Test Drive Unlimited
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
praveze takto by to malo ist na 100%Nino napísal:ide ten patch aj ked spustam TDU cez yasu
nie ako u
to sa mi nezda.. na novu verziu pouzit stary crack zo zakladnej verzie... dajaka kktina..Mrk napísal:tak stiahol som a pouzil som stary crack...no a kukam u nissanu je skyline tak to asi fici .-)
cuduj sa tyMrk napísal:cuduj sa svetu fici mi to tak
//jo ako som pisal.. kktína.. hra neni 1.66A ale 1.45A.. cize bud si to budes spustat cez YASU alebo pockas na crack.. skyline tam je.. ale ostatne bugy neopravuje...
to som si vsimol hned ako som hru spustil.. isla mi zas len lava strana reprakov..
kukni si verziu hry v screene..
-
Šu-Do
Redeemer
aky bol rozdiel vydania medzi Clone a Cracknutou verziou TDU ??Kosh napísal:cakam, co mam robit, ale zasa sa cudujem, co tie grupy spia? ved to nie je tages ani starforce, securom predsa robia ako na bežiacom páse, a iba teraz, keď to pre mňa súri, si musia vybrať dovolenku
ja ti poradim
No ja som to rozbehal tak, ze som stiahol patch 1.66, k tomu crack a na zaver este jeden fix, pretoze hra sice isla, ale nesli pretekyKosh napísal:cakam, co mam robit, ale zasa sa cudujem, co tie grupy spia? ved to nie je tages ani starforce, securom predsa robia ako na bežiacom páse, a iba teraz, keď to pre mňa súri, si musia vybrať dovolenku
Inak super hra, len neviem ako je to s vlastnou hudbou...adresare vyzeraju tak, ze by tam vlastne mp3 mali ist nahrat, ale bohuzial hra ich neberie, takze jedine riesenie vidim v tom, ze si vlastne mp3 premenujem na tie z hry, no to je aj tak obmedzeny pocet. Nejake lepsie riesenie nahodou neexistuje?
inak nasiel som sposob ako o nieco malo znizit narocnost hry v preicinku EURO/BNK/DETAILS vymzate vsetky tri subory skusal som to s pacthom 1.66 a fungovalo mi to odstrani vam to smetie a vtaky z cesty...
Este nieco som objavil ked vymazete cely priecinok TRAFFIC z priecinku
EURO/BNK/VEHICULES
tak vam zmiznu vsetky auta domorodcou z ostrova a ostanu len auta superou...
Kto chce nech obidvoje otestuje aby som aj ja vedel ze ci idu...
Este nieco som objavil ked vymazete cely priecinok TRAFFIC z priecinku
EURO/BNK/VEHICULES
tak vam zmiznu vsetky auta domorodcou z ostrova a ostanu len auta superou...
Kto chce nech obidvoje otestuje aby som aj ja vedel ze ci idu...
-
Šu-Do
Redeemer
Gothar..
chod do svojich dokumentov.. najdi si tam zlozku Test Drive Unlimited.. potom savegame... tam bude tvoj profil.. v nom si vytvor zlozku "radio"
do zlozky radio si vytvor dalsiu zlozku a tam napis nazov radio stanice...
napr. "gothar songs"
a do tej zlozky davaj potom odkazy na svoje MP3..
vytvoris si zastupcu a vlozis tam... nemusis davat ciste MP3
chod do svojich dokumentov.. najdi si tam zlozku Test Drive Unlimited.. potom savegame... tam bude tvoj profil.. v nom si vytvor zlozku "radio"
do zlozky radio si vytvor dalsiu zlozku a tam napis nazov radio stanice...
napr. "gothar songs"
a do tej zlozky davaj potom odkazy na svoje MP3..
vytvoris si zastupcu a vlozis tam... nemusis davat ciste MP3
-
Kosh
King
som trošku sklamaný jednou vecou - mám 44% akože priebeh hry, a už mám iba dve modelky odviezť - jednu v aston martin db9 volante a druhú v tom aute čo sa začína na AC
a potom už nič, absolútne žiadny závod.
môžete mi niekto napísať, či sa to končí týmito dvoma závodmi, alebo to bude ešte pokračovať?
a potom už nič, absolútne žiadny závod.
môžete mi niekto napísať, či sa to končí týmito dvoma závodmi, alebo to bude ešte pokračovať?