Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dobra klasika. :) Mam rad kombinacie roznych zanrov a tu sa rock perfektne hodi k tej veci. Alebo sa to da skor zaradit, ako Nu-Metal.

Ani ja neviem vsetko, tak by ma zaujimala jedna vec. Dillated Peoples, snad ich poznate. Ak ano, je to mozne, ze ludia zo Cypress Hill su s nimi v skupine?
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

mne sa celkovo Cypress Hill strasne lubi........to je perfektna hudba
videl si jak na koncerte nahulili toho chlapca :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=dh9cOc-HJ9w

SUCK IT RYAN SUCK IT !!!! :D :D :smt033
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ryan je pussy. Kua, ja by som si natiahol riadneho, nie hento nic, co on dal. :)
El Bastardo
Light Star
Light Star

o tom neni pochyb ze by som si natiahol riadneho :D e nezostal by som pri jednom prasku :D ......gadzo mal strasne stasti ze si vybrali akurat jeho a takto to doje*** :D ................ale zas nadruhu stranu jaku gandzu musa mat Cypress Hill ??? :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

p4ra napísal:Dobra klasika. :) Mam rad kombinacie roznych zanrov a tu sa rock perfektne hodi k tej veci. Alebo sa to da skor zaradit, ako Nu-Metal.

Ani ja neviem vsetko, tak by ma zaujimala jedna vec. Dillated Peoples, snad ich poznate. Ak ano, je to mozne, ze ludia zo Cypress Hill su s nimi v skupine?
Tvoj Rytmus by ti za tieto reci vsetky gitary o hlavu oyebal : ))

A pokial ide o DiLated Peoples, samozrejme, ze ich pozname. So Cypress Hill isli par projektov na baze featuringov (vid napr. song Back Again s B-Realom), co moze byt aj v dosledku ich spolocnych produkcii- teraz som si neni isty, ci ich spolocnym producentom bol Muggs, alebo jeho "minime" Alchemist.

// Ked si ich uz spomenul, neda mi sem neuviest snad ich najznamejsiu vec- Worst Comes To Worst
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Tomasito napísal:Tvoj Rytmus by ti za tieto reci vsetky gitary o hlavu oyebal : ))

A pokial ide o DiLated Peoples, samozrejme, ze ich pozname. So Cypress Hill isli par projektov na baze featuringov (vid napr. song Back Again s B-Realom), co moze byt aj v dosledku ich spolocnych produkcii- teraz som si neni isty, ci ich spolocnym producentom bol Muggs, alebo jeho "minime" Alchemist.

// Ked si ich uz spomenul, neda mi sem neuviest snad ich najznamejsiu vec- Worst Comes To Worst
uzasny song a pokial ma pamat neklame, kontrafakt, alebo tak nejako myslim, ze mali ich podmaz v svojej pesnicke :lol:
//jj, podla mna na sto pro to mal Kontrafakt, alebo to bolo v nejakom ART ATTACK FREESTYLE BATTLE? teraz si ani za ko*ot nespomeniem. jaaaj hej, bolo to asi v AAFB :oops:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

sirmisoturbo napísal:uzasny song a pokial ma pamat neklame, kontrafakt, alebo tak nejako myslim, ze mali ich podmaz v svojej pesnicke :lol:
Tie beaty su uplne tucne. BTW. nie KF, ale H16

//
2Pacaveli
Addict
Addict

Tomasito napísal:Tie beaty su uplne tucne. BTW. nie KF, ale H16
moze byt, ale myslim, ze aj v AAFB to bolo, dost sa mi to zda.
//budem sa to snazit najst.
//jojo, na milion percent to bolo aj v AAFB!

// MAAAAAM TO! Kaidzas a Moe (battle) z ´05... na artattack.sk v sekcii audiovideo to najdete!
El Bastardo
Light Star
Light Star

Tomasito napísal:Tvoj Rytmus by ti za tieto reci vsetky gitary o hlavu oyebal : ))

jj to je svetova vec.......ale od dilated peoples mam najradsej Back Again

http://uk.youtube.com/watch?v=vEA9OpwX4I8 a v klipe je aj B-REAL :wink: ..........dokonca sem tam povie slovo :D:D
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

El Bastardo napísal:jj to je svetova vec.......ale od dilated peoples mam najradsej Back Again

http://uk.youtube.com/watch?v=vEA9OpwX4I8 a v klipe je aj B-REAL :wink: ..........dokonca sem tam povie slovo :D:D
No oni sú s vsetci s LA preto sa b-real ukazuje v klipe , je to nejaky ich lepsí frienD:D
rockonhustla
Light Star
Light Star

mm

Príspevok od používateľa rockonhustla »

Point napísal:ani sa nemozes cudovat .. kto by chodil na akciu na ktorej by hrala krakalla .. cavovia s thorsteinar (co to nosia hlavne preto ze to ma aj cisty :D ) by si povedali ze to neni nic gangsterske a "ba-pipky" by tam nesli lebo to nie je zname..radsej by isli na amo :D ..dufam ze si pochopil co som tym cel povedat :)
to mas pravdu na taku akciu by nik neprisiel lebo teraz to nik nepozna
p4ra napísal:

Mne sa tato vec lubi neskutocne. Genialna lyrika a flow, co ma Nironic. O muzike sa nema zmysle bavit, Wich je Boh. Neviem, co este robi v Europe a nejde za mlaku.
za mlakou by nemohol toto kopirovat http://media.imeem.com/m/glAdfrSHYJ
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

p4ra napísal:Ryan je pussy. Kua, ja by som si natiahol riadneho, nie hento nic, co on dal. :)
ale musis zobrat do uvahy, ze podla B-Reala je to "the best weed in the world", cize takejto dobroty staci pomenej. Urcite mu malo nalozili, aby zostalo este aj pre nich. Ani B neodmietol a dobreho si natiahol, heh. Plus, strasne sa mi paci ich praca s publikom, Cypress vedia vytvorit super atmosferu na koncertoch. :D
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Krásny remix :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

