ako to teda bude? uz len to ze to bude nie na zlatych pieskoch je nefer pre tych co tam nemaju kde spat sice pisu ze tam budu mat 2000 noclahou ale cestovat za piestany kvoly jednej noci
BEEFREE v HORNEJ STREDE
BEEFREE v HORNEJ STREDE
zevraj sa to tento rok spaja s MTV a vola sa to MTV RunFun SUMMER
ako to teda bude? uz len to ze to bude nie na zlatych pieskoch je nefer pre tych co tam nemaju kde spat sice pisu ze tam budu mat 2000 noclahou ale cestovat za piestany kvoly jednej noci
co si vy o tom myslite? podla mna to poradne pohnojily
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
O tomto som vobec nevedela, ale ani trochu ma to nepotesilo
. Po minulom roku sme boli presvedceni, ze ideme aj tento rok, teda urcite pojdeme
, ale na tych Zlatych pieskoch to bolo vazne dobre, mohlo to tak ostat. Nemas nejaku internetovu stranku, kde je o tom viac pisane? Ja som hladala a nic poriadne som nenasla.
Kód: Vybrať všetko
www.beefree.skhttp://www.beefree.sk/line-up/line-up.htm lol paradny program
este keby som evdel kde je horna streda a mal s kym ist. ide niekto??
-
Kibo
Hardcore addict
horna streda je 93km od BA, kosuk od piestan, robia to "moji ludia"ZHNiLa_KaCHNa napísal:http://www.beefree.sk/line-up/line-up.htm lol paradny program
ja idem...je to zadarmo, tak co budem
Uz sa tesim na tu "dialnicu"
lineup: http://www.beefree.sk/line-up/line-up.htm
Uz sa tesim na tu "dialnicu"
lineup: http://www.beefree.sk/line-up/line-up.htm
naozaj bolo vynikajuce..ako vzdy som ostal verny trance stagu
nifra a marcus dali asi najlepsie sety zo vsetkych djs co tam boli..ale aj leon bolier a eddy sender zahrali kvalitne..takze hudba bola za 1 ale ukazali sa aj slabe stranky..tych 8pisoarov a 15 toitoiov ci kolko pre taku masu ludi stacit nemozu..odpadu bolo strasne vela ..po prvom dni sa to malo aspon ako tak vycistit a nie aby to vyzeralo ako na smetisku..tie koryta alias umyvadla + provizorna sprcha tiez neoslnili ale lepsie ako nic..alergici na prach si tiez prisli na svoje 
-
Shark NX
Addict
mulatt tomu ver ... Trance Stage bol uplne skvely ... Chlapci hrali uzastne.
Ja som tancoval radsej uplne vzadu lebo ten piesok ma strasne sral ... A vzadu to bolo trochu tvrdsie.
Vytancoval som sa uzastne ...
My sme dosli okolo 16:30 ... Najprv sme sa trochu posilnili Peach Vodkou pri autach ... a okolo 17:30 sme sa pohli aby sme si Obzreli Stage.
Od 18:00 do 1:30 sme boli na Trance Stage-i ... okolo 23:00 sme sa drbli do toho jazera vedla BF na asi 10min
Skvele nocne kupanie s dobrou hudbou.
Na Trance Stage-i som sa stretol aj s bolekom tak sme pokecali, zatancovali si
Dobre bolo.
House Stage bol strasne nudny ... Hrali tam same uspavanky ... Tam sme sa zdrzali iba par Minut.
Techno Stage celkom v pohode v pokrocilych hodinach sa skvelo rozbehli ... Tak tam sme ostali asi hodinku a Chvilu si zatancovali. Niektori fakt dobre tancovali a niektori mali asi 0,5s Delay ... Vyzeralo to dost zvlastne
4:30 sme sa pobrali k Autam hrkli do seba Energetaky a okolo 5:20 Sme vyrazili domov. Proste bomba
Skvela Akcia ... Buduci rok urcite opakujem
Ja som tancoval radsej uplne vzadu lebo ten piesok ma strasne sral ... A vzadu to bolo trochu tvrdsie.
Vytancoval som sa uzastne ...
My sme dosli okolo 16:30 ... Najprv sme sa trochu posilnili Peach Vodkou pri autach ... a okolo 17:30 sme sa pohli aby sme si Obzreli Stage.
Od 18:00 do 1:30 sme boli na Trance Stage-i ... okolo 23:00 sme sa drbli do toho jazera vedla BF na asi 10min
Na Trance Stage-i som sa stretol aj s bolekom tak sme pokecali, zatancovali si
House Stage bol strasne nudny ... Hrali tam same uspavanky ... Tam sme sa zdrzali iba par Minut.
Techno Stage celkom v pohode v pokrocilych hodinach sa skvelo rozbehli ... Tak tam sme ostali asi hodinku a Chvilu si zatancovali. Niektori fakt dobre tancovali a niektori mali asi 0,5s Delay ... Vyzeralo to dost zvlastne
4:30 sme sa pobrali k Autam hrkli do seba Energetaky a okolo 5:20 Sme vyrazili domov. Proste bomba
Skvela Akcia ... Buduci rok urcite opakujem