Ano preto si vsetko predtym zalohuj a doporuceje sa pred updatom fw dat master reset.
Strati sa vsetko co sa stratit moze dokonca aj hry ktore si mal ked si telefon kupil.
Odporucujem my phone explorer a je to dokonca freeware.
hornblower napísal:Ano preto si vsetko predtym zalohuj a doporuceje sa pred updatom fw dat master reset.
Strati sa vsetko co sa stratit moze dokonca aj hry ktore si mal ked si telefon kupil.
Odporucujem my phone explorer a je to dokonca freeware.
mas dobry avatar.....k veci mozes stratit nemusis ked som prvy krat robil aktualizaciu tak sa mi nic nestratilo a na druhy krat som to prehodil vsetky kontakty a take veci na sim a jeden kontakt osm nechal tam a straitlo...resp.vyymazalo
ehm. len taká malá otázočka prosím neukameňujte ma . no mám k550i. a ako to tu všetko čítam, tak by som sa chcel opýtať, že na čo mi vlastne bude slúžiť za aktualizácia softvéru (myslím tým, či sa mi to oplatí akože)? (ináč na to bude slúžiť asi tento program nie http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... 9&esi=true ?) a ešte jedna otázočka. dá sa na nete nájsť niečo (program), čím by som tento MT mohol odblokovať na inú sieť? (mám T-Mobile) dík za odpoveď.
Reli.C napísal:ako to tu všetko čítam, tak by som sa chcel opýtať, že na čo mi vlastne bude slúžiť za aktualizácia softvéru (myslím tým, či sa mi to oplatí akože)?
Pomocou aktualizacie si do mobilu stiahnes najnovsi firmware, v ktorom su vascinou opravene chyby, ktore su v predchadzajucom FW, ale vascinou ide len o malickosti. Ak ches zistit ci je novy FW pre tvoj mobil, tak to len treba nainstalovat a program ti ozami ci je alebo nie je nova vezia.
to nemusi byt chyba v konkretnom jednom mobile.. ked som si kupil d750i tak mal FW R1N035 zainteresovany vedia..nedalo sa kopirovat subory na kartu.. strata dat.. a chybna bola kazda 035ka.. ako aj u w810 kazdy ten stary fw neviem cislo presne vypinal pri foteni kontrastu..preto prisiel novy