50 Cent & Eminem zase raz zabijaju vsetko naokolo. :) Trosicku starsia vec, ale genialna, hlavne lyrika!

50 Cent feat. Eminem - Gatman & Robin

Ukazka z lyriky:

50 Cent:
...Robin, Cagney or Lacey, it's 50 cent and Shady
The worst baby, put your hands on my peoples
I'll react crazy, put a hole thru ya front and ya back maybe
But dude if you try me, I'll have your ass hooked up to an IV...
Eminem:
Mothafucka, you retarded you touch 50
I'll leave you dearly departed
We're walkin' away from a beef, in which clearly you started
I said we're walkin' away, did you hear me you oughta to be thankful
That we ain't beefin', we're still breathin' and just leave it at...that!
Cause if me and 50 and G-Unit hop back in that...bat! mobile
It ain't gonna be no more rap, it's gonna be...Reh!
Retaliation will be like that Muslim shi'ite...attack!
Some where along the line, its like me and 50 made a...pact!
He's got my back, I got his back...back!
It's almost like we're kinda like Siamese twins
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Jeru Da Damaja sa modlí pred afurom :D
2Pacaveli
Addict
Addict

p4ra napísal:50 Cent & Eminem zase raz zabijaju vsetko naokolo. :) Trosicku starsia vec, ale genialna, hlavne lyrika!

50 Cent feat. Eminem - Gatman & Robin

Ukazka z lyriky:

50 Cent:Eminem:
hmm, celkom slusny song to je :wink:
inak, stiahni(te) si 2Pac - Thugz Get Lonely Too
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Podla mna je pre nas na cudzojazycnom rape najdolezitejsia hudba (podmaz). Ak je dobry, tak sa nam paci aj pesnicka ak nie tak mame z toho celeho velke take. Urcite zohrava svoju rolu aj "flow" konkretneho rapera, ale vacsinou ide iba o jeho styl a prezentovanie, ako napr. Snoop Dogg ci napr. nebohy Eazy E alebo (aj ked nerad) 50 Haliernik. Vpodstate pre nas su vsetci taki isti, spievaju o com my nemame paru co sa tyka ich zivota + malo z nas rozumie textom, to musi byt uz riadny manik ak rozumie. Ja mam rad hiphop ako kulturu, uznavam ludi, ktori sa snazia a makaju vo svojom style ale z hudby sa stal podla mna cisty odpad bez duse a tvrdi to aj par "poprednych" americkych raperov. Celkovo sa mi chce z hihopu grcat. Uznavam stare veci, aj nove sa najdu dobre, ale vacsinou je to vsetko to iste a o tom istom. Netvrdim, ze pravym raperom moze byt iba clovek, ktory prezil zivot v gete ale ti ostatni co to robia, to sa neda nazvat hudbou ani nicim podobnym. V kazdom style sa najdu degesaci ale v rape to nejak velmi prekvita, skoda. Ja si rad zatancujem na super beatoch rapovych piesni ale pocuvat to comu vobec nerozumiem nema podla mna zmysel, pretoze v hudbe ide hlavne o slova, aby nieco cloveku dali.
Schvalne sa opytam, nech pisu ti, ktori akoze "miluju" Tupaca a 50 Centa, ze preco ich tak obdivuju? Co im dava pozitivne do zivota ich hudba a o com spievaju, ci ich to naplna prijemnym pocitom a nuti ich to k premyslaniu nad roznymi vecami? Dakujem
Ako som pisal, ja si tiez vypocujem rap, ale iba ked sa da tancovat alebo ked chcem pocut dobru hudbu ale nie "texty" (amer, fran, atd)
Dufam, ze ste pochopili co som tym chcel vyjadrit, heh. :D
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Ano toto som pisal aj ja ked tomu nechapem nepocuvam to a to anglictinu viem dosť dobre a počúvať koli podmazom to teda určite nie ;)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

nErD. ' z napísal:Ano toto som pisal aj ja ked tomu nechapem nepocuvam to a to anglictinu viem dosť dobre a počúvať koli podmazom to teda určite nie ;)
tak teraz ked ja pocuvam AMR. rap a viem len zopar slov tak som co ko*ot ? za to ze to pocuvam....
tiez pocuvam aj SVK veci a nejak sa nezamerujem na texty .... predsa si nepustim mp3 a budem sedet rovno a venovat sa len pesnicke pocuvat co tam vravi ( samozrejme ze to pocujem ale pri to relaxujem nie kazde slovo si po nom opakujem a ucim sa ho aby mi to nieco do zivota dalo .. :D !~!!!!! nie !! pustim si pesnicku a idem na net , chatovat , hrat sa....

Cele je to take divne.

tu pisete ze aby ti pesnicka nieco dala :) ale mne dat vela nemusi hlavne ze sa mi to paci a zarelaxujem si
2Pacaveli
Addict
Addict

je pravda, ze nerozumiem(e) vsetkym vyrazom, co oni davaju v songu a ze ide hlavne o podmaz a flow rapera, ale zas, niektore sa daju aj porozumiet (aj ked si stiahnes napr. text) sestra, co ma vysku a dajake stipendium z anglictiny ci jaku pi*u, 20 rokov sa uci anglinu a nevedela prelozit co rapuje pac. chapem, ked ja dakedy rozumiem ako by povedal 10 slov v 4roch..
Napísať odpoveď