Supersonic napísal:Co poviete na tento?
Oplatilo by sa ho kupit? Potreboval by som ho namiesto PC=filmy, hudba, internet, obcas nejaka hra...a tak zo vsetkeho
Do 530 by som nesiel kvoli sasi, je to notebook orientovany skor ako desktop za vyhodnu cenu. Na prenasanie s 15,4" su vhodnejsie HP notebooky 6/7 rady. Ak to budes mat iba doma, tak v pohode ...
máme: shit, nekupuj to neoplatí sa ti to. Usetríš pár tisíc ale problémov bude kopa a pravdepodobne sa ti pokazí.
Cez našu firmu chodí denne tak do 100 pokazených vecí od aceru. Od lcd po notebooky.
Jasne, ze Maserati (dokonca staci aj jedno S ). A takisto zalezi aj od modelu, ci uz auta alebo procesoru. Nielen od znacky.
Inak ja by som kludne aj ASUS vynechal, ale dost oblubena znacka medzi studentmi (bohata vybava).
ked mate napriklad procesor
AMD Sempron 64 3500+ s frekvencí 1,8 GHz
co znamena ta 3500 a co ta 1,8ghz
ked je napriklad 3400 s frekvenciou 1,8 ghz tak su tie procesory rovnake? alebo co to vlastne udava...
3500+ znamena, ze ma mat taky isty vykon ako jeho "konkurent" zo strany Intelu na frekvencii 3500MHz, tzn. ze Sempron 3500+ ma byt rovnako vykonny ako Celeron 3500MHz, v pripade Athlonu je jeho konkurent Pentium 4.
tak som tu opät
cena ktoru som sa rozhodol investovat do notebooku sa zvysila na 30 000 sk s DPH. Poradte nieco. Potrebujem ho na bezne pouzitie, hry len okrajovo. Co najvyssi vykon v pomere s kvalitou do spominanej ceny. Pozeral som paviliony mate nejake skusenosti?