kupa zvukovky na agp dosku?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ivoralik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

kupa zvukovky na agp dosku?

Príspevok od používateľa ivoralik »

oplati sa mi kupovat zvukovu kartu na agp dosku?
potreboval by som ju do 1000sk ale uz aj s postou
kukal som a vacsinou su uz iba PCI :(
tak rozmyslam ci pockat,kupit novu dosku aj nove komponenty do nej alebo kupit zvukovku :(
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: kupa zvukovky na agp dosku?

Príspevok od používateľa vendo »

ivoralik napísal:oplati sa mi kupovat zvukovu kartu na agp dosku?
tak rozmyslam ci pockat,kupit novu dosku aj nove komponenty do nej alebo kupit zvukovku :(
ono :D ak ma tvoja doska AGP slot musi mat aj nejake PCI :wink: a ak chces nejaku shitku obycajnu za 350Sk najdes v pohode
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

ivoralik.. a na aký port chceš napojiť tú zvukovú kartu? Chceš ISA? Veď PCI majú aj staré aj nové dosky..

..len pevne verím, že nechceš zvukovku do AGP portu (Accelerated Graphics Port), lebo to je haluz. :D
MGSnake
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MGSnake »

No tak o tom som este nepočul aby zvukovka sla do AGP portu.Ono asi si to myliš s PCIEx.Zvukovka ide do portu PCI.A ako tu už bolo povedane tak zvukovka sa da zohnat aj za par korun! :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: kupa zvukovky na agp dosku?

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

ivoralik napísal:oplati sa mi kupovat zvukovu kartu na agp dosku?
Ak novu zvukovku, tak jedine bazarovu, za nejaky slusny peniaz. Inak radsej pockaj na komplet upgrade a dnesne dosky uz maju velmi slusne integrovane zvukovky.
ivoralik
Star
Star

takze ak vravite ze moja doska by mala mat slot aj na pci,,tak tu zvukovku mozem kupit aj teraz a potom mi pojde aj na novej doske nie ?:)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Samozrejme, ved vsetky nove ci stare dosky maju PCI slot a aj ho mat budu, uz len z dovodu radicov a raidov, ktore su pre PCI rozhranie. Aj ked je mozne, ze ho postupne vytlaci Express.
ivoralik
Star
Star

tak dobre :) vedel by ste poradit daku dobru zvukovku ,ktoru by som komplet s postou kupil za tych 1000sk(s dph)?z eshopu samozrejme :wink: ,,diki moc
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Velmki dobra karta za dobre peniaze: http://www.alza.sk/zvukova-karta-creati ... d57974.htm
ivoralik
Star
Star

heker napísal:Velmki dobra karta za dobre peniaze: http://www.alza.sk/zvukova-karta-creati ... d57974.htm
nasiel som ju tu http://www.shop-it.sk/predajpc/?Mode=Sti&StiId=46763 a este lacnejsiu ale ako kukam,tiez treba mat firmu aby som to mohol objednat a klasicky cez postu,,co to stoji 80 korun sa neda objednavat :?
brm
Darca
Darca

Musí byť silou-mocou cez net kupovaný? Vo svojom okolí nemáš klasický kamenný obchod?

BTW.. na shop-it.sk nepotrebuješ firmu.. pri názve firmy nemáš *, že je to povinný údaj.. ;)
ivoralik
Star
Star

brm napísal:Musí byť silou-mocou cez net kupovaný? Vo svojom okolí nemáš klasický kamenný obchod?
vies co?idem sa zajtra pozriet,pobeham obchody a skusim pozistovat ci nahodou nemaju tuto zvukovku a ak nie,tak vezmem nejake letaky z daneho obchodu a porovnam z cenami na internete
ivoralik
Star
Star

teraz sa prosim vas nesmejte :D bol som v 5tich obchodoch a vsade mali tu istu volaku za 350,,5,1 kanalovu ze iba objednavaju ake chcem,,ale vsade mali tu istu :D takze to musim objednat z netu
brm
Darca
Darca

Tak si daj objednať u nich.. ;) Ušetríš na poštovnom, keď si to vyzdvihneš osobne.. :D
ivoralik
Star
Star

brm napísal:Tak si daj objednať u nich.. ;) Ušetríš na poštovnom, keď si to vyzdvihneš osobne.. :D
no,nieje to tak ako si myslis,,oni si na tom minimalne 200-300 korun pricitaju ,takze to mam to iste ako ked budem objednavat z netu
ale sak musia byt dake eshopy z kade sa da objednavat aj cez postu(na dobierku) ale predpokladam ze uz cena tejto zvukovky bude vyssia
nemate podobny eshop?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Tak tu co ti poradil heker, mam aj ja, spokojny. Tu ju maju za 708SK + 99 sk za dopravu cez UPC. Dokopy 807 SK. Ak to do zajtra do 13 hodiny objednas, na dalsi den to mas doma. Ak zaplatis az pr dodani, tak si prirataj 50Sk kurierovi este k cene, ak prevodom, tak neplatis tych 50SK. Seriozny obchod, uz mam odtial viacero veci. Na hej.sk maju momentalne dopravu zdarma, no nie som si isty, ci tam maju aj zvukove karty. Ak nemas nikde v okoli seriozny obchod, kde tuto kartu maju, tak ten focus je asi najlacnejsi, nie je problem sa tam dovolat, popytat sa, slusne spravanie vsetko ok.
brm
Darca
Darca

ivoralik.. no rob ako myslíš.. sú to Tvoje peniaze. ;) Ale mohol si sa aspoň opýtať, že máš záujem o tú a tú kartu.. že za koľko by Ti ju vedeli objednať. Tak by si mal aj menšie problémy s prípadnou reklamáciou.. ale aspoň budeš in! :) Inak ešte napíš, že skade si, že v ktorom kúte Slovenska sú takí vydriduchovia obchodníci.. ktorému kraju sa vyhnúť.. :D
Napísať odpoveď