel. stiahol som qip z tej linky ale nejako to neviem nainstalovat,nemam to instal subor, je tam iba kopa suborov z neznamimi koncovkami, ako to mam rozbehat?
mas taky subor CAB a iba ten prekopiruj do PDA a potom ho v PDA spusti...
a neviete niekdo preco ked som si stiahol to qip z tej stranky(stiahol som for wm5,a ked som to rozbalil,tak som tam mal iba kopu suborov a jeden xml dokument,co s tym?
)
a ja ešte takto neskoro k tomu exe-čku , exe-ča sa inštalujú pri activesync , keď máte PDA na USB , že zapnete exe na pc-čku dektope a ono vám už spustí inštaláciu na PDA ako z bežného cab-ka , konečne som došiel na to ako to funguje