Najlahsia hra...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
martin M
Star
Star

Najlahsia hra...

Príspevok od používateľa martin M »

Tak mame temu NAJTAHSIA HRA tak co si myslite ktora hra by si zasluzila ocenenie najlahsia hra?
Mne pripadal celkom lahky HALF-LIFE 2...
Poznate dalsie lahke?Alebo este lahsie?
BlaDey
Spammer
Spammer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BlaDey »

solitare :lol:
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

call of duty2,Dark Messiah
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

S.T.A.L.K.E.R
Keby tam nebolo tolko vracaciek co po tebe kazdy nieco chce tak to prejdes za par desiatok minut.
-mato-
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa -mato- »

NFS UGRND
foboss
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa foboss »

RTW 8)
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

NFS underground a vyssie, Oblivion (prejdene skoro vsetky frakcie, questy a ani raz som nezomrel ani som si nemusel nejak extra namahat mozog, vsade ma to doviedlo za rucicku)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Ja len som zvedavý kedy vás tie témy omrzia. Nehovorím, témy ako napr. "Top 10 hier", "Hra s najlepším soundtrackom" "Najnáročnejšia hra na HW" majú aký-taký zmysel, ale aký význam pre stabilitu vesmíru má keď je téma "Najťažšia hra" a hneď na to niekto urobí tému "Najľahšia hra"? Tak poďme, urobme aj témy "Najhorších 10 hier", "Hra s najhorším príbehom", "Najmenej náročná hra na hardware", "Hra s najshitnejším soundtrackom", alebo drísty typu "Vyhadzujete krabice od originálok", "V ktorom dieli Duke Nukem je Duke najblonďavejší", "Pri koľkých Tomb Raideroch ste sa urobili" a podobné výprdy. Veď pomaly to tu nevyzerá na diskusiu o hrách, ale na anketáreň.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Totally Spies na mobile..presiel som za 3 minuty :D :lol: 8)
martin M
Star
Star

alfonz napísal:Ja len som zvedavý kedy vás tie témy omrzia. Nehovorím, témy ako napr. "Top 10 hier", "Hra s najlepším soundtrackom" "Najnáročnejšia hra na HW" majú aký-taký zmysel, ale aký význam pre stabilitu vesmíru má keď je téma "Najťažšia hra" a hneď na to niekto urobí tému "Najľahšia hra"? Tak poďme, urobme aj témy "Najhorších 10 hier", "Hra s najhorším príbehom", "Najmenej náročná hra na hardware", "Hra s najshitnejším soundtrackom", alebo drísty typu "Vyhadzujete krabice od originálok", "V ktorom dieli Duke Nukem je Duke najblonďavejší", "Pri koľkých Tomb Raideroch ste sa urobili" a podobné výprdy. Veď pomaly to tu nevyzerá na diskusiu o hrách, ale na anketáreň.
ved urob temu preco ked sme na diskusnom fore o hrach nebudeme si vymienat recepty na kolace....
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

presne tak - ak sa ti to tu nepaci, tak mozes ist. My ta tu nenutime citat tieto temy - takze mozes vypadnut ak mas nejake problemy.
R0b1n0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R0b1n0 »

Need For SPeed Underground 2
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

alfonz napísal:Ja len som zvedavý kedy vás tie témy omrzia. Nehovorím, témy ako napr. "Top 10 hier", "Hra s najlepším soundtrackom" "Najnáročnejšia hra na HW" majú aký-taký zmysel, ale aký význam pre stabilitu vesmíru má keď je téma "Najťažšia hra" a hneď na to niekto urobí tému "Najľahšia hra"? Tak poďme, urobme aj témy "Najhorších 10 hier", "Hra s najhorším príbehom", "Najmenej náročná hra na hardware", "Hra s najshitnejším soundtrackom", alebo drísty typu "Vyhadzujete krabice od originálok", "V ktorom dieli Duke Nukem je Duke najblonďavejší", "Pri koľkých Tomb Raideroch ste sa urobili" a podobné výprdy. Veď pomaly to tu nevyzerá na diskusiu o hrách, ale na anketáreň.
je zaujimave ze ty si vzdy ten co sa na nieco stazuje a robi zo seba mudreho :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jednoznacne NFS Carbon.. jednoducha a kratka hra :( a Cobra 11 - Nitro.. taka kktina tiez.. uplne jednoduche :D
martin M
Star
Star

este si spominam na MAFIU..pred nedavnom som ju dohral a nehraval som ju preto ze mi nesli cheaty a nevedel som to hrat :oops: ale potom som to cele presiel bez cheatov trainerov a bez vsetkoho...a este ako pravy fanusik som si po stiahnuti kupil originalku :king:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

