NTB Acer Aspire 5920G-102G16N - nazory pls

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

NTB Acer Aspire 5920G-102G16N - nazory pls

Príspevok od používateľa b.o.b.i.k »

Zdarec lidi, co rikate na tento notebook? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47003
me se celkem zamlouva, hlavne podpora DX10, tudiz maximalni sviznost s vistou a v hrach. Ale taky mi maximalne vadi DPH, protoze jsem si urcil hranici 30k a tohle je trosku vic. Nevi nekdo, kde ho sehnat levneji?

A co si o tom NTB myslite?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

co sa tyka parametrov vychadza dobre - myslim hardware, ale neviem co to sasi - ACER. ja by som do aceru ensiel, strasne vela ludi je s nim nespokojna, staci si prehrabat temy tu na fore a co to sa podozvedas. skus alternativu inej znacky, napr ASUS http://www.alza.cz/notebook-acer-aspire ... d76213.htm je to prakticky to iste co si nasiel ty, len asus, ma grafiku dokonca 512 mb, ten isty chipset, ten isty procak plus dake hracky navyse, cena je takmer rovnaka a tiez su s Vistou HP
ten isty acer co si nasiel ty, len o 400sk lacnejsie http://www.alza.cz/notebook-acer-aspire ... d76213.htm neviem ci najdes daky vacsi rozdiel, jedine tak doviezt z vonku :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: NTB Acer Aspire 5920G-102G16N - nazory pls

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

b.o.b.i.k napísal:Me se celkem zamlouva, hlavne podpora DX10, tudiz maximalni sviznost s vistou a v hrach. Ale taky mi maximalne vadi DPH, protoze jsem si urcil hranici 30k a tohle je trosku vic. Nevi nekdo, kde ho sehnat levneji?

A co si o tom NTB myslite?
Konkretne k tej sviznosti v hrach - zabudni. A uz uplne v directX ktore sa na tej karte sotva hybe. Vsetko ostatne je v pohode. A k znacke sa uz vyjadril Kibo - Acer urcite nie.
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

tušil jsem, že bude největší problém se značkou a poruchovost sám potvrzuju, já jen koukal na HW. Nevím, doporučili byste mi nějakou ASUS alternativu, přinejlepšim levnější? Moc často hrát nechci, ale pro ukrácení dlouhé chvíli pryč od domova, se to bude hodit. A taky mám požadavek rozjet na tom WV Ultimate bez problémů, Visty mam doma, k NTB bejt nemusí
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: NTB Acer Aspire 5920G-102G16N - nazory pls

Príspevok od používateľa Gothar »

t0m4s3 napísal:Konkretne k tej sviznosti v hrach - zabudni. A uz uplne v directX ktore sa na tej karte sotva hybe. Vsetko ostatne je v pohode. A k znacke sa uz vyjadril Kibo - Acer urcite nie.
Neviem na co si narazal tou sviznostou...v DX9 mi ide Test drive unlimited aj GTR2 na plnych detailoch.
Sam mam notebook s rovnakymi hlavnymi komponentmi(cpu, hdd, ram, grafika) akurat s tym rozdielom, ze je kupovany cez Verified by Intel. Mna vysiel na nejakych 35 000 Sk.
Takze si pozri www.vbi.cz a tam si zloz zostavu za prijemnejsiu cenu a v lepsom sasi.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ano v DX9 ti to mozno stale ako tak chodi, argument, ze karta ma DX10, je smiesny, kedze v DX10 nema postacujuci vykon.
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

t0m4s3 napísal:Ano v DX9 ti to mozno stale ako tak chodi, argument, ze karta ma DX10, je smiesny, kedze v DX10 nema postacujuci vykon.
Ale hry, který přímo nevyžadujoy DX10 tam půjdou dobře ne?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

b.o.b.i.k napísal:Ale hry, který přímo nevyžadujoy DX10 tam půjdou dobře ne?
Jasne, ja na tomto hram vsetky novsie hry a idu v pohode, samozrejme nie na max, ale su bez problemov hratelne.
damian
Novice
Novice

Príspevok od používateľa damian »

nem niekto ovladace pre tento notebok?myslim cd co bolo k pc pri kupe :D ja ho nemam a chcel by som to mat aspon ako kopiu
Napísať odpoveď