ja ju totiz chcem vypytat pre niekoho ineho...mozem aj bez hanby pri normalnej pokladni zaj.ebat ze jeden jahodovy sejk a tu nalepku by ste mi mohli dat?
smejo napísal:aky vyznam ma ta nalepka? ta zlava, co spominal Martin44?
jj, iba ten napoj zdarma - vysvetlenie: kupis menu za 115 sk, mas v nom aj napoj, ale ten si zaplatis v cene menu, dostanes vsak dalsi k tomu za D
a este kazdy bude vediet ze si nakazeny chorobou zvanou McDonald
Nad tým som rozmýšlal dávnejšie, že by som si to na okno navyčapil, sprostý mekdonald. Celkovo do mekáču chodím len zriedka s priatelkou.
-Do peňaženky by som si nálepku dal. BTW. dali by mi na ňu nápoj aj normal v predajni? Skúšali ste to?
vystruhaj z nejakych paliet maketu auta (najlepsie kabrioletu, aby to bolo nenapadne), natri peknou farbou a tvar sa, ze si v aute. chod do mc drive a ukaz nalepku. a ak su totalne blbi, tak budes mat zlavu alebo sa na to vybodni a chod si kupit za tu istu cenu poriadny gyros
Neuznajú ti ju, lebo ju nemáš nalepenú. Dáš si ju na čelo a nič ti nepredajú, lebo nie si autom.
-Inak španieli nemajú McDrive, ale McAuto Paradox je, že u nich sa auto povie uplne inač.
zabudni ze by si prisiel normalne do podniku s nalepkou a dostanes daco navyse..aj to, ze ti daju na drive napoj aj ked nemas nalepku nalepenu na skle je dobra vola cloveka, ktory ti jedlo na drive uctuje..ked ju nemas na skle, nemusi ti dat nic..
//martin44:aj ja som tam robil, este pred mesiacom, a som si isty ze je to 119