Slovenčina na XP SP2?

Informácie o software, ankety...
MGSnake
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Slovenčina na XP SP2?

Príspevok od používateľa MGSnake »

Prosim nemožete dat nejaky link odkial by som si to mohol stiahnut?Hladal som v googli ale nič som nenašiel.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

hladaj na www.microsoft.sk niekde.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

sirmisoturbo napísal:hladaj na www.microsoft.sk niekde.
slovencina je komercny produkt, da sa len kupit, bud ju dostanes s windowsom priamo [na dalsej palacinke], alebo si ju musis kupit, stiahnut sa neda, tusim len take ako je language interface pack do MS Office ide, ale do systemu je tusim plateny, niesom si isty.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

sirmisoturbo napísal:hladaj na www.microsoft.sk niekde.
ee, na microsoft stranke sa da stiahnut len MUI so slovencinou ktora je kompatibilna iba ak mas cesku verziu windowsu.
cize UPLINK sa mylis ;) (mam doma slovinu na HE aj P)

kamo chod na lamky.net Uz sa to tu aj tam rozoberalo vela krat tak tam na 100% najdes to co hladas... (len musis hladat;))

mam ako som spominal aj na Home Edi aj na Profi tak ak by si nenasiel tak sa ozvi a ti to upnem
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

uplink napísal:slovencina je komercny produkt, da sa len kupit, bud ju dostanes s windowsom priamo [na dalsej palacinke], alebo si ju musis kupit, stiahnut sa neda, tusim len take ako je language interface pack do MS Office ide, ale do systemu je tusim plateny, niesom si isty.
jo, bud ju kupis s windowsom (ako ja), alebo sa da stiahnut, ale myslim, ze na oficialnej sajte MS neni pre anglicky windows, je tam asi len cestina. volakedy som stamat stahoval aj ja :wink:
Stanleym
Amateur
Amateur

Re: Slovenčina na XP SP2?

Príspevok od používateľa Stanleym »

MGSnake napísal:Prosim nemožete dat nejaky link odkial by som si to mohol stiahnut?Hladal som v googli ale nič som nenašiel.
Povedz aku mas teraz verziu Windows Xp. Pre anglicku verziu mam MUI balik, pre cesku mam LIP balik. Takze aku mas verziu a ja ti to upnem niekam.
MGSnake
Light Star
Light Star

Re: Slovenčina na XP SP2?

Príspevok od používateľa MGSnake »

Stanleym napísal:Povedz aku mas teraz verziu Windows Xp. Pre anglicku verziu mam MUI balik, pre cesku mam LIP balik. Takze aku mas verziu a ja ti to upnem niekam.
Diki za ochotu ale už to mam. :D
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

slovencina je komercny produkt, da sa len kupit, bud ju dostanes s windowsom priamo [na dalsej palacinke], alebo si ju musis kupit, stiahnut sa neda, tusim len take ako je language interface pack do MS Office ide, ale do systemu je tusim plateny, niesom si isty.
Viete čo toto funguje takto. Mám jednu originálku Home XP a tam je to tak že Windows je na jednom CD a potom dodli k tomu Slovak Interface pack. Ale takí sú prefíkaný že to pasuje len tam! Som zobral to druhé CD so slovenčinou do roboty kde máme XP Profi v ENG a tam to CD už nedovolilo nahodiť. Ale ja mám našťastie XP CZ SP2 a načo by som si dával slovenčinu? Veď dobre vieme že slovensko je len filiálka česka a všetko máme v češtine, dabing do filmov, časopisy, operačné systémy a tak isto aj IE7 a Media Player 11 je len po česky. Antivír mám po česky. Celý komp mám taký čechoidný.

P.S. Mňa by len zaujímalo či vôbec vydávajú software (hlavne XP) so slovenskou lokalizáciou??
mamutv
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mamutv »

