Test Drive Unlimited
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
takže, táto hra pre mňa skončila obrovským sklamaním. dám závody, všetky závody, a NIČ, všetky závody mám vyhraté, všetky modelky odvezené, všetky autá/tovar dopravené - > a priebeh hry je 44%. túto hru som mal za veľmi dobrú, ale takýto koniec som nečakal
doteraz sa mi objavovali závody tak, napoly priehľadne, ak som tade ešte nešiel, ale nemusel som ísť po nejakej neobjavenej ceste aby sa mi tam objavil závod, proste tam bol, ale vyznačený ako nenavštívený
doteraz sa mi objavovali závody tak, napoly priehľadne, ak som tade ešte nešiel, ale nemusel som ísť po nejakej neobjavenej ceste aby sa mi tam objavil závod, proste tam bol, ale vyznačený ako nenavštívený
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
v progress mas ze za co kolko bodov dostanes... napriklad ked budes mat tusim 3 ferrary tak mas nejakych 5 bodov.. ked budes mat 10 domov mas body.. za zlate pohare mas body... a za tie body sa ti zvysuje uroven.. champion je tusim nejakych 450 bodov.. no nie som isty i ked som to kukal 5 minut dozaduKosh napísal:dik, nasiel som si to, problem bol v tom, ze mi chybalo 5 bodov do urovne sampion - a dovtedy kym som ich nedosiahol, tak sa mi neotvorili dalsie zavody - stacilo nakupit kopu oblecenia v ben sherman alebo ecko united
Z tych co som testoval bez tuningu to bolo SLRko od Mercedesu. Ale inak mam najradsej Koenigsegg, pri nom sa treba stale sustredit, ale dobre sa s nim prechadzaju tie "radarove" pretekymartin M napísal:ktore auto ma najlepsie jazdne vlastnosti z vasich skusenosti?take co drzi vo vysokych rychlostiach aj v zatacke...nerad by som kupil nejake co lieta po ceste
Ale lepsie je skusit si kazde auto v danej kategorii, ja som tak objavil Ascari medzi Bckami
dakujeeemprask napísal:http://games.softpedia.com/get/Cheat-So ... Hack.shtml
Presne to som riesil, chyba bola tusim v cracku...teraz nemam cas hladat, ale viem, ze riesenie bolo na nejakom slovenskom webe.DjMajkl napísal:V tejto hre neviem co mam robit na zaciatku kupil som si dom a auto. Lenze ked kupim auto tak potom ma gps naviguje na preteky lenze tam sa nemam skym pretekat .Co mam zrobyt popiste mi to.
Tusim, ze bolo treba patch a druhy crack.