Co znamena Niesom este pripravena?
-
Smoke1212
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Co znamena Niesom este pripravena?
Mozno si mnohy poviete,ze na tom nieje co nechapat,ale co presne znamena,ked baba povie,ze este nieje pripravena na sex ? 
-
t0m4s3
Admin
Mozes byt rad za taku babu. Ty si chces sice zapichat, co je v tvojom veku pochopitelne, ale dievca, ktore si vo svojich 16tich rozmysli ci sa s niekym vyspi je uz dnes pomaly vzacnost. Vobec na nu netlac a skus sa s nou normalne pozhovarat, ci sa boji, ci jednoducho chce pockat kym bude starsia atd atd.
jj
presne tak...ty sice reci neuznavas o tom ci je na to vhodny vek 16 rokov ale asi prave preto ti to hovori...treba si vazit take dievca a ak to nedokazes tak sa s nou radsej rozid lebo chudak dievca to pre teba nebodaj spravi a potom ju odkopnes da ti to najvzacnejsie co ma a potom to bude lutovat..16 rokov je naozaj malo aj z anatomickeho hladiska aj ked je to viacmenej individualne ako ma vyvinute tie casti tela...ak chces sex najdi si nejaku ku*vu tych pobehuje po uliciach viac nez dost a nemusi byt ani pekna ked ide len o to...a ak si tu babu co mas vazis a mas ju rad tak prekonas svoj zvieraci pud...a nebudes ju s tym otravovat...ale napriklad pockas alebo sa len tak porozpravajte ze kedy to chces ty a ona...
-
triple
Guru wannabe
neviem aká je správna cesta na prvý sex.. ja som si to predstavoval strašne ale skutočnosť bola úplne iná
ale aj tak si myslím že prvý sex by mal prebiehať tak že sa spolu nejaký čas poznáte.. viete čo komu robí dobre.. a postupne skôr. .najprv nejaké to mazlenie.. potom pridať už aj ruky to chvilku udržať nech si zvykne na tvoje péro.. potom by aj fajka mohla byť teda ak bude chcieť.. ano a potom sa to už rozbehne nejako
asi neviem či toto pomôže.. lebo ja som svoj prvý sex zažil totál natrtkaný a ani neviem doteraz ako sa holka volá a čo je zač...
ale aj tak si myslím že prvý sex by mal prebiehať tak že sa spolu nejaký čas poznáte.. viete čo komu robí dobre.. a postupne skôr. .najprv nejaké to mazlenie.. potom pridať už aj ruky to chvilku udržať nech si zvykne na tvoje péro.. potom by aj fajka mohla byť teda ak bude chcieť.. ano a potom sa to už rozbehne nejako
asi neviem či toto pomôže.. lebo ja som svoj prvý sex zažil totál natrtkaný a ani neviem doteraz ako sa holka volá a čo je zač...
-
dexter7007
Zablokovaný