PC vs PS2

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...

Co je lepsie?

(dole uvedene) PC
13
81%
PS2
3
19%

Celkom hlasov: 16

Dante3000
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

PC vs PS2

Príspevok od používateľa Dante3000 »

Co je podla vas lepsie PS2 alebo toto pc Celeron D 256 kb l2 cache 2.8 Ghz, ATI SAPPHIRE RADEON X1650PRO 256 MB GDDR3, 590 / 1380 Mhz, MSI 865PE NEO2-V, 512 Mb Ram Kingston HyperX 400 Mhz cl2, 80 GB HDD
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

Mal som PS 2, a pravdu povediac niečo až tak super to nieje, pc využiješ aj na iné veci okrem hrania, ale to vieš predsa. radšej ber PC a keď sa bude dat tak ho upgradni.
Dante3000
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dante3000 »

ide o to ze to pc vlastnim,lenze hry cim dalej su tak narocne ze az, a na ps 2 sa hry optimalizuju cize nikdy nesekaju, tak preto sa pytam ci sa to oplati kupit,teraz ps2 stoji nejak pod 5000sk nacipovane
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

urcite to PC
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Lenže už je tu PS3.. tam je nejaká spätná kompatibilita s PS2? Tj.. hry pre PS3 pôjdu aj na PS2?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

brm napísal:Lenže už je tu PS3.. tam je nejaká spätná kompatibilita s PS2? Tj.. hry pre PS3 pôjdu aj na PS2?
urcite nie
skor opacne :)
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

Dante3000 napísal:ide o to ze to pc vlastnim,lenze hry cim dalej su tak narocne ze az, a na ps 2 sa hry optimalizuju cize nikdy nesekaju, tak preto sa pytam ci sa to oplati kupit,teraz ps2 stoji nejak pod 5000sk nacipovane
ked prebehneš net, určite nájdeš aj lacnejšie. ja som predal s chipom, za tuším 3000,-sk. ale pc je lepšia volba, ale to je len moj nazor.
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

brm napísal:Lenže už je tu PS3.. tam je nejaká spätná kompatibilita s PS2? Tj.. hry pre PS3 pôjdu aj na PS2?
Takto to urcite nepojde, PS3 je ovela vykonnejsia a hry sa prisposobuju na vyssy vykon PS3-ky. Ale nejake tie vynimky su mozne, to nevylucujem. A este je problem aj v tom ze nove hry budu na BlueRay diskoch co PS2 neprecita.
A hry pre PS, PS2 vpohode zahrate na PS3.
A k tej otazke, ber PC a ako bolo vyssie spominane ak budu financie tak si ho potrosku upgraduj.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Vsimnite si ze on napisal ze to PC ma (vlastni) a uvazuje o kupe PS 2 (lebo nechce upgradovat ono PC-cko) ..neviem bolo to davno ale hry na PS 2 stali dost pod 1000 som nic nevidel a neviem o tom ze by sa hry na PS 2 dali stahovat a otazne je ci by aj potom pekne isli..mysli si ze je lepsie natrieskat prachy do upgradu PC a hry sa si potom stiahnes zadara takze sa to vyrovna...ale sak pockajme na kommenty od inych userov
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

no, ja by som si teraz kupil PS2jku do izby, ale nekupim (nesu peniaze), lebo su tam celkom v poho hry, ked mas chip tak si stiahnes z torrentleech a hrajes v izbe a na pc si na nete, pocuvas muziku. PS povazujem za dobru vec a na tvojom mieste by som tu konzolu kupil
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

porovnavas neporovnatelne. PS2 je len na hry, pc aj na ine. PS2 ma vsetko zoptimalizovane, PC nic.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

podla toho na co to chces ak len hry tak by som skor povedal ze PS2 i ked by bola lepsia 3..len ta je dosti draha zatial...mam doma PS2 na ktoru pada len prach..vyuzivam len pc ci uz na hry alebo aj ine veci....ale na tvojom mieste by som dokupil 512MB ram do complu...a povedal by som ze si zahras vsetky hry ktore su na PS2, i ked to nemusi byt pravda
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Mrk napísal:podla toho na co to chces ak len hry tak by som skor povedal ze PS2 i ked by bola lepsia 3..len ta je dosti draha zatial...mam doma PS2 na ktoru pada len prach..vyuzivam len pc ci uz na hry alebo aj ine veci....ale na tvojom mieste by som dokupil 512MB ram do complu...a povedal by som ze si zahras vsetky hry ktore su na PS2, i ked to nemusi byt pravda
hry ktore su na PS2 nie su na PC, teda aspon tie kvalitnejsie tituly, nejake trapne FPS samozrjeme ze su, ale to co je skutocne kvalitne, to sa na PC nikdy nedostane inac, ak len nie cez emulator.
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

boze... to uz co chces??? ako mozes porovnavat pc a ps????
to je nieco uplne ine....
to je ako keby som sa ja pytal, co je lepsie cokolada alebo lizatko???

si uvedom, ze na co potrebujes tu ktoru vec.. ci potrebujes natom aj robit nieco ine ako hrat hry, ci chces mat net, pisat na tom nieco, upravovat foto, filmy, kodit, celkovo robit so softami.. atd...
Napísať odpoveď