takze mal by som tu jeden problem.... ....mam windows vista ultimate...ked ho idem nainstalovat vsetko prebehne dobre....akceptujem licencne podmienky...vyberem si jazyk...nainstaluje mi sucasti...rozbali...aktualizuje...restartne sa mi PC...a vypise ze dokoncuje s instalacia...no asi v polovici dokoncovanie instalacie my vyskoci modre oKNO...nacita mi nieco physical memory...a potom restart...no nasledne sa mi zmaze nainstalovana VISTA...a obnovi sa mi XP...pls pomoc...dakujem
no pocuj ja som si to objednal od jedneho typka....on predava HRY....FILMY...proste vsetko....objednavam od neho uz 5i rok...ale tam je napisane toto : nový operačný systém v cz, nepotrebuje žiadny kľúč ani aktiváciu (150sk).........Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.32Bit.OEM.iNTERNAL.CZ.....
ako pisal gothar.. moze byt chyba pri crackovani.. vista sa pri instalacii sama crackne..
alebo moze byt aj chyba inde.. ale je pravdepodobnejsie ze v tom CDcku sak je to len predsa piratska kopia..
SSemteXX napísal:no pocuj ja som si to objednal od jedneho typka....on predava HRY....FILMY...proste vsetko....objednavam od neho uz 5i rok...ale tam je napisane toto : nový operačný systém v cz, nepotrebuje žiadny kľúč ani aktiváciu (150sk).........Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.32Bit.OEM.iNTERNAL.CZ.....
lol, ty si kupujes to, co si druhy zadara stiahne? Ved si zaplat na mesiac rapidshare (220-280SK - podla toho u koho kupujes) a stahuj co chces a ten typek sa moze past...
proste ja nvm preco to nejde ...budem mat asi problem s PC...alebo ja nVm....asi to vidim ze hodim na vecer stahovat torrent...to bude najlepsie....nvte mi odporucit nejaky dobry torrent na vistu...ktoru mate aj odskusanu??
krija napísal:asi nikto nic nedporuci, teda tu nie. ale neda mi nepoznamenat. mozes dat billovi 6 000 sk za verziu ultimate a aj ta bude stat za velky kulovy .
No az tak nie...system je to dobry, len teraz doplaca na to, ze este nie su doladene ovladace. Za take 2-3 tisicky by som Ultimate bral, ale to sa asi tak skoro nesplni Zatial mam legalne Bussiness, ale prave kvoli nekompatibilite(dokonca ani winamp tam nechcel ist nainstalovat) som ostal pri XP.
jj...ostavam pri XP ...a este mal by som jeden problem....mam moZILLU...a ked mam nejake reklamy na stranke....pise mi ze: ADD BLOCKED by KPF....co to je pLS tHX