na najtazsiu si nespomeniem ale napr homeworld 2 bola dost tazka...a takisto aj halo na prvy krat (druhy krat som to presiel uz rychlejsie), a inac asi free cell
jauznevimco napísal:Toto su pre vas tazke hry? LOL. Podla mna vobec nie. Ja za tazo prejditelne a narocne na rozmyslanie pokladam hry typu Fish Fillets 1.
Moja rec, Fish Fillets
Okrem toho ale jednoznacne vyhrava notpr0n, som v 75 a dalej ani za tu pi*u
a hitman?? bez urazky - presiel som to za jeden den cele... bez cheatov samozrejme
proste treba najst oje* v kazdom leveli (ale tym nemam na mysli bugy)
No u mňa to sú Commandos všetko, Hitman 1,2(trojku som hral 3 minúty takže neviem a 4 je ľahká), Armed Assault, Project IGI (sniperovanie AI zo vzdialenosti troch kilometrov je fascinujúce), potom Flashpoint tiež nebol najľahší. A preteky v Mafii sú ľahké, ale treba na ne volant, na WASD/šípkach to je nehrateľné
alfonz napísal:No u mňa to sú Commandos všetko, Hitman 1,2(trojku som hral 3 minúty a 4 je ľahká), Armed Assault, Project IGI (sniperovanie AI zo vzdialenosti troch kilometrov je fascinujúce), potom Flashpoint tiež nebol najľahší. A preteky v Mafii sú ľahké, ale treba na ne volant, na WASD/šípkach to je nehrateľné
btw v názve témy je chyba - NajťaŽšia hra
preteky v mafii som presiel asi na treti krat...hral som na sipkach asi nemas cit v rukach :-/
JV napísal:jj Comandos bol dost brutal alebo aj mafia -zavod fair play (tam som musel použit ten trik s obnovovanym) a tiež aj Deus Ex na obtiažnost Realistic
to je fakt tazka misia ale ja som ten trik nevedel spravit tak mi nic ine nezostavalo nez to skusat a skusat a potom som si na tu citlivost zvykol a najtahsia je asi fakt hitman a commandos
ProfionQQ napísal:preteky v mafii som presiel asi na treti krat...hral som na sipkach asi nemas cit v rukach :-/
No, možné to je, ale rovnako možné je to, že si proste mal šťastie, alebo že ty toho citu v rukách máš až veľa alebo proste si veľmi dobrý v pretekárskych hrách, lebo nie som sám kto hovorí že preteky v Mafii sú fest ťažké (a je kopa tých ktorí využívajú ten bug s obnovovaním)
zaujimavo tazke hry...(ale presiel som ich) su: posel bohu:NI-BI-RU..... a Posel smrti........superne hry v zivote som nehral nic lepsieho......ked to uz aj m oja mama hrala.....
SSemteXX napísal:podla mna ked si das FEAR na maximalne tazku uroven....
No ani nie...ja som ho hral na maximalnej obtiaznosti a vacsinu casu som mal 10 lekarniciek A pritom som ani vela neloadoval. Kde su tie casy, ked sa hra dala hrat na normalnej obtiaznosti...hraci vymakli, vyvojari sa im radi prisposobuju a neplati to iba pre Fear
FAR-CRY preto lebo na obtiznosti Inside ked som dostal jednu ranu som bol mrtvy skuste si to niekto dost REAL jednu misiu som prechadzal tyzden a skapal som asi cca 100krat v kazdej misii
Neviem ci najtazsia ale rozhodne velmi obtiazna je Manhunt. Posledne misie ked ste mali 5 nabojov, jednorazove chladne zbrane a proti vam stalo 1000 chlapikov z m16, ktorych A.I. isla velmi vysoko (na rozdiel od hoods a bieleho odpadu) pred ktorymi ani tien nepomahal...no zabil som pri tom nejaky ten cas a nervéove bunky.