Aky mate bike ?

O športe...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

tym, ze mam problem s tymi klukami tak som nemyslel, ze by som mal problem si vybrat z cohokolvek, ale s tym, ze by som ich chcel do takych 2 aj nieco litrov, ale aj so stredom :oops: (kludne aj jazdene)
povodne som mal objednane deory z kupkola, ale tam ich nemali (esteze tak, lebo povodne som ich mal objednane na stvorhran, ale viac okolnosti zavazilo a stvorhran vylucujem (momentalne je na tej kone stred na 4-hran)
od suntouru velmi nechcem ziadne komponenty :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

smejo: Radsej sa vyhni stvorhranu a doplat par korun na tisichrat, pretoze budes plakat, ak znicis kluky za mesiac jazdenia. Mal som novy bicykel Trek, po dvoch tyzdnoch aktivneho jazdenia boli kluky znicene. Pockal som asi mesiac ci dva kym som ich dorazil a dal som tam nove Alivio. Situacia ta ista, asi mesiac a uz zacali problemy. Teraz mam tisichrat a nemozem si to vynachvalit.
smejo
Addict
Addict

ved to som pisal, ze stvorhran nechcem, preto chcem kupit tie kluky uz aj so stredovym :) ... ale kebyze to mam kupovat nove, tak to asi bude velmi cez rozpocet, budem musiet poprehrabovat inzercie
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

smejo:4hran nedavaj. ked shimano tak aspon octalink, alebo isis ked truvativ. ale viac by som ti doporucil holowtech II. maju loziska mimo ram, cize tam je vacsia tuhost. ja mam xt-cka a som max. spokojni. z kupkola za 4200 Sk (teraz su uz lacnejsie) radsej chvilu pockaj a kup nieco poriadne :) juuu, a ta samolepka kaktus bike, tak ta tam pekne spati :P
smejo
Addict
Addict

doteraz som si ju ani velmi nevsimal, ale... dam ju dole :D
no, este fakt neviem, ake kupim... mozno sa nastvem a kupim nejake "drahsie" ...nie som ziaden dirtbiker, ktory denne dava 3m dropy a ani nejaky downhiller, cize nad takymi truvativmi holzeffelermi ani neuvazujem, XT ciste teoreticky mozno aj ano (myslis, ze by boli vhodne? v teme o plastoch som pisal, co jazdim...)
ale z CZ e-shopu to objednavat urcite nebudem, lebo musim pockat, kym dostanem vyplatu (2 tyzdne), potom zaplatit shopu, kym to oni poslu a kym to dojde ku mne, tak je september - skola (tak to bolo, ked som si objednaval brzdy... ale tie som nemal casovo obmedzene) a ja chcem jazdit hned :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No z čiech sa dá aj na dobierku.. ;) Inak minulý utorok som si v kolokráme objednal novú vidličku.. vo štvrtok ju odoslali.. tak každú chvíľu by mala dôjsť.. teším jak malé deco.. :smt043
Myslím, že v rámci úspory sa občas aj oplatí čakať.. ja konkrétne týmto nákupom by som mal ušetriť cca 6500,- Sk. :) Pozri si konkrétne typy kľúk v slovenských a českých shopoch.. prezisti si dostupnosť a uvidíš.

Ja dávam hlas zlatej strednej ceste.. kľukám LX s hollowtech II (cca 2300 kč).. ;) Peknú zlátaninku by si potom mal.. Deore, LX, XT, AJ7.. :D
smejo
Addict
Addict

a este k tomu hussefelt :D (a bolo by tam aj XTR, lebo to radenie ma ukazovatele XTR :D )
mne dosiel balik priblizne o tyzden od odoslania (dali mi aj cislo zasielky, pomocou ktoreho som si mohol kontrolovat jej stav, ale bola to totalna blbost, som cakal, ze budem vediet aktualnu polohu balika, ale to by som uz vela chcel :D )
no nic, este nieco snad vyhutam :) pozriem aj nejake ine znacky... inak vo vseobecnosti je vyhodnejsie objednavat z CZ e-shopov (napriklad za tie J7 p+z som dal v prepocte 6k SKK a tu v KE v toly maju J7 (neviem, ci novsi model, ale to je ajtak v podstate jedno...farba packy nie je podstatna) za 6k SKK, ale len jednu, cize za p+z by som dal 12k :) )
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Merida Matts TFS 300-V
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

