Instalacia ikon z archivov

Všetko ohľadom Linuxu...
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Instalacia ikon z archivov

Príspevok od používateľa pato83 »

Zdravim vsetkych, tak opat :) Som si zo stranky gnome-look stiahol dake icony. Su zbalene v archivoch tar.gz. Ako ich nainstalovat, bo cez temy a pridanie dalsich mi vypise, ze nepodporovaný format. No ikony su pre gnome a ja mam gnome. Este jedna otazka, ako sa da zmenit vzhlad systemovej listy, bo neviem, co stiahnut ani.Dakujem za pomooc
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

zbalene ikony staci iba rozbalit a dat do stravneho priecinka... momentalne som vo win ale bude to niekde /usr/share/... (mozno gnome, theme, icon)... pohladaj uvidis... mozno ti to casom kuknem presnejsie. potom staci iba pouzit nejaku tu klikoidnu vec a tie ikony si vybrat na pouzivanie.

s panelovou listou ti neporadim...tiez som to svojho casu chcel ale nakoniec som skoncil u fluxbox a uz mi to zahadne :wink: nebolo treba
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Na takéto veci je lepšie KDE. Tam to len otvoríš, kde sa nastavujú témy, otvára sa to ako celok-zabalené. :P

Na KDE je oveľa viacej tém, ikon, color scheme, kdm theme ... ako na Gnome. :)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Nevadi :P Predtym, co som mal ubuntu, tak som si zmenil dako hornu listu, no vobec neviem ako, teda co si mam stahovat z gnome-look. Mimochodom pouzivam Beryl a emerald, tak uz aj to ma dost dezorientuje. Co to mam vlastne stahovat? :)

Edit: Mimochodom dakujem za tie ikony, funguje to tak, len sa neda kopirovat cez sudo cp /odkial/ /kam/ ale treba pouzit gksudo nautilus /odkial/ /kam/ aspon u mna, mozno prava, ale to ja neznajem zatial :) Dakujem

Edit2: Aj horna lista uz vyriesena, je to ulozene v usr/share/themes , kto by to povedal :D Takze dakujem obom opat raz.
Napísať odpoveď