bezdrotova alebo USB myš, ktorá je lepšia?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
j@ro
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

bezdrotova alebo USB myš, ktorá je lepšia?

Príspevok od používateľa j@ro »

Aký je váš názor na bezdrôtové myši? V čom sú výhody/nevýhody oproti USB. Sú vhodné pre hranie hier?
-snažím si vybrať novu myš a neviem či bezdrôtovu alebo USB
-aký snímač je lepší laserový a optický
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

hry su absolutne vylucene, resp na vyssej urovni nemozes hrat s wireless...

vyhoda wireless:
jedine ze nema kabel

nevyhody:
nabijanie baterii
nepresnost trajektorie
pomalsia odozva
twe kasli na to :D
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

ber USB ja mam A4Tech PS/2 a faka perfektne . proste inu mysku nechcem . keby mi tato odisla tak by som si zobral RAZER . V mojej myske mam ventilator ledky... . Ale podla mna nerozhoduj sa a ber USB
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

uNreal_saTch^ napísal:hry su absolutne vylucene, resp na vyssej urovni nemozes hrat s wireless...

vyhoda wireless:
jedine ze nema kabel

nevyhody:
nabijanie baterii
nepresnost trajektorie
pomalsia odozva
twe kasli na to :D
l
laser, 2,4 ghz, baterie vydrzia rok, elegantna.. maly usb vysielac ... odpoved.. a vsetko v jednom logitech v450 laser cordless
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

OT: IMI.. odporúčaš mu kúpiť USB myš a sám vychvaľuješ PS/2.. ;)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

ano vysvetlim ti preco . mal som mrte usb mysiek aj razer som mal pozicany preto hovorim na USB lebo je novy a rychlejsi. Ja mam PS/2 ale rad by som moju mysku preoperoval ( :D ) na USB ale to je ina kapitola . preto
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

s dratom ak ho neodpojis od compu aspon mysku nestratis :-D odporucam kabel...tie bezdratove maju nevyhody spomenute hore...mam logitech mx400 laserovu a spokojnost s nou
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Jednoznačne kábel. Pre mňa tie výhody bezdrôtu sú natoľko nepotrebné, že som veľmi neuvažoval na rádio myšou.

Kamarátovi sa jeho rádio krysa háda s GSM sieťou :lol: (nechápem, ako je to možné, ale akosi verím mu).
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

hm hm.. je to vec nazoru .. ja uz inu ako bezdrat nechcem, na stole nemam dostatok miesta pre volny pohyb kablika, takze ma to sticuje :)

Dost zalezi aj od vysielaca prijimaca, tie lacnejsie mysky bezdratove budia dojem, ze trhaju, a nie je ich pohyb plynuly. Takze ked uz bezdrat, tak skorej sa obhliadnut po niecom drahsom od logitechu (ale ta cena je vazne premrstena...) Vyhoda drahych je v zabudovanom akumulatori (pripadne u G7 vymennom), takze netreba dokupovat baterky a pod, ked je slaba baterka ked idem vecer spat, tak mysku pichnem do kolisky a do rana je nabita :)

Ak ale uvazujes o myske v cenovej hladine cca 1000SK, tak urcite len kabel. Btw, este som nasiel MX1000 od logitechu za celkom prijatelnu cenu (teda ako pre koho no), co podla mojho nazoru boli perfektne mysky...
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

KoCi napísal:hm hm.. je to vec nazoru .. ja uz inu ako bezdrat nechcem, na stole nemam dostatok miesta pre volny pohyb kablika, takze ma to sticuje :)
A hravas hry? lebo ak hras CS napr. tak by si si urcite radsej stolik upratal ako hral s bezdrotovou. :)
A vyhody bezdrotovych mysi vyuzijes Najlepsie ak mas notebook k PC by som nekupoval.
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Na pracu pouzivam Logitech G7 ale pri hrach by som sa velakrat vratil ku Logitech MX518. Sem tam mi vadil kabel, ale na hry bola vhodnejsia.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Vlado - ano hram aj hry, a dokonca si sem tam zahram aj CS a nemam problem. Netvrdim ze bezdrat je vhodna volba pre profi hranie, ale zeby sa s tym nedalo hrat, to je blbost. Mal som MX1000, teraz MX Revolution.. a vidis aj ked druha spominana myska absolutne nie je vhodna pre hry, zahram s nou vsetko.. nejde mi o super podavanie vysledkov v CS, ale o zabavenie sa.. je to o zvyku :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

no ja som hral csko u kamosa (den333) na bezdrotovej mysi a podla mna uplne v pohode, staci.
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

