No takze potreboval by som nieco take co by zvladlo beznu pracu ako net office filmy hudbu obcas ale naozaj obcas nejaka nenarocna hra. Dalej by nebolo od veci keby to cudo malo co najviac USB lebo periferii mam tony wifi bluetoth alebo citacku kariet, DVD napalovacku vystup na externy monitor samozrejme sietovku disk aspon 80 GB RAM a CPU necham na vas. Dalej aby sa to nekazilo a aby to aj nejako vyzeralo nie len cierna a cierna. No tak tolko moje zbozne priania cena do 22000 vo vynimocnych pripadoch 25000 ale to uz musi stat zato. Hmotnost a vydrz baterie nieje pre mna moc podstatna vybral som tietoalebo ak este nejaky iny ktory by splnal tieto kriterie. Cim skor prosim dost ma to suri. Velmi pekne dakujem
80 GB RAM ? tak to stojí za to teda , za tých 25 litríkov len tú pamäť a aj to ešte aby si si pridal ... no a to , aby sa to nekazilo ti nezaručí nik , môžeš si kúpiť aj najkvalitnejšie veci sveta , pokaziť sa môžu hneď a len tak z ničoho nič...
==============================================
a neboj , domyslel , ale využívam príležitosť vždy ak sa dá pri takomto niečom
pnak napísal:No takze potreboval by som nieco take co by zvladlo beznu pracu ako net office filmy hudbu obcas ale naozaj obcas nejaka nenarocna hra. Dalej by nebolo od veci keby to cudo malo co najviac USB lebo periferii mam tony wifi bluetoth alebo citacku kariet, DVD napalovacku vystup na externy monitor samozrejme sietovku disk aspon 80 GB,,,,,,, RAM a CPU necham na vas. Dalej aby sa to nekazilo a aby to aj nejako vyzeralo nie len cierna a cierna. No tak tolko moje zbozne priania cena do 22000 vo vynimocnych pripadoch 25000 ale to uz musi stat zato. Hmotnost a vydrz baterie nieje pre mna moc podstatna vybral som
1) [odkaz]
2) [odkaz]
alebo ak este nejaky iny ktory by splnal tieto kriterie. Cim skor prosim dost ma to suri. Velmi pekne dakujem
myslel som ze si natolko inteligentny ze si tu ciarku domyslis kedze som ich tam nedal viacero ak je treba doplnim aj ostatne
sundevil napísal:prve 2 by som vynechal, kedze maju len 14.1" display co je mozno dobre ked clovek vela cestuje ale na normalnu pracu/zabavu=filmy je to dost malo
podla mna to bohate staci.. vlastnim asus A8JC, tam je 14,1" a staci aj na filmy aj na hry, lebo predsa len ked mas notebook, pozeras film, tak si pri nom.. a je to vyhoda, ked napr. na prednaske zostane na stole ked si tam dam notebook este trocha miesta aj na ostatne veci narozdiel od tych, co si tam daju 15" nb
mozno na prednaske to bude vyhoda, ale osobne pouzivam notas s 15" uhloprieckou na pracu a je to sakra male, na konci tyzdna ked si sadnem doma za 17" lcd mam normalne problem, lebo vsetko je zrazu obrovske