Test Drive Unlimited

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

takže, táto hra pre mňa skončila obrovským sklamaním. dám závody, všetky závody, a NIČ, všetky závody mám vyhraté, všetky modelky odvezené, všetky autá/tovar dopravené - > a priebeh hry je 44%. túto hru som mal za veľmi dobrú, ale takýto koniec som nečakal

doteraz sa mi objavovali závody tak, napoly priehľadne, ak som tade ešte nešiel, ale nemusel som ísť po nejakej neobjavenej ceste aby sa mi tam objavil závod, proste tam bol, ale vyznačený ako nenavštívený
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nemozes mat prejdene vsetky.. ja mam na 48% a mam ich tam ece kopu... dokonca aj ked nejake prejdem objavia sa nove... inak pocet prejdenych zavodov a kolko ti ostava mas v statistikach v dome
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do - vsak ale mne sa nove neobjavuju - mam vyhrate absolutne vsetky co mam na mape zobrazene, tak isto modelky/dopravy/stopari - a ziadne nove sa neobjavuju :cry:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kukaj.. najdi si to v dome.. je to v rankings
su tam zobrazene statistiky prejdenych zavodov a kolko je ich celkom.. tiez aj modelky a ine misie
Prílohy
TestDriveUnlimited 2007-07-30 22-10-31-89.jpg
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

dik, nasiel som si to, problem bol v tom, ze mi chybalo 5 bodov do urovne sampion - a dovtedy kym som ich nedosiahol, tak sa mi neotvorili dalsie zavody - stacilo nakupit kopu oblecenia v ben sherman alebo ecko united
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Kosh napísal:dik, nasiel som si to, problem bol v tom, ze mi chybalo 5 bodov do urovne sampion - a dovtedy kym som ich nedosiahol, tak sa mi neotvorili dalsie zavody - stacilo nakupit kopu oblecenia v ben sherman alebo ecko united
v progress mas ze za co kolko bodov dostanes... napriklad ked budes mat tusim 3 ferrary tak mas nejakych 5 bodov.. ked budes mat 10 domov mas body.. za zlate pohare mas body... a za tie body sa ti zvysuje uroven.. champion je tusim nejakych 450 bodov.. no nie som isty i ked som to kukal 5 minut dozadu :) cize body nemas za vyhraty zavod.. body su vlastne percenta len o 10x menej.. mas 100 bodov a to je 10%.. takze uz viem ze za 450 bodov (45% hry) mas level champion :)
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

ktore auto ma najlepsie jazdne vlastnosti z vasich skusenosti?take co drzi vo vysokych rychlostiach aj v zatacke...nerad by som kupil nejake co lieta po ceste :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

martin M napísal:ktore auto ma najlepsie jazdne vlastnosti z vasich skusenosti?take co drzi vo vysokych rychlostiach aj v zatacke...nerad by som kupil nejake co lieta po ceste :)
Z tych co som testoval bez tuningu to bolo SLRko od Mercedesu. Ale inak mam najradsej Koenigsegg, pri nom sa treba stale sustredit, ale dobre sa s nim prechadzaju tie "radarove" preteky :) SLR je zas na rychle a bezpecne cestovanie :)
Ale lepsie je skusit si kazde auto v danej kategorii, ja som tak objavil Ascari medzi Bckami :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jednoznacne Mclaren F1... najlepsie sa ovlada spomedzi spiciek aut classy A.. nie je rychle ale ovladanie ma dobre
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

mne zas sadlo vytunovane enzo a pagani :P
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

no, najlepsie ovladanie ma asi ten chevrolet corvette trieda B + tuning - toto sa mi ovladalo este lepsie ako vytuningovane enzo
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

NO mne sa najviac pacila jazda na salenovy a a este na paganinim a ake oblecenie preferujete v hre mislim ake znacky ja asovbe redrabit a este ecko
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

neda sa dako vymazat da doprava z hry tie auta co jazdia po cestach ?
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

Fordos851
Star
Star

i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

lepsi hack by bol, kt. by odstranil AI oponentov v beznej premavke. strasne mi lezu na nervy :D
Fordos851
Star
Star

i-cube napísal:lepsi hack by bol, kt. by odstranil AI oponentov v beznej premavke. strasne mi lezu na nervy :D
podobne stale do mna narazia ked si ladim radio :D
DjMajkl
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DjMajkl »

V tejto hre neviem co mam robit na zaciatku kupil som si dom a auto. Lenze ked kupim auto tak potom ma gps naviguje na preteky lenze tam sa nemam skym pretekat .Co mam zrobyt popiste mi to.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

DjMajkl napísal:V tejto hre neviem co mam robit na zaciatku kupil som si dom a auto. Lenze ked kupim auto tak potom ma gps naviguje na preteky lenze tam sa nemam skym pretekat .Co mam zrobyt popiste mi to.
lol ..zaujimave ja smo taky problem nemal...btw perfect game
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

DjMajkl napísal:V tejto hre neviem co mam robit na zaciatku kupil som si dom a auto. Lenze ked kupim auto tak potom ma gps naviguje na preteky lenze tam sa nemam skym pretekat .Co mam zrobyt popiste mi to.
Presne to som riesil, chyba bola tusim v cracku...teraz nemam cas hladat, ale viem, ze riesenie bolo na nejakom slovenskom webe.
Tusim, ze bolo treba patch a druhy crack.
Napísať odpoveď