notebook podla mna
notebook podla mna
zdravim pozna niekto nejaky online shop kde by som si mohol nakonfigurovat notebook podla mojich predstav?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
http://www.vbi.sk/
Mnoho ľudí nevidia v tomto veľkú dôveru, no mne sa to celkom pozdáva.
Zdravím GothaR-a, ktorý tento link raz publikoval.
Mnoho ľudí nevidia v tomto veľkú dôveru, no mne sa to celkom pozdáva.
Zdravím GothaR-a, ktorý tento link raz publikoval.
-
paracentesis
VIP
- Kontaktovať používateľa:
www.vbi.sk
www.vbi.cz
www.barbone.cz (asi nejlevnejsi)
Kupoval jsem nedavno prave od barbone a jsem spokojeny. Cenove mne vysla stejna konfigurace oproti vbi.cz asi o 4000kc levneji. Na druhou stranu nemaji tak velke moznosti konfigurace a novinky se k nim dostavaji o neco malo pozdeji.
www.vbi.cz
www.barbone.cz (asi nejlevnejsi)
Kupoval jsem nedavno prave od barbone a jsem spokojeny. Cenove mne vysla stejna konfigurace oproti vbi.cz asi o 4000kc levneji. Na druhou stranu nemaji tak velke moznosti konfigurace a novinky se k nim dostavaji o neco malo pozdeji.
fikus-kikus 
VBI sidli v Blave, tak som bol nuteny najst kosicku alternativu a dosiel som k www.intelidata.sk nemaju sice online konfigurator, ale sortiment je rovnaky s VBI. V Intelidata preferuju osobny pristup, konfiguraciu sme tam vyberali 2 hodiny a do 3ch dni od objednania je notebook hotovy a otestovany, takze zajtra budem mat
Navyse nalepka na zadnu stranu displeja je gratis, nie ako na vbi.cz kde za nu pytaju 700 kc bez dph
VBI sidli v Blave, tak som bol nuteny najst kosicku alternativu a dosiel som k www.intelidata.sk nemaju sice online konfigurator, ale sortiment je rovnaky s VBI. V Intelidata preferuju osobny pristup, konfiguraciu sme tam vyberali 2 hodiny a do 3ch dni od objednania je notebook hotovy a otestovany, takze zajtra budem mat
Navyse nalepka na zadnu stranu displeja je gratis, nie ako na vbi.cz kde za nu pytaju 700 kc bez dph
-
fikus-kukis
Guru wannabe
No jedna báseň. Lepší sa hádam ani nedá urobiťť (síce dá - tých pár MHz pre CPU). Takýto stroj za 35 000Sk nezoženieš.GothaR napísal:No moja je:
Sasi Compal FL90 15,4", BT, wifi, citacka kariet, Robson...
nvidia gf8600 256M
Core 2 Duo 1,8GHz
Seagate Momentus 160GB
Kingston 2GB DDR2 667MHz
windows XP home CZ
Spolu 35 000
To, ako je spoľahlivý postupom času, to sa možno dozvieme od majiteľa
Spolahlivy by mal byt, sasi je od Compalu, ten ich robi aj pre HP, takze chladenie je zabezpecene velmi dobre. Vyzera dobre, zatial vyzera byt konstrukcia v pohode, tak dufam, ze to tak aj ostane. A na ostatne veci dodavatel velky vplyv nema.fikus-kukis napísal:No jedna báseň. Lepší sa hádam ani nedá urobiťť (síce dá - tých pár MHz pre CPU). Takýto stroj za 35 000Sk nezoženieš.
To, ako je spoľahlivý postupom času, to sa možno dozvieme od majiteľa.
A ako na tom slapu hry? Skusal si aj nejake testy.. napr. 3d mark...GothaR napísal:Spolahlivy by mal byt, sasi je od Compalu, ten ich robi aj pre HP, takze chladenie je zabezpecene velmi dobre. Vyzera dobre, zatial vyzera byt konstrukcia v pohode, tak dufam, ze to tak aj ostane. A na ostatne veci dodavatel velky vplyv nema.
No zatial najlepsie co mi na tom islo je Test Drive unlimited, to hram v nativnom rozliseni bez HDR ale inak s plnymi detailami. 3D mark 06 som dal akurat tahat, tak potom mozem napisat ako to dopadloHellRoB napísal:A ako na tom slapu hry? Skusal si aj nejake testy.. napr. 3d mark...
Ale s hrami vo vseobecnosti nie su problemy, ta karta ma vykonu dost.
Stroj je to vazne nadupany. A pozrite si toto. Je to od VBI. Akurat HD je mensi a este neviem ci je tam win. Ale cena je pod 31k.fikus-kukis napísal:No jedna báseň. Lepší sa hádam ani nedá urobiťť (síce dá - tých pár MHz pre CPU). Takýto stroj za 35 000Sk nezoženieš.
To, ako je spoľahlivý postupom času, to sa možno dozvieme od majiteľa.
http://akcia.predajpc.com/?Mode=Sti&StiId=46661
A este graficka karta je ina, namiesto 8600 GT je tam 8600 GS a ta je o nieco slabsiapHysIQ napísal:Stroj je to vazne nadupany. A pozrite si toto. Je to od VBI. Akurat HD je mensi a este neviem ci je tam win. Ale cena je pod 31k.
-
paracentesis
VIP
Presne tento mam doma, jen s 2GHz procesorem a treba Stalker nebo Oblivion mi tam jede v rozliseni 1280x800 na plne detaily. Jedine co jsem byl nuceny trosku osekat byli stiny.pHysIQ napísal:Stroj je to vazne nadupany. A pozrite si toto. Je to od VBI. Akurat HD je mensi a este neviem ci je tam win. Ale cena je pod 31k.
-
t0m4s3
Admin
Pre tvoje info Quad core na 5GHz tam ma okolo 3,5fps. Aspon vidis aky je rozdiel vo vypocetnej sile grafiky a obycajneho cpu. Vysledok slusny, ale nicnehovoriaci kedze 3dmark06 uz davno ziskal prezyvku nVmark. Co to "slovo" znamena, snad vysvetlovat nemusim.GothaR napísal:tak som na tom pustil 3D Mark 06 a vysledok je 3355 bodov: link
Len netusim preco som mal pri testoch CPU stale 0-1 FPSOd Core 2 Duo som cakal nieco viac...
No mohol by si vysvetlit, lebo ja osobne nechapemt0m4s3 napísal:Pre tvoje info Quad core na 5GHz tam ma okolo 3,5fps. Aspon vidis aky je rozdiel vo vypocetnej sile grafiky a obycajneho cpu. Vysledok slusny, ale nicnehovoriaci kedze 3dmark06 uz davno ziskal prezyvku nVmark. Co to "slovo" znamena, snad vysvetlovat nemusim.
-
t0m4s3
Admin
Jednoducho povedane, nVidia karty podavaju lepsie vysledky v 3dmark06 ako ati, aj ked v hrach je situacia je uplne opacna. Takze je na cloveku ci hrava hry, alebo 3dmarky. Tym som skor chcel povedat, ze pouzivat vysledok v 3dmark06 ako smerodatne cislo vykonu grafickej karty, je maximalne nevhodne a realite nezodpovedajuce.