Co znamena Niesom este pripravena?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Smoke1212
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoke1212 »

dexter7007 napísal:ma strach trocha...treba cas.....
Oki,ja len,aby som vo vasich ociach nevyzeral tak zle,tak aby bolo jasno,tak ja na nu netlacim... :!:
Piti
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Piti »

Smoke1212 napísal:Oki,ja len,aby som vo vasich ociach nevyzeral tak zle,tak aby bolo jasno,tak ja na nu netlacim... :!:
no to je od teba pekne.... ;) ze netlacis...to isto oceni...
ale mozno by si mohol zacat trosku jemne na nu 'tlacit' (ted nemysim ze sa na nu mas hned vrhnut a poj***t ju za kazdu cenu) ale proste naznacovat jej to.... a mozno sa s nou o tom otvorene porozpravat....
alebo ju proste rozpal tak ze bude sama prosit aby ste na to skocili :roll:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

oki baba

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

kamarat moj mozes byt rad ze taku babu mas...ako uz bolo vyssie napisane takychto dievcat je uz malo...mozno je to len slusne dievca co sa nechce do nicoho ponahlat...v jednej dobrej pesnicke sa spieva I am still waiting......... to plati aj pre teba
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Re: Co znamena Niesom este pripravena?

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Smoke1212 napísal:Mozno si mnohy poviete,ze na tom nieje co nechapat,ale co presne znamena,ked baba povie,ze este nieje pripravena na sex ? :?:
že ti teraz neda..
mailer
Star
Star

Re: Co znamena Niesom este pripravena?

Príspevok od používateľa mailer »

Old Dirty Bastard napísal:že ti teraz neda..
ale da , jednu po hube [ak to skusi]

urcite je lepsia takato baba ako taka co sa vyspi s kazdym ja by som tiez taku chcel...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

nehovorim, že je to zle, že ti nechce dať, je to na nej.. nemožeš ju nutiť... tym som len odpovedal na jeho otazku a je to tak.. nemyslel som tym že kur*y su the best teraz.
//zjavne to zase nejaky chudak nepochopil, K- prišla :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Co to znamena? No konkretne v pripade 16 rocnej holky je to znak toho, ze ma rozum a to si vaz.

Zrovna vcera som spoznal chalana, ma 19, jeho holka 16. A hadaj co, uz je tehotna. Ta si zrejme neuvedomila, ze este nie je pripravena.

Osobne to "prvykrat" za sebou este nemam, ale om si isty, ze az to bude tak to nebude kvoli tomu, "aby som to uz teda mal" ale kvoli tomu, ze s holkou na to budeme obaja pripraveni.
Piti
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal: Zrovna vcera som spoznal chalana, ma 19, jeho holka 16. A hadaj co, uz je tehotna. Ta si zrejme neuvedomila, ze este nie je pripravena.
Toto je ale trosku z ineho sudka nemyslis? Sex nie je ziadna veda... je pravda ze po prvy krat je to o niecom inom....ale akoze to co si tu napisal s tym nema nic spolocne... za to ze ty dvaja nepouzili antikoncepciu a 'dupali' ako sprosty a nevedeli si dat pozor....toto nema nic s polocne s tym kto je na co pripraveny....
..no ale musim uznat ze babu ktora je este panna po 16tke je problem v tejto dobe najst....

ČesŤ :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Nasiel by som Ti ich teraz tolko, ze by sa Ti hlava zakrutila a su to pekne prijemne holky. Mozno vyrastam v raji a neviem o tom, ktovie.

Pod pojmom nepripravena som myslel to, ze ked ide na to, nemysli na vsetky okolnosti, neda si pozor a uz mame na svete problem. Holka, ktora je pripravena, sa na to citi, no nevbehne nato hlava-nehlava ale zozenie si ochranu a da si pozor, uz len kvoli tomu, ze je mlada a uvedomi si, ze ak by si pozor nedala nemuselo by to dopadnut dobre.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Vigor napísal:Mozno vyrastam v raji a neviem o tom, ktovie.
jak nevies ved to mas pri bydlisku Paradise City :D :wink: ... no a k tomu tak neviem no ja by som ich tiez par nasiel a su to fajn dievcata ale myslim zeby som nasiel i kopu takych co uz panny davno niesu i ked by to podla veku na nich nik nepovedal ... to je zas tak 50:50 ale ak to pojde takto dalej tak o par rokov to uz nebude 50:50 :(
Piti
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Mozno zijes v raji :) je sice pravda ze mam dost kamaratiek ktore maju uz 17 a stale su panny, proste su opatrne...

V tomto ti musim dat zapravdu... a aj v tom ze ak si uz obaja myslia ze to chcu, tak sa nemaju unahlit a skocit na to bez ochrany...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ale bude, o to sa zas neboj. Nerobte zase situacie, ze svet ide do zahuby. Vzdy sa najdu take aj take, ale zaroven treba povedta, ze sa vzdy najde DOST takych aj takych. Podla mna sa urcite netreba bat, zeby o par rokov behali po ulici 12 rocne baby s transparentom "Som prilis stara nato, aby som bola panna." Zase tu podaktori zvelicujete. Zaujimave, ze z tych bab co ja poznam je obrovska vaacsina rozumna a nepridu o to len kvoli tomu, ze by uz mali. Ta mensina su spoluziacky, inak osoby, s ktorymi by som sa v zivote nebavil ak yb som ich nestretaval kazdodenne v skole. Takze tak.

Piti ja som to aj tak myslel, ta mentalna pripravenost. Tam by som zaradil tu cast, ze zozeneme si ochranu a dame si pozor. A to u niektorych chyba a tak vznikaju mlade mamicky. Nech mi nikto nevravi, ze ak si daju dvaja pozor, on pouzije kondom a ona antikoncepciu tak ze nie su takmer uplne chraneni, v dnesnej dobe uz tomu ani neverim.
Piti
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

to jo, su take a aj take... ale povecsine mam pocit ze sa to zvrhava skor na to ze "deti maju deti" vies... je to bohuzial kruta pravda...
ved pred pol rokom som bol na gynde s priatelkou a ze tam vletela daka 13rocna baba a ze chce antikoncepcne tabletky :D aj taketo veci sa deju... svet sa meni...a preto by sme si mali vazit tie baby ktore su este rozumne.. a neprichadzaju o panenstvo len tak z trucu, pretoze ich kamaratky uz panny niesu a podobne...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

Old Dirty Bastard napísal:nehovorim, že je to zle, že ti nechce dať, je to na nej.. nemožeš ju nutiť... tym som len odpovedal na jeho otazku a je to tak.. nemyslel som tym že kur*y su the best teraz.
//zjavne to zase nejaky chudak nepochopil, K- prišla :)
...aj mne prisla ani mne niekto nieco nepochopil...a uz mi to leze na nerv.......
Napísať odpoveď