KoCi napísal:Vlado - ano hram aj hry, a dokonca si sem tam zahram aj CS a nemam problem. Netvrdim ze bezdrat je vhodna volba pre profi hranie, ale zeby sa s tym nedalo hrat, to je blbost. Mal som MX1000, teraz MX Revolution.. a vidis aj ked druha spominana myska absolutne nie je vhodna pre hry, zahram s nou vsetko.. nejde mi o super podavanie vysledkov v CS, ale o zabavenie sa.. je to o zvyku :)
Jasne ze je to vo zvyku ja by som si tiez casom zvykol.Ja len vravim ze podla mna bezdrotovu vyuzijes lepsie pri notebooku. lebo pri PC ti je jedno ci mas s kablom alebo nie (aj ked mas plny stolik :) ) lebo sa s tade nepohnes ale pri notebooku ju hodis do vrecka a notebook pod pazuchu a ides napr. na plaz. TO je hlavna vyhoda podla mna :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vlado6230 napísal:Jasne ze je to vo zvyku ja by som si tiez casom zvykol.Ja len vravim ze podla mna bezdrotovu vyuzijes lepsie pri notebooku. lebo pri PC ti je jedno ci mas s kablom alebo nie (aj ked mas plny stolik :) ) lebo sa s tade nepohnes ale pri notebooku ju hodis do vrecka a notebook pod pazuchu a ides napr. na plaz. TO je hlavna vyhoda podla mna :)
A to je zatazko vytiahnut z usb portu kabel, hodit mysku do vrecka a ist na plaz uplne rovnako?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

t0m4s3 napísal:A to je zatazko vytiahnut z usb portu kabel, hodit mysku do vrecka a ist na plaz uplne rovnako?
Je, lebo pri bezdratovej nemusí vôbec vyťahovať prijímač z USB/PS2 :lol:

-Ja som dostal bezdrátovú logitech s 800DPi, optická, mám aj genius drátovku (očividne nižšia trieda, ale za mojich čias ich mali v herni), túto bezdrátovku som si presunul na notebook, pracujem s ňou, hrajem hry, neseká, trajektória je v poriadku (pekne vidno pri grafike), proste vynachváliť si ju neviem. Kábel na myške ma viac obťažuje, ako raz za 3-4 týždne vymeniť baterky a staré dobyť.
-Keď som ju ešte nemal, tvrdil som, že blbosť, preto ti môžem len povedať - vyskúšal, uvidíš, čo ti viac pasuje.
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Ak si za pc tak dlho ako ja čiže okrem prázdnin je to 10h denne (iba čo odbehavam a tak) tak ti bude vadiť váha ktorú ma ta wirelles s baterkou. Na CS jednoznačne kabel a na bežne prace wire... osobne mi moc nedržala bateria v tom ale bola to iba testovacia doba tak neviem na 100% posudiť
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

ked hram cez net s kamaratom, tak drviva vacsina zapasov skonci jeho slovami...
"koncime bratu, dosli mi baterky" :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

kup si toto
strašný šok.. síce trochšku drahšie ale veľmi dobrá investícia.... si zober som ju držal v ruke pár minút a proste nedalo my musel som ju kúpiť
Prílohy
mx518evolution.jpg
j@ro
Star
Star

Príspevok od používateľa j@ro »

Takže mam vybraté : Razer Diamondback 1600dpi Acid Green

http://www.progamingshop.sk/razer-diamo ... -2397.html

-máte s ňou nejaké skúsenosti ?
Napísať odpoveď