bezdrotova alebo USB myš, ktorá je lepšia?
bezdrotova alebo USB myš, ktorá je lepšia?
Aký je váš názor na bezdrôtové myši? V čom sú výhody/nevýhody oproti USB. Sú vhodné pre hranie hier?
-snažím si vybrať novu myš a neviem či bezdrôtovu alebo USB
-aký snímač je lepší laserový a optický
-snažím si vybrať novu myš a neviem či bezdrôtovu alebo USB
-aký snímač je lepší laserový a optický
-
uNreal_saTch^
Professional
-
ikovan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
luNreal_saTch^ napísal:hry su absolutne vylucene, resp na vyssej urovni nemozes hrat s wireless...
vyhoda wireless:
jedine ze nema kabel
nevyhody:
nabijanie baterii
nepresnost trajektorie
pomalsia odozva
twe kasli na to
laser, 2,4 ghz, baterie vydrzia rok, elegantna.. maly usb vysielac ... odpoved.. a vsetko v jednom logitech v450 laser cordless
-
fikus-kukis
Guru wannabe
hm hm.. je to vec nazoru .. ja uz inu ako bezdrat nechcem, na stole nemam dostatok miesta pre volny pohyb kablika, takze ma to sticuje 
Dost zalezi aj od vysielaca prijimaca, tie lacnejsie mysky bezdratove budia dojem, ze trhaju, a nie je ich pohyb plynuly. Takze ked uz bezdrat, tak skorej sa obhliadnut po niecom drahsom od logitechu (ale ta cena je vazne premrstena...) Vyhoda drahych je v zabudovanom akumulatori (pripadne u G7 vymennom), takze netreba dokupovat baterky a pod, ked je slaba baterka ked idem vecer spat, tak mysku pichnem do kolisky a do rana je nabita
Ak ale uvazujes o myske v cenovej hladine cca 1000SK, tak urcite len kabel. Btw, este som nasiel MX1000 od logitechu za celkom prijatelnu cenu (teda ako pre koho no), co podla mojho nazoru boli perfektne mysky...
Dost zalezi aj od vysielaca prijimaca, tie lacnejsie mysky bezdratove budia dojem, ze trhaju, a nie je ich pohyb plynuly. Takze ked uz bezdrat, tak skorej sa obhliadnut po niecom drahsom od logitechu (ale ta cena je vazne premrstena...) Vyhoda drahych je v zabudovanom akumulatori (pripadne u G7 vymennom), takze netreba dokupovat baterky a pod, ked je slaba baterka ked idem vecer spat, tak mysku pichnem do kolisky a do rana je nabita
Ak ale uvazujes o myske v cenovej hladine cca 1000SK, tak urcite len kabel. Btw, este som nasiel MX1000 od logitechu za celkom prijatelnu cenu (teda ako pre koho no), co podla mojho nazoru boli perfektne mysky...
A hravas hry? lebo ak hras CS napr. tak by si si urcite radsej stolik upratal ako hral s bezdrotovou.KoCi napísal:hm hm.. je to vec nazoru .. ja uz inu ako bezdrat nechcem, na stole nemam dostatok miesta pre volny pohyb kablika, takze ma to sticuje
A vyhody bezdrotovych mysi vyuzijes Najlepsie ak mas notebook k PC by som nekupoval.
Vlado - ano hram aj hry, a dokonca si sem tam zahram aj CS a nemam problem. Netvrdim ze bezdrat je vhodna volba pre profi hranie, ale zeby sa s tym nedalo hrat, to je blbost. Mal som MX1000, teraz MX Revolution.. a vidis aj ked druha spominana myska absolutne nie je vhodna pre hry, zahram s nou vsetko.. nejde mi o super podavanie vysledkov v CS, ale o zabavenie sa.. je to o zvyku 
Jasne ze je to vo zvyku ja by som si tiez casom zvykol.Ja len vravim ze podla mna bezdrotovu vyuzijes lepsie pri notebooku. lebo pri PC ti je jedno ci mas s kablom alebo nie (aj ked mas plny stolikKoCi napísal:Vlado - ano hram aj hry, a dokonca si sem tam zahram aj CS a nemam problem. Netvrdim ze bezdrat je vhodna volba pre profi hranie, ale zeby sa s tym nedalo hrat, to je blbost. Mal som MX1000, teraz MX Revolution.. a vidis aj ked druha spominana myska absolutne nie je vhodna pre hry, zahram s nou vsetko.. nejde mi o super podavanie vysledkov v CS, ale o zabavenie sa.. je to o zvyku
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
A to je zatazko vytiahnut z usb portu kabel, hodit mysku do vrecka a ist na plaz uplne rovnako?Vlado6230 napísal:Jasne ze je to vo zvyku ja by som si tiez casom zvykol.Ja len vravim ze podla mna bezdrotovu vyuzijes lepsie pri notebooku. lebo pri PC ti je jedno ci mas s kablom alebo nie (aj ked mas plny stolik) lebo sa s tade nepohnes ale pri notebooku ju hodis do vrecka a notebook pod pazuchu a ides napr. na plaz. TO je hlavna vyhoda podla mna
Je, lebo pri bezdratovej nemusí vôbec vyťahovať prijímač z USB/PS2t0m4s3 napísal:A to je zatazko vytiahnut z usb portu kabel, hodit mysku do vrecka a ist na plaz uplne rovnako?
-Ja som dostal bezdrátovú logitech s 800DPi, optická, mám aj genius drátovku (očividne nižšia trieda, ale za mojich čias ich mali v herni), túto bezdrátovku som si presunul na notebook, pracujem s ňou, hrajem hry, neseká, trajektória je v poriadku (pekne vidno pri grafike), proste vynachváliť si ju neviem. Kábel na myške ma viac obťažuje, ako raz za 3-4 týždne vymeniť baterky a staré dobyť.
-Keď som ju ešte nemal, tvrdil som, že blbosť, preto ti môžem len povedať - vyskúšal, uvidíš, čo ti viac pasuje.
-
vladino001
Light Professional
-
uNreal_saTch^
Professional
Takže mam vybraté : Razer Diamondback 1600dpi Acid Green
http://www.progamingshop.sk/razer-diamo ... -2397.html
-máte s ňou nejaké skúsenosti ?
http://www.progamingshop.sk/razer-diamo ... -2397.html
-máte s ňou nejaké skúsenosti ?