iPod vs. ostatne mp3prehravace
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
iriver aj creatve robia 10 GB+ to len na okraj...GeeKoon napísal:takze, vysvetlivky:
mala pamat: myslite aj na to, ze existuje aj iPod shuffle (512MB) a zase ani 1GB (stare nano) nie je zase az tak svetoborne vela...
stredna pamat: mp3 prehravace (iRiver, Creative) s kapacitou 2-4GB
velka pamat: 5GB a viac
-
qwerty-xyz
-
qwerty-xyz
necítal som cely flame,ale nemyslím si že ipod je niečo extra, a hlavne možnosť "neznackova mp3 s vacsou pamatou a za nizsiu cenu",mi príde smiešna skúšal si creativ ?
Mal som možnosť si ipod vyskušať, aj keď len pár hodín, ale nepresvedčil ma že by to bolo niečo po čom budem šalieť, ipod patrí amerike tam keď chcu nech si ho kupuju...
Mal som možnosť si ipod vyskušať, aj keď len pár hodín, ale nepresvedčil ma že by to bolo niečo po čom budem šalieť, ipod patrí amerike tam keď chcu nech si ho kupuju...
-
qwerty-xyz
ludia mam rad velmi creative mam od nich veci vsetko ide v pohode. ale ja neviem dopustit na svoju mp3ku sony ericsson w300i. w300i + koss porta pro rovna sa super zvuk. mal som svoju mp3 ani uz neviem znacku a bola na hovno . basy nic . ale odkedy to mam pustene cez w300i velmi dobre to bavi . nechcem mp3 jedine ked uz tak len ten stary i pod s ciernobielym displayom. ANO s ciernobielym . HAWK
-
krtko42
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
no ked uz porovnavate creative a ipod tak na tomto videou to mate celkom dobre zhrnute
kamarat si minule tiez kupil zen vision a jak mi ho ukazoval tak ked budem ja nabuduce kupovat novy mp3 tak jednoznacne od creative.
osobne teraz preferujem take priemerne tak aby to malo dost pamate a nech to hra poriadne a nieje to predrazene takze 2. moznost
kamarat si minule tiez kupil zen vision a jak mi ho ukazoval tak ked budem ja nabuduce kupovat novy mp3 tak jednoznacne od creative.
osobne teraz preferujem take priemerne tak aby to malo dost pamate a nech to hra poriadne a nieje to predrazene takze 2. moznost