neviete niekto ako sa da z kompresora z chladnicky zrobit zrobit kompresor na vzduch aby som si mohol fukat bicykel ja som to už raz mal ale sa to jaksi pokazilo a teraz mam iny kompresor a chcel by som si to urobit poradte pls niekto
Tiež máme takýto kompresor a fúkam ním gumy na aute, na bicykli.
Ide o to, že musíš pripojiť hadicu tam odkiaľ vytláča vzduch, zaistíš to eska-paskou a ideš Robil to síce dedo, nie ja, ale ide to.
musis to pripojit do elektriky a musis odrezat trubku na privod freonu (alebo tej inej chladiacej latky)a ta kde by mal freon ist von daj hadicu a ides
metallista napísal:a to musim asi aj do elektriky pichnut nie alebo co,
Nie, objednaš dvoch černochov a tí budú točiť kľukou. Jasné, že to musíš dať do elektriky.
Nezabudni to aj ukostriť, ak nechceš zakmitať 50 krát per sekunda.
erytrocyt napísal:Nie, objednaš dvoch černochov a tí budú točiť kľukou. Jasné, že to musíš dať do elektriky.
Nezabudni to aj ukostriť, ak nechceš zakmitať 50 krát per sekunda.
ja viem ze to ide do elektriky ale kde tam je dpc faza a nulak a samozrejme ze to uzemnim
Normalne by si tam mal mat rozbehove rele.Ak ho tam nemas tak ti tam trcia 3 koliky.1kolik je spolocny-stredny pracovny vodic.2 kolik je rozbehove vynutie("docasna faza") a 3kolik je stale napajanie("stala faza").Funguje to nasledovne.Na 1kolik pripojis stredny pracovny a potom na zvysne 2 koliky fazu.No a po rozbehu(cca 1s) z jedneho kolika fazu musis odpojit-inak zhori rozbehove vynutie.Na toto sluzi to rozbehove rele a don potom pripojis normalne privod.Ak ho nemas tak sa to da riesit v napr.cez vypinac,alebo rozbehovy kondenzator.Najlepsie je vsak to rele.Neviem si pozriet ten obrazok tak skus popisat presnejsie o co sa jedna.
dokazem si to predstavit ako to myslys ale ako zistim ktory kolik je trvala faza a ktory je pomocna faza? to by som potreboval zistit ktora faza je ktora