Mam ho asi mesiac a teraz mi zacalo robit taku divnu vec, ze ked volam alebo prijmem hovor alebo mam zmeskany hovor tak mi to nezapise do "Hovory" ako keby sa nikdy neuskutocnili, najhorsie je ze ked mam zmeskany hovor dam zobrazit a hodi mi ze ziadny zmeskany hovor...treba znova nahodit firmware?
Hossa1881 napísal:Mam ho asi mesiac a teraz mi zacalo robit taku divnu vec, ze ked volam alebo prijmem hovor alebo mam zmeskany hovor tak mi to nezapise do "Hovory" ako keby sa nikdy neuskutocnili, najhorsie je ze ked mam zmeskany hovor dam zobrazit a hodi mi ze ziadny zmeskany hovor...treba znova nahodit firmware?
pravdepodobne vada FW odporucam prepalit na najnovsiu verziu
Mam jednu otazocku..Da sa na SE k550i nastavit,aby mi po zablokovani klavesnice ukazovalo hodiny??Na vacsine SE sa to da len na tomto to nemozem nejak najst..
nie neda, je to ako na starom k700, musis stlacit to na okraji co sa pridava hlasitost, je to skoda bo ked chces vediet kolko je hodin musis stlacit gombiky
JCM01 napísal:Mam jednu otazocku..Da sa na SE k550i nastavit,aby mi po zablokovani klavesnice ukazovalo hodiny??Na vacsine SE sa to da len na tomto to nemozem nejak najst..
No software som si aktualizoval ale nepomohlo to a este otazocka..Ked spustim track ID,nahra mi to cast piesne avsak napise mi ze Sluzba TrackID nie je momentalne dostupna..Nevedel by niekto preco??Internet mam nastaveny a funguje.
ked hovoris o tom ze mas novy firmware, skusal si fotit? vylepsuje aktualizacia kvalitu fotiek? niekedy softwarovy update robil s mobilnymi fotakmi zazraky