Stomilionovy jackpot - co s nim?
ja nefim no asi nejaky skromny dom auto aby to nebolo napadne a zbrojny pas a pistol nebol by som sam do by chcel minat moje peniaze a ludia zavidia jak svine jedneho dna mi zmiznu deti zena a co potom dam im prachy zabiju ma a hotovo..
nie dakujem nechcel by som vyhrat take peniaze to zbudzuje pozornost
nie dakujem nechcel by som vyhrat take peniaze to zbudzuje pozornost
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
jumper: Tazko povedat, hoci ti Tipos zarucuje anonymitu, urcite je tam par ludi kto o vyhercovi vie. Nahodou sa niekto prekecne alebo preda tuto informaciu bulvaru a je pohroma na svete. Druha moznost je, ak tieto peniaze ulozis v banke alebo v bankach. Niekto z pracovnikov v banke si moze vsimnut, ze ti pribudlo par desiatok milionov na ucte a o problemy moze byt postarane. Na druhej strane sa ale nemusis stat nic a ty si mozes uzivat peniaze.
-
ProfionQQ
Medium Star
hh - lahka pomoc
NEREALNE - kupim si Porsche Cayman a dom niekde na Kube pri plazi
REALNE - pojdem s mojou milovanou holkou na krasnu dovolenku, rodicom kupim dom, brat uz dlho tuzi po Peugeote 206 tak ten by som mu kupil....pre seba by som v prvom rade kupil ochranku lebo na SR su taky hajzliici co by ma odpravili hned na druhy den a peniaze by boli v zachode
.... a keby mam tolko penazi tak urcite kupim nejake akcie alebo pozemky a zacal by som podnikat...mozno realitna kancelaria...
REALNE - pojdem s mojou milovanou holkou na krasnu dovolenku, rodicom kupim dom, brat uz dlho tuzi po Peugeote 206 tak ten by som mu kupil....pre seba by som v prvom rade kupil ochranku lebo na SR su taky hajzliici co by ma odpravili hned na druhy den a peniaze by boli v zachode
Re: hh - lahka pomoc
preco nerealne? ved za auto das 4 melka (zaokruhlene... alebo tych 200 litrov das na nejake doplnkyProfionQQ napísal:NEREALNE - kupim si Porsche Cayman a dom niekde na Kube pri plazi
REALNE - pojdem s mojou milovanou holkou na krasnu dovolenku, rodicom kupim dom, brat uz dlho tuzi po Peugeote 206 tak ten by som mu kupil....pre seba by som v prvom rade kupil ochranku lebo na SR su taky hajzliici co by ma odpravili hned na druhy den a peniaze by boli v zachode.... a keby mam tolko penazi tak urcite kupim nejake akcie alebo pozemky a zacal by som podnikat...mozno realitna kancelaria...
a kebyze vyhrajem 100 melonov, tak sestre kupim rovno 607ku... s 206kou by som chodil do schranky po noviny
s tou charitou - je sice pravda, ze clovek je velmi chamtivy tvor, ale pevne verim, ze aspon niekto by sa taky nasiel, kto by dal aj tam ... predsa len, ked si uvedomis, ze za inych okolnosti by si tie peniaze nemal a mas ich len "naviac", tak preco nedat (a predsa len to nie je 10 000, po ktorych by sa len-tak zaprasilo)
To máš pravdu, peniaze kazia charakter. Niekto by nedodržal, niekto áno. Moja mama sa venuje charite v podobe práce s postihnutými deťmi a canisterapii a ako som písal, tak by som slovo dodržal. Dúfajme, že aj ostatní by si spomenuli na svoje slová a že sa teraz len nerúhajú.robeno napísal:zaujalo ma ze vela z vas tu pise zeby dali peniaze na charitu. ale verim tomu ze keby ich v skutocnosti vyhrali, tak by velmi rychlo na tu charitu zabudli
nieco uzil prehajdakal prepil a nieco ulozil a nieco len tak zase prehajdakal prepil uzil 
naco si komplikovat zivot rychlymi a drahymi autami ked aj tak nejaky kkt zavistlivy pride a prejde klucom?
naco stavat velky barak a kazdemu ukazovat ze ja mam lowe?
radsej v tichucku uzit, nerozkrikovat sa a mat sa dobre a poriadne si zariadit byt jak sa patri
kazdopadne by sa strasne zjednodusil zivot ak by bolo tolko penazi (a ostal v anonymite)
naco si komplikovat zivot rychlymi a drahymi autami ked aj tak nejaky kkt zavistlivy pride a prejde klucom?
naco stavat velky barak a kazdemu ukazovat ze ja mam lowe?
radsej v tichucku uzit, nerozkrikovat sa a mat sa dobre a poriadne si zariadit byt jak sa patri
kazdopadne by sa strasne zjednodusil zivot ak by bolo tolko penazi (a ostal v anonymite)
-
zvonenie33
Light Professional
ti co by ste to dali na ucet kvoli urokom: a co takto inflacia?
Ja by som sa poradil s financnym poradcom, podla jeho rad investoval do biznisu, ak by vynasal tak by som si kupil dazdovy prales a hojdaciu siet, vyj*bal z pralesa drevorubacov, na kraji pralesa by som si natiahol siet a mam vas na haku

Ja by som sa poradil s financnym poradcom, podla jeho rad investoval do biznisu, ak by vynasal tak by som si kupil dazdovy prales a hojdaciu siet, vyj*bal z pralesa drevorubacov, na kraji pralesa by som si natiahol siet a mam vas na haku
-
zvonenie33
Light Professional
a co si ty financny poradca? zariadil by som mu neake percenta z mojho mesacneho prijmu nech sa chlapec snazi. Ale asi by to bolo par bytov, par hazardnych podnikov niekde v blave. A teraz ma napadlo sponzoroval by som prveho politika na ktoreho by som si zmyslel aby zlegalizoval ganjuhojko napísal:zvonenie33: Mas rozne moznosti ako su investicne ako su terminovane vklady, sporiace vklady, akcie..., mas moznost investicie v realitach, prevadzka herne/kasina...
neni problem
Postavil by som si obrovsku vilu (tenisove kurty, bazen, sauna, zopar desiatok izieb,...). Nejake tie garaze na tatose (Saleen S7, Saleen S281 Coupe a Convertible, BMW 5,7, X5) samozrejme peniaze by isli aj rodicom a sestre. Otvoril by som si obrovsky bar
z toho by chodili nejake peniazky a potom este nejaku tu firmicku ktora by zarabala nejake korunky. Peknu dovolenku pre mna s priatelkou. Oblecenie a sperky a podobne prkotinky sem nebudem vypisovat
Asi nejak takto by som si vedel predstavit zivot 
Postavil by som si obrovsku vilu (tenisove kurty, bazen, sauna, zopar desiatok izieb,...). Nejake tie garaze na tatose (Saleen S7, Saleen S281 Coupe a Convertible, BMW 5,7, X5) samozrejme peniaze by isli aj rodicom a sestre. Otvoril by som si obrovsky bar
Spravil si party pre mňa a priatelov za 2 melony niekde na jachte a potom dal screen účtu sem http://www.hojko.com/party-narocna-na-p ... 76503.html 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
zaplatil by som hosting tomuto foru aby sa mohol vysrat na cely podzubany adsense od komunistov google a mohol sa uje**** v prispevkoch z erotiky na ceste okolo sveta na zbrusu novom chopriku. az by som sa vratil tak okrem blbosti by som zvysok vlozil do podielovych fondov a pripravil bezstarostny zivot mojim potomkom.