hra s najhororovejsim dejom
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No RE2ka .... Po dohrani tejto hry som ani na zachod pomaly nedosiel
Najviac som sa zlakol ked som prehadzal taku malu chodbicku a boli tam zabednene okna a zrazu uaaah a ruciska chmatajuce po mne v kazdom okne
som myslel ze skolabujem.
The thing bola nuda , ale povacsine su najstrasidelnejsie survival horory
Silent Hill 2 , 3 RE seria az na 4ku ktra bola ppc , ale uz to bola viac menej akcia.
Najlepsie pribehy mavaju jednoznacne RPGcka ci uz tie cyberpunkove ala Deus ex alebo Systemshock , alebo tie klasiky ako Baldurs gate , Ice wind dale , neverwinter nights a teraz sa tesim hlavne na hru the Wither kedze som velky fanusik kniznej serie
Najviac som sa zlakol ked som prehadzal taku malu chodbicku a boli tam zabednene okna a zrazu uaaah a ruciska chmatajuce po mne v kazdom okne
som myslel ze skolabujem.
The thing bola nuda , ale povacsine su najstrasidelnejsie survival horory
Silent Hill 2 , 3 RE seria az na 4ku ktra bola ppc , ale uz to bola viac menej akcia.
Najlepsie pribehy mavaju jednoznacne RPGcka ci uz tie cyberpunkove ala Deus ex alebo Systemshock , alebo tie klasiky ako Baldurs gate , Ice wind dale , neverwinter nights a teraz sa tesim hlavne na hru the Wither kedze som velky fanusik kniznej serie
mohol si tomu týmu rozkazovať a tak? boli tam krvné testy ay si zistil ci niesu nakazený? mohol si im dávať alebo brať zbrane? bol tam ukazovateľ, nakoľko ti veria a podľa toho sa správali? dali sa tie väčšie obludy doraziť jedine plameňom?Ak nie, tak to The Thing nebol (ale odporúčam ho) A toto čo si opísal mi nepríde ako The Thing, vôbec.Zavulon napísal:Neviem ak osa ta hra vola (dodnes ma to mata..lebo si ju chcem strasne zahrat..) ale k deju :
Iste korporacie kooperujuce spolu mali na Antarktide laboratorie...avsak zrazu akosi zacala vypadavat komunikacia medzi nimi Vy akotajny agent ste mali rozne ulohy raz ste isli napriklad preskumat zakladnu (1 lvl) so svojim tymom (jeden vojak,vy-vojak, technik a dvaja medici)...zrazu zcernala obrazovka ukazalo sa video ako su medici zavrazdeny a na vas sa virutili zombie vedci zo zakladne..alebo ked ste sa presuvali zo zakladne na inu tak ste museli prejst fujavicou a osvetlovat ste si mohli len pomocou svetlic (a zrazu vam to ukazal oze niekto vas sleduje a hned ste sa zacali otacat ze co kde to je ävytiahl iste zbran) v ocakavan ize to na vas hned zautoci...lenze ono nic...po par krokoch ste dosli k marnici (alebo co to bolo) kde bola tma le osvetlene neonky a zacali ste prehladava miestnost a zrazu sa odzadu a vas nieco vyruti...![]()
Al sranda...vacsino usa bojim len zombikou ked nemam dobru buchacku ale len pistolku s 7 nabojmi pricom musim strielat tym zombikom presne do hlavy aby skapali
necme protirecit ale tieto hry boli prave najlahsie a tomb raider som najradsej hravalbrm napísal:Čo som videl z tých "novších", tak Silent Hill mal dosť hororovú atmosféru. Ale inak pre mňa nebol problém zažiť horor ani pri klasickej strielačke typu HalfLife, Wolf, CallOfDuty, TombRaider atď. hlavne keď niekam idete a znenazdajky sa pred Vami vyrúti nejaké hovado..
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
tak toto bude zaujimave... clive barker's Jericho...
clive barker..je zaruka kvalitky :
http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 3425&r=top
clive barker..je zaruka kvalitky :
http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 3425&r=top
Re: hra s najhororovejsim dejom
Nejaka dobra hororova hra pre 2 hracov?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
čo je na coop hre horrorové?
Cry of Fear, je to mod pre HL1. Inac tazko najdes nieco podobne. Proste ako MichalkoOo pise, koop odstranuje strach, stres, izolovanost.Don napísal:Nejaka dobra hororova hra pre 2 hracov?
Este mozno Left 4 Dead seria, pripadne nejake custom mapy pre Killing Floor.
myslím, že Dead space 3 má coop ale horrorové to už teda nie je