[iBM] Lenovo 3000 c200 + ako sa dostat do BiOSu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

[iBM] Lenovo 3000 c200 + ako sa dostat do BiOSu

Príspevok od používateľa uplink »

Ahojte,

Mam taku malu otazocku, hlavne pre userov notebookov rady Lenovo 3000 c200. Mam kamaratku, je v USA, do pocitacov sa nevyzna. System jej stale prehadzuje cas tak by ho potrebovala nastavit v BiOSe [nie z kozmetickych pricin, ale antivirak jej potom blbne, lebo nevie ake ma tahat definicie, riadi sa casom v biose, nie v OSe]. Problem je v tom, ze nevie[me] ako don [BiOSu]. Hladal som manual na nete, tak isto aj "postup" [google...], ale lenovo aj pri ich velkosti bud nedomysleli taky detail ako manual v pdf formate na stranke, alebo som blby a neviem ho najst [aj to je velmi pravdepodobne]. Tak by som poprosil nejakeho uzivatela rady tychto notebookov poziadat, ci by mi neposlal "navod" ako sa dostat do biosu. Nechcem pokusy, viem ze sa pouziva F2, F4, F8, del, tab...atd. Problem je ze su tam aj ine "vychytavky", mozno nejake pre-boot menu ako je na niektorych PC, proste nemam paru a keby ju to dostalo niekde inde...eh. Proste dievca a notebook.

Dakujem za pripadnu radu.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

mam lenovo T60tku a do biosu sa ide "klasicky" cez F1
btw datum sa tam nastavuje mesiac/den/rok nebude v tomto problem?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

sundevil napísal:mam lenovo T60tku a do biosu sa ide "klasicky" cez F1
btw datum sa tam nastavuje mesiac/den/rok nebude v tomto problem?
dakujem sundevil. Ten avs nemal do teraz problemy, ale moze byt, neviem. Tento problem som mal totiz aj ja na PC ked mi bios nedrzal cas, dakujem este raz :).
Napísať odpoveď