problem s rarom
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
problem s rarom
nazdar, taky mam problem ze ked nieco v kubuntu rozpakuvavam tak stale mi Ark vypise niejaku chybu a nerozpakuje ani prd. takze otazka je. mam nieco zle nastavene alebo si mam stiahnut iny program na to? ak viete o nejakom tak ho kludne aj pomenujte.
Kód: Vybrať všetko
sudo apt-get install rar unrarEdit: Konecne
Je to tak, unrar treba, a tak to rozbalí, ak tam nie je zadané heslo tak, že tam nevidno ani mená súborov. V takomto to prípade to nerozbalí ani unrar.
Keď je tam len heslo a vidno mená súborov, tak sa to dá rozbaliť s unrar, presne povedané s Ark-om.
V takomto prípade treba nainštalovať WinRAR s Wine a tak sa dá aj to, dá sa aj crack spustiť s wine
.
V takomto prípade treba nainštalovať WinRAR s Wine a tak sa dá aj to, dá sa aj crack spustiť s wine
netreba ani wine a nic emulovat. staci konzola
heslo si to vypyta a ked je viac partov
a ked je heslo, tak si ho zas vypyta. a nie je problem
samozrejme treba mat nainstalovany rar, unrar. tie chyby to hadze z jedneho prozaickeho dovodu. su vraj dve verzie. jedna je open source a ta fici dobre a ta druha vraj blbne. neviem co je na tom pravdy, ale jedno je iste, cez konzolu to pojde urcite
rar x subor.rar
rar x subor.part1.rar
samozrejme treba mat nainstalovany rar, unrar. tie chyby to hadze z jedneho prozaickeho dovodu. su vraj dve verzie. jedna je open source a ta fici dobre a ta druha vraj blbne. neviem co je na tom pravdy, ale jedno je iste, cez konzolu to pojde urcite
v pohode. tu je vypis konzoly
nech sa paci obrazok ako dokaz 
riso@linux-server:/media/installs/download$ rar x aaa.rar
RAR 3.70 beta 1 Copyright (c) 1993-2007 Alexander Roshal 8 Jan 2007
Shareware version Type RAR -? for help
Enter password (will not be echoed) for aaa.rar:
Extracting from aaa.rar
Extracting rm_rf_by_guardianangelz.jpg OK
All OK
riso@linux-server:/media/installs/download$
-
Snowmannn
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
a tu je to s unrarom
snowman@snowman:~/download$ unrar x aaa.rar
UNRAR 3.70 beta 3 freeware Copyright (c) 1993-2007 Alexander Roshal
Enter password (will not be echoed) for aaa.rar:
Extracting from aaa.rar
Extracting rm_rf_by_guardianangelz.jpg OK
All OKto unrar x=napr e ? ci ty tam pises xSnowmannn napísal:a tu je to s unraromKód: Vybrať všetko
snowman@snowman:~/download$ unrar x aaa.rar UNRAR 3.70 beta 3 freeware Copyright (c) 1993-2007 Alexander Roshal Enter password (will not be echoed) for aaa.rar: Extracting from aaa.rar Extracting rm_rf_by_guardianangelz.jpg OK All OK
A predsa. Moja chyba - ja som zvykol všetko rozbaľovať cez Krusader/Ark a robaľovalo mi to všetko, aj s heslami, aj rar s heslom ale takéto (password+encrypted file name) nerobaľovalo a nefunguje to ani teraz, ale s konzolou už áno.
Aspoň už nabudúce si nenainštalujem WinRAR, len kvôli tomuto som to mal. S konzolou to funguje bez problémov, ďakujem!

Aspoň už nabudúce si nenainštalujem WinRAR, len kvôli tomuto som to mal. S konzolou to funguje bez problémov, ďakujem!