mam dost to co za tema ..... o com tu budeme pisat nemozem z toho ... to hned z rana naval smiechu ........ mne sa toto nepacilo ja som pozeral herkulesa
Ked som bol mensi a stale dokola davali v telke Xenu aj Herkulesa, doslova som zral oba tieto serialy. Dokonca som u oboch naspamat vedel tie uvodne reci ako: ...vojnami zmitana zeme zrodila hrdinku, byla ni Xena, mocna princezna, zocelena v zaru bitev... Ale u Herkula si uz nespomeniem nic. Neviete niekto aspon par slov z uvodu Herkula, mozno mi to tukne a zase si zaspominam na stare dobre casy
Za čias, keď boli starí bohovia malicherní a krutí zoslali na ľudstvo osud utrpenia. Len jeden človek sa odvážil vzoprieť ich moci. Bol ním Herkules. klasika ..my sme si ked sme s kamaratom sedeli v izbe gitary cez koleno davali aj zvucku a tieto vety do toho to boli uje*y:D
Herkules bol prvý z tých všetkých seriálov, tak ten ma aj bavil, Xena bol už iba ako doplnok, Sindibád bol totálne odveci (a neviem, čo tam ešte bolo).
Xena spočiatku aj ušla, ale ďalšie časti už boli dosť o ničom.. strašne pochmúrna atmosféra (podobne aj Herkules sa tak zopsul)..
Sice som mal vtedy asi 10 rokov, ked som na tom fical, ale uz vtedy sme sa s kamosom bavili o tom jej disku, ktory pretal vsetko, co mu prislo do cesty, nasledne sa krasne poodrazal od vsetkeho mozneho a Xena si ho chytila akokeby sa nechumelilo a napocudovanie jej ten disk nikdy nezanechal ani maly skrabanec