hahaha
tiez asi poradim ako debil, ale sklenna vata dobre hori teraz vazne, nie je to sranda, dokaze to dobre poranit, narobit sarapatu na kozi, zeby silny prus tej studenej vaty? teraz neviem, ja som ju len podpaloval
koza na tele sa obnovuje asi kazde 2 tyzne ... ked mas len kusok tak sekundove na kozu a strhnes aj zo sklenou vatou stahne ti to len jednu vrstvu takze pohoda ... druha rada ked mas veciu plochu koze ... daj si ruku do vody tak ze sa rozmoci vies take ciarocky na prstoch ... potom osus ale tak aby tie ciarocky nezmyzli budes mat rozmocenu vrchnu vrstvu koze daj trocha sekundoveho na celu ruku a daj ju na drevo alebo nieco drevene doska ale ne lakovana obycajna ... ked budes citit ze to stvrdlo strhni rukou pozor nie vela lepidla bo ju uz nedas dole ... rozmocena koza ostane na doske aj zo sklenou vatou .. robil som zateplovanie neboj poznam ako to svrbi
Vesper napísal:Neviete niekto ako zo seba najúčinnejšie dostať sklenú vatu? Viem že sa treba umyť studenou vodou a tak ale niečo efektívnejšie..
nejako nic efektivnejsie asi neni,pretoze sklenena vata zranuje nie? robi take male ranky a celkom dobre to stipe,viem o com hovorim ked nam zateplovali dakedy davno panelak tak doniesli take fakt dost velke zvitky tej vaty to bolo v lete a my sme sa s kamaratom do toho hadzali dokial nam nedoslo ze to neni normalna vata a ze nas stipe cely chrbat.
Takze asi vymyt tie sklicka a cakat dokym sa to nezhoji.
skus mydlo, nie len cisto vodu. daj kopu mydla a tak skus. tiez som mal parkrat kusky tej somariny v prstoch (ze vraj rukavice pomozu..pche) a to mydlo dost pomohlo;-)
qwerty-xyz napísal:nejako nic efektivnejsie asi neni,pretoze sklenena vata zranuje nie? robi take male ranky a celkom dobre to stipe,viem o com hovorim ked nam zateplovali dakedy davno panelak tak doniesli take fakt dost velke zvitky tej vaty to bolo v lete a my sme sa s kamaratom do toho hadzali dokial nam nedoslo ze to neni normalna vata a ze nas stipe cely chrbat.
Takze asi vymyt tie sklicka a cakat dokym sa to nezhoji.
No ved ja teraz brigádujem v takej stavebnej firme a zateplujeme dva obrovské sklady a mám ešte mesiac Ale nejak to prežijem už si začínam zvykať.. To si človek kľudne dá aj dlhé tričko v lete
to ja ked som bol maly, a nasi zateplovaly strop..A som s udivom pozeral, jak to tam robi... Normalne nad ocom som bol, a huba otvorena..a zrazu. drb. No, padol mi kus vaty priamo do ust.. Ale us si nepametam, co som robil..Ale vem, ze daco v umyvadle.. Trvale nasledky to nema..asi..
Chlapi,sklenna vata ako taka sa uz nepouziva-bola zakazana prave kvoli skodlivosti na zdravie.To co spominate su rozne vaty na zaklade mineralnich vlakien-tiez to picha...Ale sklenna vata -ta picha trochen viac
Hmm tak ked recykluješ stare parove potrubie v ZTS ke ktore ma minimalne 30 rokov tak to asi bude sklena vata
Ktora sposobuje rakovinu pluc a impotenciu , ale co by clovek nespravil za 80 sk na hodinu ze ?
dudo02 napísal:Chlapi,sklenna vata ako taka sa uz nepouziva-bola zakazana prave kvoli skodlivosti na zdravie.To co spominate su rozne vaty na zaklade mineralnich vlakien-tiez to picha...Ale sklenna vata -ta picha trochen viac
Hej to čo sa teraz používa sa volá kamenná vata a je to skoro taký istý bullshit ako sklená