takze toto som dneska s pravil s mojim bikom inac neni to kellys ak si vsimnete tie nalepky tie stali len 48 sk :lol: :lol: ani sa nepitajte co to je za znacku lebo to neviem vyslovit ale viem vyslovit ze vidlica zoom je shit :lol:
Prílohy
DSC00351.JPG
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Značku vyslovovať nemusíš, stačí ak ju napíšeš.. (možno bude stačiť napísať názov hypermarketu, kde bol kupovaný) :D

Ak máš možnosť, hoď viac fotiek.. ak sa dá, aj stručne popísať situáciu. ;)

Vidím, že si z Oslanov (z Oslian? Ako sa to skloňuje?).. snáď to nie je TREK abo GARY FISHER z KCK-OSLANY.. :D
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

----
smejo
Addict
Addict

ram - (vizualne) verna kopia scott-u strike (karbon) :D
inak toto je pekny priklad "hypermarketoveho" biku, ked za minimalnu cenu nan chcu natlacit vsetko (aby bolo) - "full", kotucovky... niekedy je menej viac (za tu cenu si mohol mat aj nieco lepsie :) nabuduce uz budes vediet...)

inak velmi som nepochopil, ako sa to stalo, ale to nie je podstatne, nejaku predstavu mam :D (z toho co si napisal som pochopil, ze sa ti to rozletelo vo vzduchu :D ).. a na ten posrubovanej vidle uz jazdi iba ak pojdes po chlieb do obchodu :wink:
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

---
BlaDey
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BlaDey »

taky ze ked otocim volantom tak koleso si ide spokojne rovno :smt009 ale uz som ho zrepairoval :)
R0b1n0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R0b1n0 »

BMX - Trek
Horsky - Author,24 prevodov,strieborny,predna odpruzena vidla. :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Gary Fisher, vidla manitou black, kompletne na XT
smejo
Addict
Addict

skus pastnut foto :)

ja sa este vratim nas5 k tym klukam: na kupkolo maju cierne deore (octalink) za 1190 KC + stred 660 KC = 1850 x 1.2 = 2220 + 200 (postovne) = 2420 sk

ale je otazne, ci by postacovali na moje jazdenie, ci sa to oplati, ked vezmeme do uvahy aj to, ze mam ponuku na shimano hone, taktiez uplne nove (cez nejakeho tipka z blavy objednavane z nemecka a myslim, ze tiez so stredom) za 3200 sk a (od toho isteho) LX za 2750 sk (ale tie som viac-menej vylucil, kvoli tej farbe (strieborna), ktora sa podla mna k biku nehodi :? )...

cize otazka znie, ci stacia deore, alebo sa oplati siahnut hlbsie do vrecka a kupit tie hone (povodne som ratal s klukami do 2k :oops: ), predsa len, kazda koruna s prida :) (ale ked by som mal o pol roka deore vymenit, tak to radsej kupim hone)
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

ked si to zoberes tak hone su na hrubsie zaobchadzanie, co ty v podstate asi nebudes robit. radsej by som bral tie lx-ka, za tu cenu bez vahania. pult 5800,-sk kupkolo 2290,-kc, tvoja 2750,- bezkonkurencna cena. ale ked ti ide o farbu, tak jedine deore, lebo lx sa robia len strieborne. octalink je uz v pohode. osa je hrubsia oproti 4hranu a je duta, cize nie je ani tazka. myslim ze ju za rok nerozbijes. teraz musis uz len porozmyslat bud o cene, alebo tej farbe.
smejo
Addict
Addict

LX-ka nie, za tu cenu nech to uz aj nejak aspon vyzera :)
pravdepodobne investujem do hone, ten rozdiel cca 600 sk (po nejakej dohodke s "distributorom" :) ) sa bude dat predychat...
radsej asi nech to bude aj "do zasoby" pevnejsie, kebyze sa prihodil nejaky tazsi teren a pod.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

----
Napísať odpoveď