No, priznávam že ten príspevok som písal trošku nasraný na svet a mohol som ho napísať slušnejšie :oops: , ale aj tak pri niektorých témach ostáva rozum stáť...
to Eru: no myslím že so 65 príspevkami za 10 (tento je jedenásty) mesiacov od registrácie tu človek zo seba aj stihne robiť múdreho a na všetko sa sťažovať, fakt...A kdeže to zo seba robím múdreho?
to Martin M - práve že toto je diskusné fórum, takže sa tu len nezodpovedajú otázky ako v ankete, ale aj vyjadrujú názory, aj keď ja som ten svoj vyjadril trošku...vášnivo (čítaj: veľmi vášnivo) :oops:
to rochedo - trošku slušnejšie poprosím, nie som tvoja sestra, pes, blcha, kamarát z pieskoviska ani tvoj obľúbený kšeftár s Pokémonmi takže sa podľa toho aj správaj.

No a aby som nebol OT, tak GTA San Andreas je nehorázne ľahká hra (misie, nie hra na 100percent), ďalej Half-Life 2 je dosť ľahký (a aký dobrý :D ), Call of Duty II je tiež malina, Metal Gear Solid by bol tiež jednoduchý nebyť onoho "skvelého" ovládania.[size=0]zasa sa na niečo sťažujem, sakrafix[/size]

//Eru: neva, stáva sa no...
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

alfonz napísal:No, priznávam že ten príspevok som písal trošku nasraný na svet a mohol som ho napísať slušnejšie :oops: , ale aj tak pri niektorých témach ostáva rozum stáť...
to Eru: no myslím že so 65 príspevkami za 10 (tento je jedenásty) mesiacov od registrácie tu človek zo seba aj stihne robiť múdreho a na všetko sa sťažovať, fakt...A kdeže to zo seba robím múdreho?
to Martin M - práve že toto je diskusné fórum, takže sa tu len nezodpovedajú otázky ako v ankete, ale aj vyjadrujú názory, aj keď ja som ten svoj vyjadril trošku...vášnivo (čítaj: veľmi vášnivo) :oops:
to rochedo - trošku slušnejšie poprosím, nie som tvoja sestra, pes, blcha ani kamarát z pieskoviska

No a aby som nebol OT, tak GTA San Andreas je nehorázne ľahká hra (misie, nie hra na 100percent), ďalej Half-Life 2 je dosť ľahký (a aký dobrý :D ), Call of Duty II je tiež malina, Metal Gear Solid by bol tiež jednoduchý nebyť onoho "skvelého" ovládania.[size=0]zasa sa na niečo sťažujem, sakrafix[/size]
sry nebudeme to riesit to mi uslo lebo sa to ktomu hodi no nie? :lol: aj ty si sa ospravedlnil takze vsetko v poho. este raz sry ze som zaparal
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

rochedo napísal:presne tak - ak sa ti to tu nepaci, tak mozes ist. My ta tu nenutime citat tieto temy - takze mozes vypadnut ak mas nejake problemy.
No len aby si nevyletel skôr, tak sa podľa toho aj správaj.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

alfonz napísal:No, priznávam že ten príspevok som písal trošku nasraný na svet a mohol som ho napísať slušnejšie :oops: , ale aj tak pri niektorých témach ostáva rozum stáť...
to Martin M - práve že toto je diskusné fórum, takže sa tu len nezodpovedajú otázky ako v ankete, ale aj vyjadrujú názory, aj keď ja som ten svoj vyjadril trošku...vášnivo (čítaj: veľmi vášnivo)
Presne tak, je to diskusne forum. A nejde tu o to, ze si nejaky zakomplexovany chlapcek hladi svoje ego tym, ze zaklada stupidne temy, kde moze kazdy prispiet iba raz a neda sa tam poriadne o niecom diskutovat. Ale ano, ma velku citanost, prispelo vela ludi, to je super. Temy podobneho typu casto prehliadam, len teraz ma ruka osudu doviedla az sem :)
A mozno je to cele tak, ze sa chlapci v triede stavia kto spravi temu ktora bude mat do konca tyzdna najviac prispevkov a vitaz ziska IT respekt pripadne aj nejaku cenu. Chalani, bavit sa treba vonku, nie za kompom :)
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

NO moja najlahsia hra je podla mna Tony hawks underground 2 a este street racing syndicate
Napísať odpoveď