skus ist na www.lamky.net tam najdes vsetko :D aj tu slovencinu :wink:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nechcem zakladat novu temu a moj problem sa sem celkom aj hodi...
nainstaloval som si winXP dark edition. musel som reinstal, lebo chudak win uz bol na otm biedne...
zatial to vyzera celkom fajn. ale fakt neviem ako mam nahodit slovencinu. nainstaloval som si slovensku lokalizaciu, ktora mi normalne funguje v XP+SP2. vsetko je nainstalovane. siel som do cotrol panelu a tam regional and language options
v zalozke regional options ten prvy jazyk nastaveny na Sami,Inari (finland) skusal som to menit a nic. klikol som na slovak, dal aplikovat a zmenilo sa to. potom som dal OK a ked som to znovu otvoril vratilo sa to do povodneho stavu.
ked v zalozke languages zmenim jazyk na slovencina, tak mi napise ze sa mam odhlasit a znovu prihlasit. ked to spravim, nic sa nestane a jazyk je zas english.
ked chcem zmenit jazyk ktory sa bude pouzivat v non-unicode dialogoch, tak mi napise chybu, ze setup was unable to install chosen locale, contact your administrator.
moje konto ma popis computer administrator a je aj v skupine administrators. fakt neviem preco mi to robi. pls heeeeeeeeeeelp
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ja som ted na tom istom Wine... instaloval som si donho SK MUI.. ma to cez 90mb... a ide to v poho.. akurat nieco mam v eng.. a inak ta slovencina.. myslis aj rozlozenie klaves ?? ak hej tak to som mal hned po nainstalovani SVK qwerty... vsetko islo normal len to bol eng win pokial som nedal ten mui a ten prelozil texty..
turtlak69
Guru
Guru

ja som dal tiez ten MUI. tiez bol ten win anglicky, ale rozlozenie klaves sa neda menit a neviem ako to spravit. btw mam dark edition veriza 5. texty by mi mozno aj prelozilo len ked dam apply a potom tam idem znovu, tak je to nastavene postarom :( fakt uz neviem co s tym mam robit...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no ja mam "Windows DarK eDitioN V.3.ReBuild Version"
a uz na nom idem skoro pol roka a ece mi nikdy nic zle nespravil... akurat len firewall ale win zanho nemoze.. takze som s tymto windowsom plne spokojny... :)
turtlak69
Guru
Guru

nooo tak to mas fajn. ja som s tymto tiez zatial pomerne spokojny. je o dost rychlejsi, len ma stve to rozlozenie. o diakritike mozem len snivat... a ako vidim, tak nikto nic k tomu nenapisal, tak usudzujem, ze to asi nebude len nejaka malickost ako som si myslel...
gumino
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa gumino »

turtlak69 napísal:nechcem zakladat novu temu a moj problem sa sem celkom aj hodi...
nainstaloval som si winXP dark edition. musel som reinstal, lebo chudak win uz bol na otm biedne...
zatial to vyzera celkom fajn. ale fakt neviem ako mam nahodit slovencinu. nainstaloval som si slovensku lokalizaciu, ktora mi normalne funguje v XP+SP2. vsetko je nainstalovane. siel som do cotrol panelu a tam regional and language options
v zalozke regional options ten prvy jazyk nastaveny na Sami,Inari (finland) skusal som to menit a nic. klikol som na slovak, dal aplikovat a zmenilo sa to. potom som dal OK a ked som to znovu otvoril vratilo sa to do povodneho stavu.
ked v zalozke languages zmenim jazyk na slovencina, tak mi napise ze sa mam odhlasit a znovu prihlasit. ked to spravim, nic sa nestane a jazyk je zas english.
ked chcem zmenit jazyk ktory sa bude pouzivat v non-unicode dialogoch, tak mi napise chybu, ze setup was unable to install chosen locale, contact your administrator.
moje konto ma popis computer administrator a je aj v skupine administrators. fakt neviem preco mi to robi. pls heeeeeeeeeeelp
tak ja mam taky isty problem, som lama, mam tiez xp sp2 royale, stiahnuta z lamiek, vsetko funguje, len mi nedovoli a neda sa nainstalovat klavesnica slovenska.. klasicke QWERTY, lebo tato ma QWERTZ a na tom sa neda pisat ked som roky zvyknuty na nieco ine.. preklikavat sa nechcem stale.. windows je cesky, obrazok je tu dole, ak niekto pozna tento win..
//obrazky davaj do prilohy

Kód: Vybrať všetko

setup was unable to install chosen locale, contact your administrator.
to iste mi napise, len po cesky
kazdym pisanim vety som viac a viac zufaly.. :?
dakujem za pomoc..
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Tie modifikované verzie majú rôzne chyby, niekto tam odstránil čo k tej zmene treba. Stiahni si nemodifikované a sprav si tam modifikácie sám alebo si to nainštaluj priamo bez modifikácií, veď XP také neuveriteľné systémové požiadavky nemá a tak to pôjde určite nainštalovať.

Neoplatí sa nainštalovať všelijaké modifikované smeti.
ak545321
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ak545321 »

Skus hladat na Microsofte (Windows XP ® Slovak Interface Pack)
Napísať odpoveď