S kym by ste chceli stroskotat na opustenom ostrove?
-
uNreal_saTch^
Professional
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
seth82
Darca
akoze nic proti vyberublazer napísal:Heh no este tu nebolo ze s matkou
mam dost hned by som ti dal karmu ale nemozem ... musim ohodnotit inychmi-chau napísal:S hojkom
boze bohovska tema ... cele mi to take smiesne pride
hej s nou by som si dal povedatLinkman napísal:s Kristin Kreuk![]()
.........no a teda s kym by som chcel ja stroskotat .. tak ak to ma byt len jedno meno heh tak asi s laskou svojho zivota .. ale povedzme si ze to je nerealne ako cela tato tema celkom sranda by bola keby tam so mnou bola napr. hmm vyber by bol tazko sa rozhodnut
-
Designer
Light Professional
Catherine Zeta-Jones , notebook , rychla linka ,jadrovy reaktor ,radiovu stanicu , vela jedla a piva , ziadne nebezpecenstvo !!! Notebook by som zapol raz za tyzden pretoze by som nemal cas !!!
Tazko povedat ci by som sa pokusal zachranit .
A nikto nemyslel na Antikoncepicu ??? Bral by som cely sklad !!!
Tazko povedat ci by som sa pokusal zachranit .
A nikto nemyslel na Antikoncepicu ??? Bral by som cely sklad !!!
GothaR.. jj.. tie pekné slečny z plagátov jednak určite nevedia variť (veď zo sexu sa človek nenaje) a jednak ako spoločníčky na pokec by určite nestáli za nič.. 
Ja by určite zvolil svoju súčasnú priateľku.. dobre varí (aj z ničoho), dá sa pokecať a samozrejme aj to najdôležitejšie, čo sa na opustenom ostrove dá robiť..........
Ja by určite zvolil svoju súčasnú priateľku.. dobre varí (aj z ničoho), dá sa pokecať a samozrejme aj to najdôležitejšie, čo sa na opustenom ostrove dá robiť..........